Skelmoses nye privatlivspolitik


Skelmoses privatlivspolitik er nu klar


Rekruttering kræver diskretion


GDPR – den nye europæiske persondataforordning – træder i kraft d. 25. maj 2018 og stiller krav om, at vi aktivt informerer om vores håndtering af persondata. Det gør vi nu i Skelmoses Privatlivspolitik, som kan ses her på vores hjemmeside


Skelmose har siden 1988 haft rekruttering med vægt på tekniske ledere og specialister som sit primære forretningsområde. Det har altid været en del af vores DNA at udvise diskretion, fortrolighed og hensyn og dermed at håndtere persondata med rettidig omhu. Det vil vi fortsat gøre inden for rammerne af den gældende persondatalovgivning.


Den nye og strammere lovgivning giver nogle udfordringer for vores branche, når vi løser opgaver for vores kunder, som ønsker at være meget påpasselige med, at vi ikke headhunter fra deres kunder eller andre samarbejdspartnere. Eller når vi arbejder meget tæt sammen med vores kunders HR-funktion, ledelse eller bestyrelse. Vi har derfor valgt at spørge Datatilsynet om en konkret fortolkning af loven i udredningen af, hvordan vi må agere efter 25. maj for at arbejde så diskret som muligt.


Privatlivspolitikken indarbejdes også i vores generelle forretningsbetingelser med en klarere præcisering og henvisning til GDPR. Der er dog mest tale om sproglige tilpasninger, da vi allerede har formuleringer, som overholder de nye regler.


Skelmose, maj 2018



Den europæiske persondataforordning:

Den 25. maj 2018 træder en ny europæisk persondataforordning i kraft; The General Data Protection Regulation (GDPR). Den vil gælde for alle virksomheder og organisationer, som sælger varer og ydelser og opbevarer personlige data om borgere i Europa.


Den giver borgerne større kontrol over deres personlige data og sikkerhed for, at deres information beskyttes.


Personlige data er enhver form for information relateret til en person såsom navn, billede, telefon, emailadresse, bankoplysninger, opslag på sociale medier, oplysninger om lokation, helbredsinformation, IP-adresser mm..


-----------------------------


Læs også:


Sommerhilsen fra Skelmose

I modsætning til forrige sommer, buldrer arbejdsmarkedet nu derudaf - noget vi absolut også kan mærke her i Skelmose


Læs hele artiklen


Stigende efterspørgsel efter arbejdskraft

Efter genoplukningen er der stor efterspørgsel efter kvalificerede medarbejdere indenfor flere fagområder. Men kan disse findes? 


Læs hele artiklen


En stærk holdspiller

Spændende og meget kompetent partner og rådgiver med særlig fokus på salg og salgsledelse - Tommy Andreasen.


Læs hele artiklen


Nye medarbejdere med hjemmearbejde

Hvad gør man, når man står over for at skulle ansætte en ny medarbejder, der skal arbejde hjemmefra og vil sikre en god arbejdsstart?


Læs hele artiklen


Ny samarbejdspartner - ByPro

Skelmose har fået en ny samarbejdspartner: ByPro, der kan hjælpe virksomheder med af finde midlertidige specialister og ledere.


Læs hele artiklen


Læs øvrige fokusartikler