Ledige stillinger

Ledige stillinger


Skelmose finder den virksomhed, der matcher dig

Direktører, ledere og specialister

Skelmose hjælper industri-, bygge- og handelsvirksomheder. med at rekruttere og headhunte direktører, ledere og specialister.


Her på siden kan du finde ledige stillinger inden for:

- Direktører

- Ledelse

- Specialister


Du har også mulighed for at blive optaget i Skelmoses kandidatdatabase, så kontakter vi dig, når vi finder en stilling, der matcher dine kompetencer.


  Lederstillinger:


Afdelingsleder søges til Blue-Tech i Kolding

Kan du starte en nye afdeling op? Og ønsker du at blive medejer? Har du et stort netværk i Kolding-området? Blue-Tech søger snarest muligt en afdelingsleder til etablering og opstart af en ny afdeling i Kolding.


Se jobannoncen


Butikschef søges til TOPS i Odense

Kan du gå forrest og lede dit team? Vi søger en udadvendt, serviceminded og resultatorienteret butikschef, som kan være med til at sikre en fortsat god udvikling af skobutikken i Rosengårdscentret Odense.


Se jobannoncen


Tegnestueleder til Danhaus i Esbjerg

Kan du projektere huse og bevare det store overblik? Så bliv tegnestueleder hos Danhaus. Du bliver bindeled mellem salgs-, produktions- og entrepriseafdelingen og skal kunne se processen hele vejen, fra start til slut.


Se jobannoncen


Teknologi- og udviklingschef søges

Er du kreativ, inspirerende og god til sparring? Anker Andersen A/S søger en teknologi- og udviklingschef, som vil med på en spændende og udfordrende vækstrejse og brænder for at nyudvikle tekniske produkter.


Se jobannoncen


Afdelingsleder søges til Egå El-service

Er du udadvendt og har et stort netværk i Aarhus-området? Egå El-service søger snarest muligt en afdelingsleder, som ønsker at blive medejer og kan forstærke afdelingen og sikre vækst. 


Se jobannoncen


Produktionschef søges til Epsotech Denmark

Kan du lide at lede og har erfaring med plastproduktion? Til Epsotechs fabrik i Tistrup søges en erfaren produktionschef, der kan udvikle og vedligeholde fabrikkens organisation og teknologi.


Se jobannoncen


COO / fabrikschef søges til Anker Andersen

Har du pionerånd og vil bidrage til en bæredygtig fremtid? Anker Andersen A/S søger en innovativ COO / fabrikschef, som vil med på en spændende og udfordrende vækstrejse og bidrage til en ambitiøs vækstplan.


Se Jobannoncen


Leder af projekt- og konstruktionsafdeling

Er du en erfaren teamplayer, som gerne tager ansvar og kan tænke ud af boksen? Bygcom mangler en dygtig og rutineret projekterende konstruktør som leder af deres projekt- og konstruktionsafdeling.


Se jobannoncen


Atria søger teamleder til teknisk afdeling

Unik karrieremulighed hos Danmarks førende pålægsproducent. Atria Danmark i Horsens søger en teamleder til teknisk afdeling med ansvar for drift, vedligehold og udvikling af produktionsapparatet. 


Se jobannoncen


Kommerciel direktør til Val Controls

Kan du styre skuden og lægge en strategi med fokus på optimering, salg og udvikling? Val Controls søger en kommerciel direktør, som får en hovedrolle i at sikre kontinuerlig vækst og udvikling af forretningen.


Se jobannoncen


Produktionschef søges til Airlaid A/S

Er du proaktiv, motiverende og går synligt forrest når problemer skal løses? Har du erfaring med produktion af plastfolie og emballage? Så er du måske Airlaid’s nye produktionschef.


Se jobannoncen


Vedligeholdelsesleder søges

Brænder du for både ledelse og vedligehold? Er du en synlig leder, som ikke er bange for at tage et medansvar for at produktionen når i mål? Så er du måske den nye vedligeholdelsesleder hos Kerry Ingredients & Flavours.


Se jobannoncen


CFO søges til Trekantsområdet

CFO søges i Trekantsområdet.


Kontakt Kim Frandsen for mere information.
Overmontør søges til Sydvestjylland

Overmontør søges til el-installatør i Sydvestjylland.


Kontakt Aksel Uglvig Jensen for mere information.


Afdelingsleder / teknisk chef søges

Ferrum Automation søger en erfaren afdelingsleder, der kan forestå den daglige drift i afdelingen og samtidigt sikre optimale tekniske løsninger, og en fortsat udvikling af en fagligt stærk medarbejdergruppe.


Se jobannoncen


Overmontør til Aarhus-området

Overmontør søges til el-installatør i Aarhus-området.


Kontakt Aksel Uglvig Jensen for mere information.


Malermester søges til Esbjerg

Kan du lede og fordele arbejdet og har flair for kreative overfladebehandlinger? Malermester Klinkert søger en dygtig malermester til ledelse af ca. 8 medarbejdere. Dit primære arbejdsområde vil være i Esbjerg.


Se jobannoncen


Afdelingsleder søges til Fog El & Alarm

Er du vores nye forstærkning i alarm-afdelingen? Fog El & Alarm søger en medarbejdende afdelingsleder, som kan forstærke alarm-afdelingen og sikre vækst. 


Se jobannoncen


  Specialister:


Assistent søges til projektafdeling

Har du styr på tallene? Danhaus i Esbjerg har en vigtig – og ledig – stilling som assistent i projektafdelingen til dig, hvis du har kompetencerne i orden og er erfaren, selvstændig og stabil.


Se jobannoncen


Area Sales Manager til Nordjylland

Er du selvstartende og vedholdende? Bor du i Nordjylland og har erfaring med BtB-salg af emballage og beklædning til fødevareindustrien? Så er du måske LogiCon Nordics Area Sales Manager i Nord- & Nordvestjylland.


Se jobannoncen


Safety, Health & Security Coordinator

DSM Glycom søger en proaktiv og erfaren person, der brænder for at gøre en forskel inden for arbejdsmiljø og personsikkerhed. Du kommer bl.a. til at deltage i projekteringsfasen af nye anlæg.


Se jobannoncen


CNC-industritekniker / opstiller

Trier Industries søger en faglært industritekniker / maskinarbejder til deres bearbejdningsafdeling. Arbejdet omfatter styring af multitasking bearbejdningscenter, opstilling og programmering.


Se jobannoncen


Boretekniker søges til GeoConsult

Har du stort kørekort og kan arbejde selvstændigt? Har du erfaring med maskiner og et mekanisk håndelag? Trives du med at være ude hele dagen året rundt? Så er du måske GeoConsults nye boretekniker.


Se jobannoncen


CNC-industritekniker / opstiller

Trier Industries søger en faglært industritekniker / maskinarbejder til deres 5-aksede bearbejdningsafdeling. Arbejdet omfatter styring af 5-akset CNC-bearbejdningscenter, opstilling og programmering.


Se jobannoncen


Måletekniker / kvalitetstekniker søges

Trier Industries A/S søger måletekniker / kvalitetstekniker med ansvar for deres målerum. Arbejdet omhandler kontrolmåling af emner og dokumentation, inkl. daglig ledelse af målerum.


Se jobannoncen


Bygningskonstruktører til Roust Træ

Vil du være med til at projektere træelementerne til fremtidens bæredygtige bygninger? Roust Træ søger to dygtige medarbejdere til teknisk afdeling, der kan være tovholder på deres byggeprojekter.


Se jobannoncen


NORD Gear søger ordrebehandler

Er du serviceminded og kan du lide at have mange bolde i luften? Vi søger en alsidig ordrebehandler. Du bliver en del af et velfungerende internt salgsteam, som sætter stor ære i til hver en tid at servicere kunderne.


Se jobannoncen


Business Controller til Epsotech Denmark

Vil du være med til at digitalisere og optimere fremtiden? Som Business Controller hos Epsotech Denmark får du en hovedrolle i yderligere digitalisering af produktionen samt ansvaret for økonomistyringen.


Se jobannoncen


Sælger af kørestole i Sydjylland

Har du gåpåmod og kender rehabiliteringsbranchen? Har du erfaring med salg af hjælpemidler og teknisk snilde? Så er du måske TA Service’s nye sælger i Jylland syd for Horsens/Skjern.


Se jobannoncen


Vedligeholdelsestekniker til aftenhold

Vil du arbejde med fejlfinding og reparation af maskiner og procesanlæg? Drømmer du om en hverdag med forskelligartede opgaver og selvstændighed? Atria i Horsens søger en vedligeholdstekniker til aftenhold.


Se jobannoncen


Vedligeholdelsesteknikere til daghold

Vil du arbejde med fejlfinding og reparation af maskiner og procesanlæg? Drømmer du om en hverdag med forskelligartede opgaver og selvstændighed? Atria i Horsens søger to vedligeholdsteknikere til daghold.


Se jobannoncen


Mechanical Lead Engineers til ENABL

Har du erfaring med design af maskiner og udstyr til vindindustrien? Og trives du med at ideudvikle og finde løsninger på komplekse tekniske udfordringer? ENABL søger Lead Engineers til kundetilpassede løsninger.


Se jobannoncen


Specialist til projekter indenfor recycling

Har du erfaring med digital kamerateknologi og elektronisk billedbehandling, samt sensor-, vision- og stregkodeteknologi? Anker Andersen A/S søger en fremtidsorienteret specialist til deres projektafdeling.


Se jobannoncen


Electrical Engineer til el-tekniske projekter

Er du ambitiøs, tør tage ansvaret og er god til at se løsninger? Anker Andersen A/S søger en fremtidsorienteret Electrical Engineer til el-tekniske projekter - en person der brænder for tekniske produkter indenfor grøn omstilling.


Se jobannoncen


  Specialister:


Tekniker til Lammhults Biblioteksdesign

Er du innovativ og selvstændig med en solid teknisk forståelse og et bredt materialekendskab? Du får ansvar for konstruktion og dokumentation og kommer til at arbejde med både standardprodukter og specialløsninger.


Se jobannoncen


Projektchef med lederpotentiale

Uretek Engineering søger en ankermand/-kvinde med lederambitioner. Har du en geoteknisk eller ingeniørfaglig baggrund og lyst til at arbejde med bæredygtige funderingsløsninger? Så har du nu chancen.


Se jobannoncen


Mechanical Lead Engineer til rådgivning

Fascineres du af teknologierne i vindindustrien og inspireres du af at identificere løsninger på komplekse tekniske udfordringer? ENABL søger en Mechanical Lead Engineer til rådgivende ingeniøropgaver.


Se jobannoncen


Software / Electrical Engineer til MLD

MLD i Esbjerg har udviklet et revolutionerende, højteknologisk trawlmanagementsystem, som er klar til markedet. Vil du spille en nøglerolle i den videre udvikling med produktion, levering og indkøring af systemet?


Se jobannoncen


Mechanical Engineer til DSM Glycom

Mechanical Engineer søges til en nyoprettet stilling i Esbjerg. Du bliver fabrikkens ekspert inden for maskinsikkerhed gennem kvantitative risikovurderinger

og med reference til den tekniske chef.


Se jobannoncen


Process Safety Engineer

Har du lyst til at arbejde med processikkerhed i en hurtigt voksende bioteknologisk virksomhed? DSM Glycom søger en kemiingeniør, som får ansvaret for processikkerheden på fabrikken i Esbjerg.


Se jobannoncen


Frontend-udvikler til København

Frontend-udvikler med PHP-erfaring søges til webbureau i det indre København.


Kontakt Kim Frandsen for mere information.
Business RekrutteringsPartner hos Skelmose

Drømmer du om at arbejde med rekruttering? At rådgive virksomheder og udvikle deres organisation til vækst og udvikling? At matche kandidater og virksomheder til gode resultater og trivsel? 


Se jobannoncen


  Køb og salg af virksomhed:


Virksomhed i Syddanmark sælges

Velkonsolideret og sund virksomhed beliggende i Syddanmark sælges. Virksomheden har en solid kundemasse og moderne produktionsfaciliteter med uudnyttet kapacitet. 


Kontakt Kim Frandsen for mere information.