Ledige stillinger

Ledige stillinger


Skelmose finder den virksomhed, der matcher dig

Direktører, ledere og specialister

Skelmose hjælper industri-, bygge- og handelsvirksomheder. med at rekruttere og headhunte direktører, ledere og specialister.


Her på siden kan du finde ledige stillinger inden for:

- Direktører

- Ledelse

- Specialister


Du har også mulighed for at blive optaget i Skelmoses kandidatdatabase, så kontakter vi dig, når vi finder en stilling, der matcher dine kompetencer.


  Lederstillinger:


Produktionschef søges

Er du selvkørende, handlekraftig og går gerne forrest? har du erfaring fra en lignende stilling? Er du en synlig leder med gode lederegenskaber og har erfaring med forandringsledelse? Så er det måske dig vi leder efter.


Kontakt Aksel Uglvig Jensen på tlf. 4084 0133


Ny CEO til dansk tech-virksomhed

Det bliver din opgave at lede teamet og afdække fremtidige forretnings- og indsatsområder – primært indenfor energisektoren. Har du det optimale mix af erfaring og faglige kompetencer til denne spændende nøglerolle?


Kontakt Aksel Uglvig Jensen på tlf. 4084 0133


Group HR Director til Caljan

Caljan A/S søger en erfaren Group HR Director, der med et internationalt udsyn har mod på at lede, organisere og udvikle Group HR. Du får både det globale matrix-ansvar for HR og skal lede HR i Danmark.


Se jobannoncen


Overmontør til Blue-Tech i Haderslev

Kan du skabe vækst i en ny afdeling? Blue-Tech søger snarest muligt en overmontør til deres nystartede afdeling i Haderslev. Din opgave bliver at varetage eksisterende kunder, primært erhverv og industri.


Se jobannoncen


El-overmontør søges til Hørning Installation

Har du lyst til at bringe din stærke faglighed sammen med spændende ledelses- og udviklingsopgaver, så er stillingen lige noget for dig. Du får medansvar for drift og ledelse af el-afdelingen med 15 medarbejdere.


Se jobannoncen


Butikschef søges til Footloose

Til Footloose, Odense City’s trendsættende skobutik, søger vi en udadvendt, serviceminded og resultatorienteret butikschef, som kan gå forrest og sikre en fortsat god udvikling af butikken.


Se jobannoncen


Leder for indkøb til Systemair A/S

Kan du lede indkøb og er selv en dygtig og forhandlingsvant købmand? Vi søger dig, som har erfaring med indkøb, indkøbsaftaler og gerne ledelse af teams, og som kan blive leder af Systemairs indkøbsafdeling.


Se jobannoncen


Head of Electrical Infrastructure Consultancy

Er du en erfaren personaleleder med dybt kendskab til den elektriske infrastruktur relateret til vedvarende energiprojekter? Så er du måske kandidat til denne spændende jobmulighed hos K2 Management.


Se jobannoncen


Afdelingsleder søges til Fog El & Alarm

Er du vores nye forstærkning i alarm-afdelingen? Fog El & Alarm søger en medarbejdende afdelingsleder, som kan forstærke alarm-afdelingen og sikre vækst. 


Se jobannoncen


  Specialister:


Bygningskonstruktører til Roust Element

Vil du være med til at projektere træelementerne til fremtidens bæredygtige bygninger? Roust Element søger 2 medarbejdere til teknisk afdeling, der bliver tovholdere for en del af Roust Element's projekter.


Se jobannoncen


Safety, Health & Security Coordinator

DSM Esbjerg søger en proaktiv og erfaren person, der brænder for at gøre en forskel inden for arbejdsmiljø og sikkerhed. Du kommer til at deltage i projekteringsfasen af nye anlæg og ændringer på eksisterende anlæg.


Se jobannoncen


Økonomimedarbejder til Sydjylland

Økonomimedarbejder søges til virksomhed i Sydjylland.


Kontakt Kim Frandsen for mere information.
Key Account Manager til NORD Drivesystems

Har du solid erfaring med B2B-salg? Er du vedholdende, kontaktskabende og kan formidle teknisk viden? NORD søger teknisk velfunderet Key Account Manager, som skal servicere og styrke relationer til nøglekunder i Danmark


Se jobannoncen


Sales Manager til After Sales

Anker Andersen A/S søger en teknisk velfunderet Sales Manager, der får fokus på After Sales og kan tage ansvar for salget af servicekoncepter og serviceaftaler, pleje eksisterende kunder og opdyrke nye kunder.


Se jobannoncen


Intern salgsmedarbejder til Preben Z. Jensen

Er du udadvendt, god til sprog og har styr på detaljerne? Har du erfaring med salg og salgsbackup af tekniske driftsmidler? Så er du måske Preben Z. Jensens nye interne salgsmedarbejder.


Se jobannoncen


Byggetekniker/koordinator søges

Søger du nye spændende udfordringer og opgaver? Virksomheden Murermester Frands Jensen i Esbjerg søger en uddannet byggetekniker, der har erfaring som koordinator/projektleder.


Se jobannoncen


Produktionstekniker til tilbudsgivning

Har du en håndværksmæssig baggrund fra metalbranchen og vil du være med til tilbudsgivning og procesoptimering af produktionen? Så er du måske Trier Industries' nye produktionstekniker.


Se jobannoncen


Kundemedarbejder til EuroEyes i Aarhus

Brænder du for kundekontakt, er du super serviceminded og vil du gerne være med til at gøre en forskel for folk? EuroEyes Danmark søger medarbejder til nyoprettet kundecenter i Århus.


Se jobannoncen


Financial controller

Har du lyst til at blive en del af et kompetent team, hvor der er plads til et godt grin - også når det går stærkt? Kan du holde fokus? Har du et digitalt mindset? Lammhults Biblioteksdesign søger en Financial Controller.


Se jobannoncen


Utility Engineer søges til MAKEEN Energy

Vil du være med i MAKEENs ambitiøse grønne projekt Envirotech? Kan du lide at sige ja til udfordringer og trives du i et miljø, hvor tingene går hurtigt og der er få faste rutiner?


Se jobannoncen


Technical Project Manager til MAKEEN Energy

Du bliver som Technical Project Manager ansvarlig for at sikre leverancer internt, færdigggøre specifikationer på udstyr, koordinering mellem projektets tekniske dele, samt pin pointe mulige tekniske problemer.


Se jobannoncen


Piping Engineer søges til MAKEEN Energy

Kan du designe, bestykke og konstruere procestekniske anlæg, har erfaring med at arbejde i projektteams og have en koordinerende rolle? Piping Engineer søges til MAKEEN Energys ambitiøse grønne projekt Envirotech.


Se jobannoncen


Electrical Engineer til MAKEEN Energy

Har du en relevant ingeniøruddannelse indenfor LV og kendskab til HV-udstyr og styring/programmering? Electrical Engineer / Project Manager søges til MAKEEN Energys ambitiøse grønne projekt Envirotech.


Se jobannoncen


Serviceingeniør til bæredygtigt fiskeri

MLD søger en serviceingeniør, som kan servicere MLDs produkter ombord på skibe, enten mens de er på havet eller når skibene er i havn. Du får lov til at skabe dit eget job indenfor et helt nyt område.


Se jobannoncen


Account Manager til pharmavirksomhed

ZPD A/S i Esbjerg søger en Account Manager der kan være med til at vedligeholde og udvikle kundeporteføljen igennem langsigtede strategiske partnerskaber og det værdibaserede salg.


Se jobannoncen


Senior Specialist - Mechanics

Brænder du for tekniske produkter indenfor grøn omstilling? Tør du tage ansvaret og er god til at se mekaniske løsninger? Anker Andersen A/S søger en Senior Specialist - Mechanics til projekter indenfor recycling.


Se jobannoncen


  Specialister:


Projektleder søges til PBN A/S

Forstår du kundernes forretning og evner at sætte dit præg på løsningerne? Er du en stærk projektleder med god mekanisk og el-teknisk forståelse? Så er det måske dig vi leder efter. 


Se jobannoncen


Måletekniker / kvalitetstekniker søges

Trier Industries A/S søger måletekniker / kvalitetstekniker med ansvar for deres målerum. Arbejdet omhandler kontrolmåling af emner og dokumentation, inkl. daglig ledelse af målerum.


Se jobannoncen


Værktøjstekniker til genopslibning

Har du kendskab til CNC og skærende værktøj, samt en god teknisk forståelse? Risager A/S søger dygtig værktøjstekniker til genopslibning mm. af skærende værktøj (CNC-værktøjsslibning).


Se jobannoncen


CNC-industritekniker / opstiller

Trier Industries søger en faglært industritekniker / maskinarbejder til deres 5-aksede bearbejdningsafdeling. Arbejdet omfatter styring af 5-akset CNC-bearbejdningscenter, opstilling og programmering.


Se jobannoncen


Area Sales Manager på Sjælland

Er du selvstartende og vedholdende? Bor du på Sjælland og har erfaring med BtB-salg af folie, beklædning og beskyttelse til fødevareindustrien? Så er du måske LogiCon Nordics Area Sales Manager på Sjælland.


Se jobannoncen


Værktøjstekniker til fremstilling

Har du teknisk forståelse for spåntagende bearbejdning, sans for kvalitet og stor IT-forståelse? Risager A/S søger dygtig tekniker til fremstilling mm. af skærende værktøj (CNC-værktøjsslibning).


Se jobannoncen


Svagstrømsingeniør til bæredygtigt fiskeri

MLD søger en svagstrømsingeniør, der sammen med lederen kan forme en helt ny afdeling, og som brænder for bæredygtige og miljørigtige løsninger, og kan se sig selv kæmpe for at nå FN’s verdensmål.


Se jobannoncen


IT-administrator hos Caljan

Har du stor interesse for netværk, IT-sikkerhed, VMware og Windows-administration? Kunne du tænke dig et afvekslende job med en spændende hverdag og stor mulighed for selv at kunne præge indholdet?


Se jobannoncen


Senior el-ingeniør til FORCE Technology

Er du en erfaren el-ingeniør/stærkstrømstekniker og brænder for programmering, fejlfinding, udvikling og vedligehold? Så er du måske FORCE Technology's nye senior el-ingeniør.


Se jobannoncen


Erfaren salgskoordinator søges

Vi søger en engageret salgskoordinator til Lammhults Biblioteksdesign. Brænder du for at gøre en forskel for kunderne og har du erfaring med at arbejde i en international organisation – så har vi jobbet til dig.


Se jobannoncen


CNC-industritekniker / opstiller

Trier Industries søger en faglært industritekniker / maskinarbejder til deres bearbejdningsafdeling. Arbejdet omfatter styring af multitasking bearbejdningscenter, opstilling og programmering.


Se jobannoncen


Service- og ventilationstekniker

Har du kendskab til ventilationsprocesser og vil du med på en spændende rejse? Så er du måske LASSEN Ventilations nye service- og ventilationstekniker.


Se jobannoncen


Mekaniker til A.O. Materiel Udlejning

Har du engagement og drive til, sammen med resten af teamet, at tage ansvaret for at virksomhedens materiel altid er klar til udlejning? Vi søger 2 mekanikere til klargøring af A.O. Materiel Udlejning’s materielpark.


Se jobannoncen


Erfaren Project Manager

Bliver du inspireret af den teknologiske overgang til bæredygtig energi? Trives du med at lede komplekse, tekniske projekter i Danmark og udlandet? Så er du måske MAKEEN Energy's nye Project Manager?


Se jobannoncen


R&D Engineer med flair for hydraulik

Kunne du tænke dig at udvikle komplekse maskiner i en spændende virksomhed med produktion, udvikling og montage under samme tag? Omme Lift søger en R&D Engineer til udvikling af fremtidens lifte.


Se jobannoncen


Frontend-udvikler til København

Frontend-udvikler med PHP-erfaring søges til webbureau i det indre København.


Kontakt Kim Frandsen for mere information.
Business RekrutteringsPartner hos Skelmose

Drømmer du om at arbejde med rekruttering? At rådgive virksomheder og udvikle deres organisation til vækst og udvikling? At matche kandidater og virksomheder til gode resultater og trivsel? 


Se jobannoncen