Ledige stillinger

Ledige stillinger


Skelmose finder den virksomhed, der matcher dig

Direktører, ledere og specialister

Skelmose hjælper industri-, bygge- og handelsvirksomheder. med at rekruttere og headhunte direktører, ledere og specialister.


Her på siden kan du finde ledige stillinger inden for:

- Direktører

- Ledelse

- Specialister


Du har også mulighed for at blive optaget i Skelmoses kandidatdatabase, så kontakter vi dig, når vi finder en stilling, der matcher dine kompetencer.


  Lederstillinger:


Regnskabschef med flair for IT

Bliv en del af HAAHR & CO’s fortsatte succes. Du er regnskabschef/økonomiansvarlig i dag, men har lyst til nye udfordringer og til at være en del af en succesfuld og dynamisk virksomhed.


Se jobannoncen


Teamleder søges til CS electric

Grundet stigende aktivitet søger CS electric en faglig stærk teamleder med erfaring indenfor Lean. Du vil komme til at stå i spidsen for et team på seks engagerede medarbejdere på tavleværkstedet i Esbjerg.


Se jobannoncen


Direktør søges til Animal Control ApS 

Kan du fører en mindre, men førende virksomhed, til nye kommercielle succeser? Kan du dit eksporthåndværk og trives du med B2B teknisk salg? Drømmer du om at have det ultimative ansvar og en finger med i det meste?


Se jobannoncen


Afdelingsleder søges til Blue-Tech i Kolding

Kan du starte en nye afdeling op? Og ønsker du at blive medejer? Har du et stort netværk i Kolding-området? Blue-Tech søger snarest muligt en afdelingsleder til etablering og opstart af en ny afdeling i Kolding.


Se jobannoncen


Tegnestueleder til Danhaus i Esbjerg

Kan du projektere huse og bevare det store overblik? Så bliv tegnestueleder hos Danhaus. Du bliver bindeled mellem salgs-, produktions- og entrepriseafdelingen og skal kunne se processen hele vejen, fra start til slut.


Se jobannoncen


Teknologi- og udviklingschef søges

Er du kreativ, inspirerende og god til sparring? Anker Andersen A/S søger en teknologi- og udviklingschef, som vil med på en spændende og udfordrende vækstrejse og brænder for at nyudvikle tekniske produkter.


Se jobannoncen


Afdelingsleder søges til Egå El-service

Er du udadvendt og har et stort netværk i Aarhus-området? Egå El-service søger snarest muligt en afdelingsleder, som ønsker at blive medejer og kan forstærke afdelingen og sikre vækst. 


Se jobannoncen


Produktionschef søges til Epsotech Denmark

Kan du lide at lede og har erfaring med plastproduktion? Til Epsotechs fabrik i Tistrup søges en erfaren produktionschef, der kan udvikle og vedligeholde fabrikkens organisation og teknologi.


Se jobannoncen


Leder af projekt- og konstruktionsafdeling

Er du en erfaren teamplayer, som gerne tager ansvar og kan tænke ud af boksen? Bygcom mangler en dygtig og rutineret projekterende konstruktør som leder af deres projekt- og konstruktionsafdeling.


Se jobannoncen


Produktionschef søges til Airlaid A/S

Er du proaktiv, motiverende og går synligt forrest når problemer skal løses? Har du erfaring med produktion af plastfolie og emballage? Så er du måske Airlaid’s nye produktionschef.


Se jobannoncen


CFO søges til Trekantsområdet

CFO søges i Trekantsområdet.


Kontakt Kim Frandsen for mere information.
Overmontør til Aarhus-området

Overmontør søges til el-installatør i Aarhus-området.


Kontakt Aksel Uglvig Jensen for mere information.


Malermester søges til Esbjerg

Kan du lede og fordele arbejdet og har flair for kreative overfladebehandlinger? Malermester Klinkert søger en dygtig malermester til ledelse af ca. 8 medarbejdere. Dit primære arbejdsområde vil være i Esbjerg.


Se jobannoncen


Afdelingsleder søges til Fog El & Alarm

Er du vores nye forstærkning i alarm-afdelingen? Fog El & Alarm søger en medarbejdende afdelingsleder, som kan forstærke alarm-afdelingen og sikre vækst. 


Se jobannoncen


  Specialister:


Byggeleder til Danhaus i Værløse

Byggeleder søges til opførelse af nyt bæredygtigt rækkehusprojekt i Værløse. Danhaus har travlt og har derfor brug for dig, hvis du er en dygtig byggeleder, der sætter en ære i at gøre dit arbejde godt.


Se jobannoncen


Lead Production Engineer til ENABL

Vil du indgå i et bredt, internationalt team og agere bindeled til Indien og Kina? Har du kompetencerne og gejsten til at medvirke til fortsat vækst og udvikling inden for udstyr til vindmølleindustrien?


Se jobannoncen


El-konstruktør til CS electric

Til CS electrics Solution-afdeling søges en dygtig og erfaren el-konstruktør, der primært skal arbejde med hardware og automationsløsninger hos OEM-, industrielle- og maritime kunder.


Se jobannoncen


Area Sales Manager til Midtjylland

Er du selvstartende og vedholdende? Bor du i Midtjylland og har erfaring med BtB-salg af emballage til fødevareindustrien? Så er du måske LogiCon Nordics Area Sales Manager i Midtjylland.


Se jobannoncen


Teknisk indkøber søges til Systemair

Er du en dygtig og forhandlingsvant købmand med gennemslagskraft? Brænder du for indkøb? Og er du både systemmæssig og analytisk stærk? Så er du måske Systemairs nye tekniske indkøber.


Se jobannoncen


Naturfrisk Group søger controller

Som koncernens controller skal du trives med at arbejde med at videreudvikle systemer, processer, indkøbsaftaler og mennesker i en kompleks, farverig og spændende drikkevarevirksomhed på Østfyn.


Se jobannoncen


Technical Project Manager til DSM Glycom

Technical Project Manager søges til en nyoprettet stilling i Esbjerg. Det bliver din opgave at hjælpe med forskellige investeringsprojekter fra deres CAPEX-portefølje med reference til den tekniske chef.


Se jobannoncen


Chem-Tec Plating søger produktionstekniker

Har du en god teknisk forståelse og kan arbejde selvstændigt? Har du erfaring med produktionsteknik og projektledelse? Så er du måske Chem-Tec Platings nye produktionstekniker.


Se jobannoncen


Chem-Tec Plating søger kvalitetskoordinator

Kan du skabe engagement og fremdrift omkring dig? Har du erfaring med kvalitetskoordinering og en god teknisk forståelse? Så er du måske Chem-Tec Platings nye kvalitetskoordinator.


Se jobannoncen


Sales Representative til KC ProSupply

Har du en stærk kommerciel profil og trives med salg? Og kunne du tænke dig at fortsætte din karriere i en global organisation med masser af muligheder for faglig og personlig udvikling?


Se jobannoncen


Byggeleder til Danhaus i Herning

Byggeleder søges til opførelse af nyt bæredygtigt rækkehusprojekt i Herning. Danhaus har travlt og har derfor brug for dig, hvis du er en dygtig byggeleder, der sætter en ære i at gøre dit arbejde godt.


Se jobannoncen


Automationsingeniør/tekniker til Etcas A/S

Tør du lade din faglighed udfordres af spændende projekter? Kan du understøtte en vækstrejse og er du klar til krævende danske såvel som internationale kunder? Så er det måske lige dig vi søger!


Se jobannoncen


Projektleder søges til PBN A/S

Forstår du kundernes forretning og evner at sætte dit præg på løsningerne? Er du en stærk projektleder med god mekanisk og el-teknisk forståelse? Så er det måske dig vi leder efter.


Se jobannoncen


Assistent til teknisk afdeling

Har du power og et stærkt fremadgående gear? Brænder du for administrative opgaver og drømmer du om en hverdag med forskelligartede opgaver? Så er det dig, vi søger som assistent i teknisk afdeling hos Atria i Horsens.


Se jobannoncen


Assistent søges til projektafdeling

Har du styr på tallene? Danhaus i Esbjerg har en vigtig – og ledig – stilling som assistent i projektafdelingen til dig, hvis du har kompetencerne i orden og er erfaren, selvstændig og stabil.


Se jobannoncen


Area Sales Manager til Nordjylland

Er du selvstartende og vedholdende? Bor du i Nordjylland og har erfaring med BtB-salg af emballage og beklædning til fødevareindustrien? Så er du måske LogiCon Nordics Area Sales Manager i Nord- & Nordvestjylland.


Se jobannoncen


CNC-industritekniker / opstiller

Trier Industries søger en faglært industritekniker / maskinarbejder til deres bearbejdningsafdeling. Arbejdet omfatter styring af multitasking bearbejdningscenter, opstilling og programmering.


Se jobannoncen


  Specialister:


Bygningskonstruktører til Roust Træ

Vil du være med til at projektere træelementerne til fremtidens bæredygtige bygninger? Roust Træ søger to dygtige medarbejdere til teknisk afdeling, der kan være tovholder på deres byggeprojekter.


Se jobannoncen


Business Controller til Epsotech Denmark

Vil du være med til at digitalisere og optimere fremtiden? Som Business Controller hos Epsotech Denmark får du en hovedrolle i yderligere digitalisering af produktionen samt ansvaret for økonomistyringen.


Se jobannoncen


Vedligeholdelsestekniker til aftenhold

Vil du arbejde med fejlfinding og reparation af maskiner og procesanlæg? Drømmer du om en hverdag med forskelligartede opgaver og selvstændighed? Atria i Horsens søger en vedligeholdstekniker til aftenhold.


Se jobannoncen


Måletekniker / kvalitetstekniker søges

Trier Industries A/S søger måletekniker / kvalitetstekniker med ansvar for deres målerum. Arbejdet omhandler kontrolmåling af emner og dokumentation, inkl. daglig ledelse af målerum.


Se jobannoncen


Mechanical Lead Engineer til rådgivning

Fascineres du af teknologierne i vindindustrien og inspireres du af at identificere løsninger på komplekse tekniske udfordringer? ENABL søger en Mechanical Lead Engineer til rådgivende ingeniøropgaver.


Se jobannoncen


Software / Electrical Engineer til MLD

MLD i Esbjerg har udviklet et revolutionerende, højteknologisk trawlmanagementsystem, som er klar til markedet. Vil du spille en nøglerolle i den videre udvikling med produktion, levering og indkøring af systemet?


Se jobannoncen


Process Safety Engineer

Har du lyst til at arbejde med processikkerhed i en hurtigt voksende bioteknologisk virksomhed? DSM Glycom søger en kemiingeniør, som får ansvaret for processikkerheden på fabrikken i Esbjerg.


Se jobannoncen


Mechanical Lead Engineers til ENABL

Har du erfaring med design af maskiner og udstyr til vindindustrien? Og trives du med at ideudvikle og finde løsninger på komplekse tekniske udfordringer? ENABL søger Lead Engineers til kundetilpassede løsninger.


Se jobannoncen


Vedligeholdelsesteknikere til daghold

Vil du arbejde med fejlfinding og reparation af maskiner og procesanlæg? Drømmer du om en hverdag med forskelligartede opgaver og selvstændighed? Atria i Horsens søger to vedligeholdsteknikere til daghold.


Se jobannoncen


Sælger af kørestole i Sydjylland

Har du gåpåmod og kender rehabiliteringsbranchen? Har du erfaring med salg af hjælpemidler og teknisk snilde? Så er du måske TA Service’s nye sælger i Jylland syd for Horsens/Skjern.


Se jobannoncen


NORD Gear søger ordrebehandler

Trives du med at hjælpe kunder, vedligeholde og opdatere ordrer, og er god til åben og positiv dialog – også når der opstår afvigelser – så læs videre her. NORD Gear Danmark har nemlig brug for netop sådan én som dig.


Se jobannoncen


Boretekniker søges til GeoConsult

Har du stort kørekort og kan arbejde selvstændigt? Har du erfaring med maskiner og et mekanisk håndelag? Trives du med at være ude hele dagen året rundt? Så er du måske GeoConsults nye boretekniker.


Se jobannoncen


CNC-industritekniker / opstiller

Trier Industries søger en faglært industritekniker / maskinarbejder til deres 5-aksede bearbejdningsafdeling. Arbejdet omfatter styring af 5-akset CNC-bearbejdningscenter, opstilling og programmering.


Se jobannoncen


Frontend-udvikler til København

Frontend-udvikler med PHP-erfaring søges til webbureau i det indre København.


Kontakt Kim Frandsen for mere information.
Business RekrutteringsPartner hos Skelmose

Drømmer du om at arbejde med rekruttering? At rådgive virksomheder og udvikle deres organisation til vækst og udvikling? At matche kandidater og virksomheder til gode resultater og trivsel? 


Se jobannoncen


  Køb og salg af virksomhed:


Virksomhed i Syddanmark sælges

Velkonsolideret og sund virksomhed beliggende i Syddanmark sælges. Virksomheden har en solid kundemasse og moderne produktionsfaciliteter med uudnyttet kapacitet. 


Kontakt Kim Frandsen for mere information.