Uforløst potentiale


Har I et uforløst potentiale?


Service- og aftermarket er ofte et glemt salgsområde 

 

Mange virksomheder har en tendens til kun at levere service og reservedele, når behovet opstår hos deres kunder, og nærmest som et ”nødvendigt onde” når deres kunder har et aktuelt problem.

 

Dette kan enten skyldes, at virksomheden ikke er klar over det potentiale, der ligger i service- og aftermarket-området, eller fordi de har så travlt med den daglige drift, at de ikke har tid og overskud til at få udnyttet det ofte store indtjeningspotentiale.

 

Samtidig ses en øget tendens til, at kunder hos små og mellemstore fremstillingsvirksomheder kræver, at de udover service kan levere planlagt vedligehold for at sikre oppetid og udbytte. Dette kan være udfordrende, men også en yderligere forretningsmulighed.

 

Sidst, men absolut ikke mindst, skal man ikke glemme den forankring, der ligger mellem salg og service. God service åbner op for det næste salg – og dermed mere service. Salg og service går hånd i hånd.

 

Hvis man gerne vil lægge mere vægt på dette område af sin virksomhed, kan tilknytning af en interim manager med speciale i service- og aftermarket være løsningen.

 

Én af vores interim managers er yderst kompetent i at afdække potentialer og udvikle den plan, der skal til for at realisere dette. Han understøtter med sin erfaring også gerne i den tidlige implementering såvel som forankring af planen i organisationen.

 

Han har de sidste 20 år arbejdet indenfor aftermarket services i en række større internationale virksomheder med globalt ansvar for aftermarket-forretningsområdet. Opgaven og målet har altid været at få sat aftermarket-området i spil som et forretningsområde, der får det rette fokus til at realisere potentialet for at øge profitabiliteten i virksomheden. Ansvarsområdet har udover ledelse og forretningsudvikling inkluderet områder som salg, service, reservedele og lager for reservedele såvel som opgraderinger og renoveringer, samt teknisk support og kvalitet.

 

Er du blevet interesseret i hvorledes din virksomhed, via involvering af en ekstern, midlertidig ressource, kan udvikle et forretningsområde som service- og aftermarket, så hører jeg meget gerne fra dig på tlf. 40 84 01 33 eller auj@skelmose.eu.

 

Aksel Uglvig Jensen

Skelmose, december 2021Læs også:


20 år med Skelmose

Med Aksel Uglvig Jensen ved roret har vi haft to årtier med 1000-vis af spændende og inspirerende møder og samtaler.


Læs hele artiklen


Meget mere end "bare" at løse opgaver

Virksomhedens kultur, det sociale liv og endda menneskelige værdier spiller alle ind, når man skal finde det perfekte match.


Læs hele artiklen


Værdifokus giver succes i rekrutteringen

Det handler om meget mere end blot løn og opgaver. Værdier, kultur og social fællesmængde spiller en helt afgørende rolle.


Læs hele artiklen


Tillid, ærlighed og nærvær

NORD Gear oplever en klart stigende efterspørgsel efter intelligente løsninger og dem de ansætter skal kunne meget.


Læs hele artiklen


Læs øvrige fokusartikler