Sommerhilsen 2021


Sommerhilsen fra Skelmose


Kære kunder og kandidater, 

 

Håber alt er vel.

 

I 2020-sommermailen omtalte vi den coronanedlukning mange af os desværre stod i – coronaen er her ulykkeligvis stadig, men, i modsætning til forrige sommer, buldrer arbejdsmarkedet nu derudaf; i skrivende stund er der eksempelvis 42.400 ledige jobs på Jobindex ... noget vi absolut også kan mærke her i Skelmose.

 

I det forløbne år har vi haft den fornøjelse at kunne byde to nye partnere velkommen: Tommy Andreasen og Peter Lambæk Nielsen.

 

Tommy Andreasen har blandt andet en baggrund som salgsdirektør samt som ejerleder og har i mere end 40 år beskæftiget sig med salg – han har en meget bred erfaring med ledelse, rekruttering og udvikling af salgspersonale m.v. Udover de praktiske erfaringer har Tommy blandt andet en BA indenfor idræt og psykologi fra Adams State University, Colorado, USA. Og udover dette er han tidligere eliteidrætsudøver – Tommy ved derfor, hvad der kræves for at være med helt fremme samt at have klare mål; erfaringer som han gerne vil inddrage til gavn for såvel virksomheder som deres nye medarbejder.

 

Peter Lambæk Nielsen har en bred erhvervserfaring fra især industrien og energisektoren, hvor han har varetaget en række ledelses- og nøglefunktioner indenfor salg, forretningsudvikling, indkøb, logistik, supply chain management og IT. Endvidere har Peter et godt kendskab til en række andre brancher og sektorer, samt en erhvervsøkonomisk uddannelse og en MBA – et erfaringsgrundlag, der placerer Peter som en kvalificeret samarbejdspartner for kunder i en lang række brancher og sektorer.

 

Hvis du vil se nærmere omtale af os alle og hvad vi enkeltvis kan tilbyde, kan du se vore kompetenceprofiler her.

 

Som nævnt kan også vi mærke, at der sker noget på arbejdsmarkedet – opgavemæssigt har vi i det forgangne år, siden seneste sommerhilsen, haft den fornøjelse ikke blot at løse opgaver for eksisterende kunder men også for en række nye. Og vi har i dag en lang række spændende åbne jobmuligheder som vi søger gode kandidater til – lige nu har vi 23 interessante stillinger hos en række spændende virksomheder, hvortil vi søger gode kandidater; se nærmere på stillingerne her.

 

I seneste fokusartikel, fra maj 2021, havde vi fokus på stigning i efterspørgslen efter arbejdskraft, virksomheders vanskeligheder ved at finde de rigtige medarbejdere til forskellige stillinger og problematikken omkring stigningen i antallet af forgæves rekrutteringsforsøg ... en problematik der for mange virksomheder kan have alvorlige følger, og noget vi i Skelmose, gerne vil søge at afhjælpe.


Er du derfor kandidat, der mangler et spændende job, kan du muligvis finde det gennem os, og repræsenterer du en virksomhed, der kunne tænkes at have brug for vores hjælp, stiller vi os gerne til rådighed.

 

Du og dine nærmeste ønskes en god sommer. 

 

Med venlig hilsen

Skelmose


Skelmose, juli 2021
Læs også:


Værdifokus giver succes i rekrutteringen

Det handler om meget mere end blot løn og opgaver. Værdier, kultur og social fællesmængde spiller en helt afgørende rolle.


Læs hele artiklen


Tillid, ærlighed og nærvær

NORD Gear oplever en klart stigende efterspørgsel efter intelligente løsninger og dem de ansætter skal kunne meget.


Læs hele artiklen


Har I et uforløst potentiale?

Mange virksomheder har en tendens til kun at levere service og reservedele, når behovet opstår hos deres kunder.


Læs hele artiklen


Stigende efterspørgsel efter arbejdskraft

Efter genoplukningen er der stor efterspørgsel efter kvalificerede medarbejdere indenfor flere fagområder. Men kan disse findes? 


Læs hele artiklen


Læs øvrige fokusartikler