Profil Solveig Helsing

Solveig Helsing

Business research

Esbjerg


Tlf. +45 50 93 61 61

E-mail: she@skelmose.eu


Se Solveigs LinkedIn-profilSolveigs speciale:

- Customer Service

- Mødebooking

- Rekrutteringsrådgiver

- ResearcherSolveig Helsing


Kundeservice, mødebooker, partnersupport, researcher & headhunter


Solveig har siden 2011 arbejdet med kunderelationer til Skelmose og er måske for mange den første kontaktperson som ny kunde. Hun koordinerer og supporterer kunderne til den rette opgaveløser i samarbejdet med Skelmose.


Solveig er en ægte relationsskaber og netværker, som trives med den menneskelige og sociale kontakt, og hendes smil og service fører til gode resultater og kundetilfredshed.


Kontakt Solveig på tlf. 5093 6161 og du vil opleve positiv energi og den hjælp, du søger.


Rekruttering

Solveigs erfaringer hos Skelmose involverer hende i servicering og kommunikation med kunder og kandidater, hvor møder skal aftales, annoncer, beskrivelser og præsentationer skal sendes og godkendes eller profiltest gennemføres.


Hun deltager i research efter kandidater og løser også rekrutteringsopgaver til sit nære netværk. Her fokuserer hun især på rekruttering til stillinger inden for salg, service, IT, kundeservice, receptionister, bookingpersonale, PA’ere og til stillinger med tværfaglige og koordinerende opgaver og kompetencekrav.


Rådgivning og sparring

Solveig er eminent i opsøgningen af kunder og især i dialogen med kunder – på telefon, i netværksmøder, ved messer og i den direkte kontakt, hvor muligheder og samarbejde til gavn for begge parter er i fokus.


Disse egenskaber deler hun gerne med virksomheder og kunder, som har behov for at få ny inspiration i deres interne salgsorganisation til at kommunikere med og servicere deres kunder.


Basis i Bramming

Solveig er tilknyttet kontoret i Bramming, hvor hun supporterer sine kolleger og tager aktiv del i netværkeri og praktisk opgaveløsning samt forberedelse af aktiviteter i relation til kandidater, kunder, marketing, opgaveløsning osv.


Solveigs faglighed

Med personlige egenskaber som ekstrem udadvendt og engageret kommunikerende, er samtale og dialog med andre menneske samt høj grad af service de talenter, som Solveig har anvendt inden for salg, booking, reception og indkøb. 


Mere om Solveig

Følg hende på LinkedIn. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev med faglige artikler og nye ledige stillinger.


Kontakt gerne Solveig og få en snak og et godt råd om dine aktuelle behov.