Profil Kim Frandsen

Kim Frandsen

Partner og rådgiver

Kolding


Tlf. +45 60 14 80 43

E-mail: kf@skelmose.eu


Se Kims LinkedIn-profilKims speciale:

- Headhunter

- Rekrutteringsrådgiver

- Researcher for kunderRekrutteringsspeciale:

CFO, økonomichef, regnskabschef, controller, revisor, logistikchef, salgschef samt specialister inden for IT, salg, økonomi, logistik og indkøb.Kim Frandsen


Headhunter til private og offentlige virksomheder


Kim har siden 2010 været professionel rekrutteringskonsulent og siden 2012 været partner i Skelmose. Han har en bred rekrutteringserfaring og en bred faglig baggrund som tidligere ejerleder i fødevareindustrien. Kim er analytisk stærk og hjælper gerne en kollega eller en kunde med research efter de kandidater, som er ekstra svære at finde.


Rekruttering

Kim løser et bredt spekter af opgaver. Han fokuserer primært på rekruttering af chefer og specialister inden for økonomi, salg, eksport, HR, IT og logistik. Hans erfaring er branchemæssigt omfattende og indeholder såvel offentlige som private virksomheder – herunder handelsvirksomheder, industri, liberale erhverv som revision og transportsektoren, og flere andre.


Som tidligere ejerleder i en mindre/mellemstor virksomhed kender han værdien af, at ledere og medarbejdere har fælles mål og retning og supplerer hinanden. Indsigten i alle funktionsområder gør, at Kim har solid forståelse for en kundes behov og kan se de behov for kompetencer og samarbejde, som I forventer hos jeres nye leder eller specialist.


Kim roses for sin effektivitet, direkte og målrettede fokusering på hurtigt at nå i mål. Han udviser stor anerkendelse og respekt for kundens ønsker og forventninger.  Han er fleksibel og imødekommende til kundernes ønsker om et møde.


Rådgivning & sparring

Erfaringerne fra et bredt spekter af opgaver til meget forskellige virksomhedstyper overalt i Danmark er baggrunden for Kims evner til at forstå kundens behov. Dens udvikling og strategiske fremtid, dens organisation, forretningsfokus, teknologi, kultur, værdier osv. Kim rådgiver gerne sine kunder om den rigtige profil ved rekruttering.


Kim løser ofte opgaver i tæt samarbejde med kundernes egen HR-funktion, når der er behov for at outsource en del af eller hele rekrutteringsopgaven i en travl periode. Han er serviceminded og tilbyder den kundespecifikke og individuelle opgaveløsning, som der konkret er behov for.


Kolding som basis

Kim bor og arbejder centralt i Danmark og med basis på Skelmoses kontor i Kolding. Her kan han hurtigt mødes med kunden på kontoret eller ude hos kunden.


Med sin fokuserede holdning har Kim en stribe faste kunder som serviceres fuldt ud. Hans energi og appetit på at servicere og være fleksibel, åbner for flere og nye opgaver.


Kims faglighed

Som tidligere ejerleder, en grundlæggende administrativ uddannelse og HD(A) har Kim forståelsen og kompetencerne til at være en effektiv samarbejdspartner i rekrutteringen af ledere og specialister til forskellige funktioner.


Mere om Kim

Følg ham på LinkedIn.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev med faglige artikler og nye ledige stillinger.


Kontakt gerne Kim og få en snak og et godt råd om dine aktuelle behov.