Profil Bjarne Dahl

Bjarne Dahl

Ass. partner og rådgiver

Odense


Tlf. +45 21 44 50 07

E-mail: bd@skelmose.eu


Se Bjarnes Linkedin-profilBjarnes specialer:

- Headhunter

- Rekrutteringsrådgiver

- Strategi

- Virksomhedsformidling

- Personprofilanalyser

- Internationalisering
Bjarne Dahl


Stor international erfaring inden for industri og handel


Bjarne Dahl har mange års erfaring fra forskellige leder- og direktionsjobs i en række spændende internationalt orienterede virksomheder og fra en række bestyrelsesposter i forskelligartede virksomheder, brancheorganisationer og frivillige organisationer.


Bjarne har siden 2016 primært været beskæftiget med og brugt sine kompetencer og erfaring til løsning af opgaver inden for rekruttering, personale- og organisationsudvikling, strategiudvikling og -implementering samt bistået ved M&A-opgaver.


Rekruttering – stærke kort på hånden

Bjarne har stærke kort på hånden, når der skal løses rekrutteringsopgaver inden for generel ledelse, salg, markedsføring, økonomi, supply chain, indkøb, produktion, teknik og konstruktion såvel i industrien som i bygge-anlæg.


Som tidligere topleder i en mellemstor internationalt orienteret virksomhed kender Bjarne til vigtigheden af at have en toptunet organisationsstruktur og de rette medarbejdere, hvis international konkurrencekraft skal fastholdes.


I kommunikationen med såvel opdragsgiver som kandidater er Bjarne fordomsfri og empatisk, men også tydelig, og han søger altid at give det bedste i opgaveløsningen til gavn for såvel opdragsgiver som kandidaten – altid klar til en uforpligtende snak, hvor mulighederne kan belyses.


Strategiudvikling og implementering

De mange års beskæftigelse i internationalt orienterede produktionsvirksomheder har stillet Bjarne over for mangeartede og forskellige strategiske udfordringer for den typiske SMV-virksomhed – så hvis opgaven eksempelvis er omkring


  • Internationalisering
  • Turn around
  • Teknologispring
  • Global sourcing
  • Organisationsudvikling
  • Virksomhedskøb/salg m.v.


stiller Bjarne gerne sin erfaring og faglige kompetencer til rådighed for en situationstilpasset og fleksibel medvirken til at bringe virksomheden vækst og større kundetilfredshed.


Sikring af din konkurrencekraft

Med udgangspunkt fra kontoret i Odense er Bjarne klar til at løse opgaver for såvel nuværende som nye kunder overalt i Danmark, og Bjarne møder gerne op til et helt uforpligtende kaffemøde, inden en egentlig samarbejdsrelation etableres omkring en hurtig, sikker og omkostningseffektiv opgaveløsning.


Bjarnes faglighed

Som tidligere funktionschef i flere af landets større virksomheder og med flere toplederopgaver på CV’et, en kommerciel uddannelse HD(A) samt løbende efter- og videreuddannelse har Bjarne den faglighed der er nødvendig, for at sikre den fornødne konkurrencekraft i netop din branche.


Mere om Bjarne

Følg ham på LinkedIn.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev med faglige artikler og nye ledige stillinger.


Kontakt gerne Bjarne på tlf. 21 44 50 07 for at høre nærmere om, hvad Bjarne kan tilbyde.