Jobannonce teknker Sjælland Systemair


Systemair søger en kørende tekniker til Sjælland


Brænder du for at give en god service?

 

Er du serviceminded og kunne du tænke dig en afvekslende hverdag, hvor du selvstændigt kan være med til at gøre en forskel? Så er jobbet som kørende tekniker noget for dig.

 

Systemair ønsker at styrke det tekniske service- og supportteam og søger derfor en kørende tekniker på Sjælland til en nyoprettet stilling.

 

Som kørende tekniker arbejder du ud fra din bopæl, dit faste holdepunkt bliver din servicebil og dine opgaver foregår som udgangspunkt hos vores kunder på Sjælland. Du kommer primært til at arbejde selvstændigt, men indgår som en del af et yderst rutineret team af medarbejdere i Hasselager og teknikere fordelt rundt i Danmark. Daglig sparring og dialog med dine kollegaer er en fast del af hverdagen. Din reference bliver vores Manager for Service & Support i Hasselager.

 

Du vil være i tæt kontakt med vores kunder, hvor det fælles mål er at finde den rette løsning. Du kommer både til at varetage eventuelle reklamationssager og betalt arbejde, som spreder sig på tværs af hele Systemairs produktsortiment. Du skal være den, som kunderne husker for den gode service, og du skal kunne lide at yde den.

 

Du kommer til at arbejde med:

 

 • Fejlfinding og ventilationsstyring i ventilationsaggregater
 • Opstart og gennemgang af ventilationsaggregater
 • Daglig koordinering og håndtering af kundesager
 • Sager der går på tværs af afdelinger internt i Systemair

 

Vi forventer, at du er:

 

 • Serviceminded, selvsikker og udadvendt
 • En, der kan holde mange bolde i luften uden at tabe overblikket
 • I besiddelse af en uddannelsesmæssig baggrund, som gør dig kvalificeret til jobbet
 • Bekendt med branchen og har praktisk erfaring med ventilationsteknik
 • Det en fordel hvis du har erfaring med køleteknik og netværksteknik
 • Duelig med IT og kan kommunikere klart og tydeligt på dansk – både mundtligt og skriftligt

 

Systemair tilbyder:

 

 • En spændende, lærerig og udviklende stilling, som du selv er med til at definere
 • Et stærkt kollegialt fællesskab
 • At blive en del af en afdeling, der er i gang med en udviklingsrejse
 • Træning og efteruddannelse efter behov
 • Løn efter erfaring og kvalifikation, samt en god pensionsordning

 

Yderligere oplysninger/henvendelse

 

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Aksel Uglvig Jensen, Skelmose, på tlf. 40 84 01 33. CV eller LinkedIn-profil kan sendes til Aksel Uglvig Jensen her.

 

Henvendelser vil blive behandlet løbende.

 

Tiltrædelse: hurtigst muligt.

 

Hvem er vi?

 

Systemair A/S er en del af den globale ventilationskoncern Systemair AB, der har hovedsæde i Sverige. Systemair udvikler og producerer ventilationsaggregater og komponenter til ventilationsløsninger, der skaber et behageligt og sundt indeklima. Hos Systemair arbejder vi konstant på at reducere CO2-udledningen gennem energieffektive og bæredygtige produkter.

 

Systemair er en global ventilationsproducent med hovedsæde i Sverige, grundlagt i 1974. Koncernen omsatte for DKK 7,72 mia. i regnskabsåret 2022/23 og omfatter selskaber i 51 lande i Europa, Nord- og Sydamerika, Mellemøsten, Asien og Afrika. Systemair har ca. 6.600 medarbejdere på verdensplan – heraf ca. 200 i Danmark.

 

Systemair A/S, med hovedkontor i Hasselager syd for Aarhus, står for en stor del af koncernens udvikling, produktion og salg af Geniox ventilationsaggregater, hvoraf en betydelig andel går til eksport. Herudover vi har også et ventilationscenter og salgskontor med direkte salg fra lager i Hvidovre, hvor der i alt er tilknyttet 5 medarbejdere. Systemair A/S tilbyder også ventilatorer, brand- og røgprodukter, luftfordelingskomponenter, systemløsninger og tilbehør til det danske marked.

Stilling

Tekniker Sjælland


Firma

Systemair A/S


Sted

Sjælland


Hjemmeside

www.systemair.com/da


Referencenummer

24-741


Kontakt

Aksel Uglvig Jensen

Adm. direktør og rådgiver

Tlf. +45 40 84 01 33

E-mail: auj@skelmose.eu


SØG STILLINGEN