Jobannonce Sales Manager IPS Hal & Presenning


Sales Manager til IPS Hal & Presenning


Har du iværksætterånd og er vor mand i Danmark?

 

IPS Hal & Presenning er i gang med en vækstproces, og til at understøtte denne rejse har vi brug for en sælger af alle vore produkter i hele Danmark, med fokus på telt- og lagerhaller.

 

Det er altafgørende at du drives af salg, og det opsøgende arbejde, der ligger heri. Mindst lige så vigtigt er det, at du forstår vigtigheden af relationsopbygning og kundepleje, da du får ansvaret for at vedligeholde og styrke relationerne til eksisterende kunder med fokus på udvikling af samarbejdet. Derudover arbejder du strategisk med nye forretningsmuligheder, med henblik på at tilføre ny forretning.

Kundeporteføljen består primært af virksomheder inden for byg og industri.

 

Du skal forvente en del rejseaktivitet i Danmark, samt nogle få rejsedage i Norden, i forbindelse med samarbejde og salgsmøder med kollegaer i Sverige og Finland.

 

Du kommer til at arbejde ud fra hjemmekontor med reference til CEO og mulighed for sparring og vidensdeling med den svenske organisation.

 

Jobprofil

 

Det bliver din opgave at sælge og markedsføre vores produkter i hele Danmark. Du er ansvarlig for hele salgsprocessen og for dialogen med kunden, også under byggefasen. Du får et kompetent og meget engageret team i projekt- og salgsafdelingen i Sverige til at hjælpe og bakke dig op. Stillingen indebærer et stort personligt ansvar og stor frihed.

 

Personprofil

 

Vi har brug for en sælger, der er engageret, struktureret, fokuseret, med et stort drive og en stærk evne til at arbejde selvstændigt. Du er god til at skabe relationer, og du leverer det, du lover. Vi er overbeviste om, at du har flere års erfaring med salg til byggebranchen og industri, og at du sætter kunden først.

 

Din viden:

  • Du kommunikerer uhindret på dansk og engelsk i både tale og skrift
  • Du har erfaring med teknisk rådgivning og udarbejdelse af tilbud
  • Du er en erfaren computerbruger

 

Du bliver motiveret af at løse opgaver og skabe resultater, og stimuleres ved at se kundens projekter bliver til virkelighed.

 

Virksomheden tilbyder

 

Mulighed for at spille en afgørende rolle i en virksomhed med et stærkt brand, og en markedsledende position i Norden. Der står et godt bagland med dedikerede kollegaer klar, som ser frem til at få dig med ombord og sikrer en grundig introduktion og onboarding, så du får det bedst mulige udgangspunkt for at lykkes i stillingen.

 

Du tilbydes ligeledes en konkurrencedygtig lønpakke, som forhandles individuelt afhængig af dine kvalifikationer, med fast løn, pension, bonus, fri bil, mobiltelefon og bærbar pc’er.

 

Yderligere oplysninger/henvendelser

 

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Aksel Uglvig Jensen, Skelmose, på tlf. 40 84 01 33. CV eller LinkedIn-profil kan sendes til Aksel Uglvig Jensen her.

 

Henvendelser vil blive behandlet løbende.

 

Tiltrædelse: hurtigst muligt.        

 

Om virksomheden

 

IPS Hal & Presenning ejes af Nordic Shelther Solutions Group (NSS Group), som er Nordens førende leverandør inden for overdækninger i form af telthaller og presenninger. Der er i dag 40 ansatte i Norden.

 

IPS blev grundlagt i 1956 og vores kernekompetence er leverance af løsninger, hvor kvalitet, sikkerhed og miljø er i fokus for at sikre kundetilfredshed. Siden IPS Hal & Presennings grundlæggelse har varesortimentet bygget på kvalitetsprodukter og godt håndværk. Det gør sig stadigvæk gældende i dag, men går nu hånd i hånd med computeroptimerede løsninger, som sikrer optimal performance, materialevalg og pris.

 

Stilling

Sales Manager


Firma

IPS Hal & Presenning A/S


Sted

Hele Danmark


Hjemmeside

www.ips.dk


Referencenummer

24-733


Kontakt

Aksel Uglvig Jensen

Adm. direktør og rådgiver

Tlf. +45 40 84 01 33

E-mail: auj@skelmose.eu


SØG STILLINGEN