Jobannonce Sales Manager Drive Solutions NORD Gear


Sales Manager Drive Solutions til NORD Gear Danmark


Vær med til at udvide NORDs succes med de mest avancerede drevløsninger

 

Grundighed, kvalitetsprodukter og god kundeservice giver travlhed hos NORD Gear Danmark, som er i gang med at udvide faciliteterne og fortsat har vokseværk. Der skal bygges mere på vores salgsafdeling, og det kan du måske hjælpe med.

 

Skal vi hjælpe kunderne bedst, skal vi vide, hvad de præcist har brug for og hvornår. Derfor sætter vi hos NORD altid en ære i at lytte aktivt og udvikle os sammen med vores kunder.

 

Vi har derfor valgt at oprette en helt ny stilling for at styrke samarbejdet med kunderne omkring salg af løsninger og søger en Sales Manager, som får ansvaret for at øge salget af drevløsninger i Danmark.

 

Vi har gjort det let at være kollega


Du kommer til at arbejde selvstændigt ud fra hjemmekontor, i samarbejde med dine interne og eksterne salgskollegaer, og med reference til salgsdirektøren. Du vil dog også efter behov være på kontoret i Kliplev.

 

Du skal have det godt på jobbet. Derfor går vi langt for at sikre din trivsel i det daglige, og at du altid har de bedst mulige betingelser for nå dine mål. Efteruddannelse og generel opdatering af viden er en helt naturlig del af dét at være ansat hos NORD i Danmark.

 

Du kan forvente, at du hurtigt vil føle dig som en del af ”familien” sammen med os. Dørene er sjældent lukkede hos os. Åbne døre er med til at sikre en tæt, åben og uformel omgang med hinanden på tværs af organisationen. Det tror vi, er vigtigt!

 

Du bliver ansvarlig for salg af drevløsninger

 

Det bliver dit ansvar at:

 • Direkte understøtte og udvikle salget af NORDs produkter i Danmark med særligt fokus på elektroniske produkter
 • Udvikle strategier for at vinde nye forretninger med eksisterende kunder såvel som nye potentielle kunder
 • Udarbejde salgsbudgetter
 • Implementere salgsplaner
 • Løbende registrere egne salgsprojekter i CRM
 • Sørge for at månedlig rapportering sker i henhold til NORD-standarden

 

Udover at besøge kunder i Danmark, må du forvente ind i mellem at rejse til NORDs hovedkvarter i Hamburg.

 

Sådan får du succes hos NORD
Du har klart størst chance for at få succes i dette job, hvis du har erfaring fra en lignende stilling inden for teknisk løsningssalg, hvor du har arbejdet med analyse af data og salgsstatistikker og forbedring af forretnings- og marketingstrategier.

 

Vi tænker, at du har en uddannelse som f.eks. tekniker, maskinmester eller ingeniør og et godt teknisk kendskab til NORDs produktsortiment (gear, motorer og frekvensomformere) og deres anvendelse.

 

Du vil herudover være rigtig godt på vej, hvis du har et godt kendskab til SAP, CRM-værktøjer og Office-pakken, samt behersker dansk og engelsk i skrift og tale.

 

Som person er det vigtigt, at du:

 

 • Er god til at netværke
 • Har gode kommunikations-, forhandlings- og samarbejdsevner
 • Arbejder struktureret og er selvmotiverende og målrettet
 • Kan arbejde selvstændigt, men også gerne deler knowhow med kollegaerne i salgsteamet
 • Evner at multitaske
 • Har gode problemløsningsevner 

 

Få et spændende job med god support
NORDs styrke er kombinationen mellem de solide løsninger, det høje serviceniveau og de fantastiske kolleger. Udover den pakke, vil du som ny Sales Manager også kunne nyde godt af en pensionsordning og sundhedsforsikring. Lønnen forhandler vi i forhold til dine kvalifikationer og erfaring.

 

Yderligere oplysninger / henvendelse

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Aksel Uglvig Jensen, Skelmose, på tlf. 40 84 01 33. CV eller LinkedIn-profil kan sendes til Aksel Uglvig Jensen her.

 

Henvendelser vil blive behandlet løbende.

 

Tiltrædelse: hurtigst muligt.

 

Om NORD Gear Danmark A/S
NORD har været repræsenteret i Danmark siden 1989 med salg og rådgivning inden for transmissionsteknik – gear, gearmotorer og elektroniske produkter til regulering og styring heraf. Virksomheden ligger i Kliplev ved Aabenraa og beskæftiger i dag 19 medarbejdere.

NORD Gear Danmark A/S er del af NORD DRIVESYSTEMS Group, der både nationalt og internationalt er en af de førende producenter af drevteknologi til mekaniske og elektroniske løsninger. Sortimentet omfatter gearmotorer, motorer, industrigear, frekvensomformere samt salg af komplette drevløsninger.

 

NORD DRIVESYSTEMS Group beskæftiger cirka 4.900 medarbejdere globalt og har datterselskaber i 36 lande, samt produktion i Tyskland, Polen, Italien, USA og Kina.

 

 

 

Stilling

Sales Manager Drive Solutions


Firma

NORD Gear Danmark A/S


Sted

Kliplev v. Aabenraa


Hjemmeside

www.nord.com


Referencenummer

24-727


Kontakt

Aksel Uglvig Jensen

Adm. direktør og rådgiver

Tlf. +45 40 84 01 33

E-mail: auj@skelmose.eu


SØG STILLINGEN