Jobannonce Sales Engineer Gruber


Sales Engineer får nøglerolle hos producent af værktøj og specialmaskiner


Med en række store kunder inden for især medicoindustrien har virksomheden Gruber A/S igennem mere end fire årtier stået for udvikling og produktion af unikke og ofte specialdesignede værktøjer og maskiner. Den nye Sales Engineer får stor indflydelse på Grubers udvikling og strategi med fokus på kundepleje og branding.

 

Nyeste teknologi, høj kvalitet, godt håndværk og ikke mindst et veludviklet kundefokus har været én af hemmelighederne bag virksomheden Grubers succes igennem de seneste 45 år. Særligt eksportmarkederne fylder i stigende grad mere i ordrebøgerne, og det smitter af på kravene til salgsorganisationen.

 

Derfor leder den Haderslev-baserede værktøjsspecialist nu efter en Sales Engineer, der ikke bare forstår at fastholde og udbygge de gode relationer til eksisterende kunder, men også kan identificere og kontakte nye kunder, udvide markedernes kendskab til Gruber og sørge for en struktureret indsamling af markedsdata til organisationens videre arbejde.

 

Klar kommunikation skal drive professionelt salg

Den nye Sales Engineer kommer sammen med ledelsen til at formalisere Grubers kundeindsats fremover. Stillingen skal derfor fyldes ud af en erfaren sælger, der både kan begå sig på de bonede gulve hos store slutkunder, introducere løsninger for OEM’er og underleverandører, samt tale i øjenhøjde med maskinbyggeren på fabrikken.

 

Veludviklede kommunikations- og ikke mindst lytteevner er i det hele taget bydende nødvendige for at lykkes i dette job – både ude hos kunderne, men også hjemme.

 

Sæt scenen til et nyt set-up

Er du en dreven sælger, der formår at lede salgsindsatsen i Grubers kernemarkeder – Skandinavien og Nordeuropa – og optræder du generelt med troværdighed og er god til at opbygge gode, langtidsholdbare relationer til både eksisterende og nye kunder, så er boldbanen så at sige din.

 

Det handler om både at kunne afdække kundens præcise behov og sammen med Grubers teknikere udarbejde løsninger og prisestimater. Men du skal også kunne sammensætte marketingmateriale og repræsentere Gruber ved kundebesøg, netværksmøder og diverse fagmesser på vores kernemarkeder. Kan du favne så bredt, så får du selv lov til at definere hvordan.

 

Få et vigtigt og meningsfyldt job med gode kolleger

Hos Gruber er et ord et ord. Vi arbejder sammen og taler pænt til hinanden og dyrker i det hele taget ’holdet’. Det kan kunderne mærke, og det er én af grundene til, at mange af dem har været hos os i mange år. Vi har desuden ’drive’, ’skills’ og ’know-how’, som vi gerne øser ud af – også til dig.

 

Hvad du til gengæld helst skal bringe med dig er:

 

  • Din empati og dine ører
  • Dit netværksgen
  • Din tekniske viden/baggrund – min. 5 års erfaring fra maskinbygger eller værktøjsfabrik
  • Dine veludviklede sprogkundskaber – på dansk, engelsk og gerne også tysk
  • Dine erfaring med Microsofts Office-pakke og gerne CRM-systemer

 

Virksomheden tilbyder

 

Din løn og ansættelsesvilkår forhandles afhængig af erfaring og kvalifikationer. Personalegoderne omfatter bærbar pc, internet, mobil, pension og sundhedsforsikring.

 

Yderligere oplysninger/ansøgning

 

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Aksel Uglvig Jensen, Skelmose, på tlf. 40 84 01 33. Ansøgning med relevante bilag kan sendes til Aksel Uglvig Jensen her.

 

Ansøgninger vil blive behandlet løbende.

 

Tiltrædelse: hurtigst muligt.

 

Om virksomheden

 

Værktøjsfabrikken Gruber producerer kvalitetsværktøjer og specialmaskiner til produktionsvirksomheder. Kerneproduktet er holdbare og effektive værktøjer til præcisionsstansning, men Gruber fremstiller også følgeværktøjer, centrifugalfødere og specialmaskiner.

Virksomheden ligger i Haderslev og beskæftiger ca. 20 ansatte.

 

Stilling

Sales Engineer


Firma

Gruber A/S


Sted

Haderslev


Hjemmeside

www.gruber.dk


Referencenummer

24-707


Kontakt

Aksel Uglvig Jensen

Adm. direktør og rådgiver

Tlf. +45 40 84 01 33

E-mail: auj@skelmose.eu


SØG STILLINGEN