Jobannonce procesingeniør Kerry

Procesingeniør får indflydelse på kvaliteten af verdens fødevarer

Hos Kerry Ingredients er jagten gået ind på en erfaren procesingeniør til fabrikken i Glamsbjerg på Fyn. Virksomheden står bag en række fødevareprodukter, der hver dag hjælper med at brødføde millioner; og her kommer den nye kollega til at spille en nøglerolle.

 

Det handler om at forme fremtidens mad


Det virker måske ambitiøst for nogle. Men for fødevareproducenten Kerry Ingredients, er missionen at skabe bedre smag og mere autentisk og ikke mindst nærende mad og drikkevarer til hele verdens befolkning.

 

Her spiller virksomhedens produktion på Fyn en vigtig rolle. En række produktfaglige nøglepersoner er nemlig placeret her, hvor mange af virksomhedens forskellige ostepulverprodukter udvikles, produceres og eksporteres for at blive brugt i alt fra ostechips og færdigretter til japansk is.

 

Stærke værdier mærkes i hverdagen

 

Kerrys kerneværdier er forankret i mod, ejerskab, rummelighed, initiativrighed og åbenhed – værdier, der i udpræget grad har eksisteret i og omkring den fynske fabrik i over 50 år. Det kommer den nye procesingeniør til at mærke allerede første dag. Alle ansatte lever og ånder nemlig i en kultur, hvor man sammen tager ansvar og initiativ og ikke er bange for at sige til, hvis noget er på vej i den gale retning.

 

Med 26.000 kolleger på verdensplan giver det sig selv, at rummelighed og plads til forskellighed på tværs af kulturelle baggrunde er helt essentielt for at kunne skabe værdi for kunder fra alle dele af verden.

 

Det giver en særlig Kerry-kultur, hvor alle bringer deres unikke perspektiver og oplevelser og hjælper med at gøre alle bedre sammen. Kerry har forpligtet sig til at pleje et miljø af positivitet og rummelighed, hvor alle kan leve op til deres bedste, både personligt og professionelt.

 

Ny procesingeniør med ansvar for proces- og kvalitetsoptimering

 

Medbring din passion og viden om branchetendenser og implementer ny procesteknologisk innovation for at forbedre Kerrys produktionskapacitet. Som procesingeniør bliver det nemlig din opgave at vedligeholde og optimere eksisterende processer, udstyr og styresystemer, og konstant stræbe efter at forbedre kvalitet, effektivitet og sikkerhed.

 

Du kommer til at:

 

  • Spille en ledende rolle i fejlfinding og optimering af produktionsprocessen for at eliminere produktionstab, forbedre kvalitet, anlægskapacitet, gennemløb, konverteringsomkostninger og reducere spild
  • Indsamle pålidelige linjedata, udføre analyser og give anbefalinger til forbedringer og strategier
  • Lede ændringen af småskalaprocesser til kommercielt levedygtige storskalaproduktion i samarbejde med R&D og øvrige afdelinger
  • Udvikle og vedligeholde proces- og produktflowdokumentation og diagrammer, samt specifikationer for installation af udstyr til støtte for fremstilling af nye produkter eller for at forbedre eksisterende produkter og processer
  • Styre og implementere mindre projekter og/eller forsøg inden for aftalte tidsrammer, budget og omfang

 

Du kommer i det daglige til at indgå i tæt samarbejde med kolleger fra Project, Production, Quality- og HSE-teams i Glamsbjerg. Men der bliver også direkte interaktion med centrale funktioner i koncernen for at sikre, at opgaverne bliver leveret i overensstemmelse med aftalte specifikationer med vanlig sikkerhed indbygget som standard. Derfor er koncernsproget engelsk ofte i brug.

 

Er du den nye procesingeniør hos Kerry Ingredients?

 

Du har en relevant uddannelse som f.eks. kemi- eller produktionsingeniør og erfaring fra en lignende stilling som procesingeniør, gerne fra en produktionsvirksomhed inden for fødevare- eller mejeriindustrien. Du har stor viden om procesforbedringer, best practice-værktøjer og -teknikker. Og en uddannelse i Six Sigma eller LEAN ville være en klar fordel, lige som erfaring med mælkeforarbejdning.

 

Du har gode analytiske og problemløsningsevner og samarbejder og kommunikerer gerne med andre for at levere gode resultater. Du har gode it-færdigheder i Outlook, Word, Excel og PowerPoint og kan tale og skrive engelsk, og gøre dig forståelig på dansk.

 

Desuden brænder du for sundheds-, sikkerheds- og miljøregulering og overholdelse af fødevaresikkerhed.

 

Dine muligheder hos Kerry

 

Et job i Kerrykoncernen er et job med gode udviklingsmuligheder og med option på eventuel senere udstationering, hvis man har lyst til det. Hos os afspejler lønnen dine kvalifikationer og din erfaring, og personalegoderne omfatter pension og sundhedsforsikring, mobiltelefon og fri opkobling til internet – samt masser af sjove stunder i gode kollegers selskab.

 

Yderligere oplysninger/ansøgning

 

Vil du vide mere om stillingen er du velkommen til at kontakte Aksel Uglvig Jensen, Skelmose, på tlf. 40 84 01 33. Din ansøgning med relevante bilag kan du sende til Aksel Uglvig Jensen her.

CV bedes vedlagt på engelsk.

 

Ansøgninger vil blive behandlet løbende.

Om Kerry Ingredients & Flavours Ltd.

 

Kerry er globalt ledende inden for smag og ernæring, og forsyner kunder i hele verden med over 15.000 forskellige fødevarer, drikkevarer og farmaceutiske produkter. Kerry har cirka 26.000 ansatte på verdensplan.

Fabrikken i Glamsbjerg har været en del af Kerry-koncernen siden 2004. Fabrikken har 120 ansatte og er en global leverandør af ostepulverprodukter – et speciale, som rækker mere end 50 år tilbage.

 

“Food matters. It brings people together; across cultures, countries and generations.
Food is heritage, happiness and health. Food is family and friends. Food is life!” 

Stilling

Procesingeniør


Firma

Kerry Ingredients Ltd


Sted

Glamsbjerg


Hjemmeside

www.kerry.com


Referencenummer

22-626


Kontakt

Aksel Uglvig Jensen

Adm. direktør og rådgiver

Tlf. +45 40 84 01 33

E-mail: auj@skelmose.eu


SØG STILLINGEN