Jobannonce intern salgskoordinator Robinson Packaging Danmark


Robinson Packaging søger intern salgskoordinator


Vil du være en del af Robinson Packaging Danmark, en førende virksomhed inden for emballageløsninger?

 

Vi søger en dygtig og engageret medarbejder til stillingen som intern salgskoordinator indenfor Customer Service, med lidt flair for planlægning og indkøb.

 

Hos Robinson Packaging Danmark vil du blive en del af vores dedikerede Customer Service-team, hvor du vil have ansvaret for at levere enestående service og support til vores kunder og spille en afgørende rolle i at sikre, at de får den bedst mulige oplevelse med vores emballageløsninger.

 

Dine primære ansvarsområder vil omfatte håndtering af kundeordrer, koordinering af leverancer og opfølgning på ordrer for at sikre rettidig levering.

 

Customer Service

Stillingen indebærer at supportere vores kunder, være løsningsorienteret og sikre, at de er tilfredse med vores produkter og services.

Du skal have gode kommunikationsfærdigheder, og være i stand til at håndtere forskellige kundetyper og situationer. Og du skal have evnen til at lytte og forstå kundens behov.

 

Planlægning

Du bliver ansvarlig for at udarbejde en produktionsplan i samarbejde med produktionslederen, så kundernes behov opfyldes og produktionen gennemføres optimalt. Derudover indgår du i koordineringen af aktiviteter på tværs af virksomheden, herunder R&D, kvalitet og produktion.

Du skal derfor have gode samarbejds- og organisatoriske evner.

 

Indkøb

Du vil indgå i et fælles team omkring udførelse af indkøbsprocessen i virksomheden.

 

Hvad vi forventer

Det er vigtigt, at du er en passioneret og dygtig Customer Service-kollega, gerne med lidt erfaring inden for planlægning og indkøb. Vi søger en kollega, der kan give vores kunder gode kundeserviceoplevelser og samtidig har evnen til at håndtere komplekse logistiske udfordringer. Du vil være ansvarlig for at koordinere og sikre rettidig levering af vores produkter til vores kunder, samtidig med at du opbygger og opretholder gode relationer til vores leverandører.

 

Vi forventer at du kan kommunikere flydende på dansk, både i tale og skrift, og udover dette, behersker engelsk i tale og skrift.

 

Hvad vi tilbyder

Hos os får du ikke blot et job, men også frihed under ansvar, hvor du har mulighed for at udvikle dig personligt og fagligt. Vi værdsætter et godt arbejdsmiljø, hvor samarbejde og trivsel er i fokus.

 

Hvis du brænder for at arbejde i en spændende virksomhed og har erfaring inden for kundeservice, planlægning og indkøb, så er dette jobbet for dig.

 

Yderligere oplysninger/henvendelse

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Aksel Uglvig Jensen, Skelmose, på tlf. 40 84 01 33. CV eller Linkedin-profil kan sendes til Aksel Uglvig Jensen her.

 

Henvendelser vil blive behandlet løbende.

 

Tiltrædelse: hurtigst muligt.

 

Om virksomheden

Robinson Packaging Danmark producerer blæste plastemballager og har et meget bredt produktsortiment, der spænder fra 10 ml og op til 25 liter. Robinson Packaging Danmark har desuden eget formværksted og 3D-printer, som muliggør en meget kvalificeret og hurtig dialog om udvikling af nye design og forme.

 

Virksomheden hed tidligere Schela Plast, men blev i september 2020 solgt til Robinson Packaging, der er en familieejet virksomhed. Schela Plast har 50 års erfaring med produktion af blæsestøbte plastflasker og har oplevet betydelig vækst de seneste år. Virksomheden ligger i Brørup og beskæftiger ca. 50 medarbejder.

 

 

 

 

Stilling

Intern salgskoordinator


Firma

Robinson Packaging Danmark A/S


Sted

Brørup


Hjemmeside

https://schela.dk/robinson


Referencenummer

24-740


Kontakt

Aksel Uglvig Jensen

Adm. direktør og rådgiver

Tlf. +45 40 84 01 33

E-mail: auj@skelmose.eu


SØG STILLINGEN