Jobannonce elektriker Elektro-Isola


Elektro-Isola søger elektriker til service og vedligehold


Har du erfaring med service, vedligehold og reparationer i industrien?

 

Er du systematisk i din opgaveløsning, og vægter du sikkerhed i det daglige arbejdsmiljø højt? Så har vi den helt rigtige stilling for dig!

 

Hos Elektro-Isola søger vi nu endnu en elektriker til vores vedligeholdelsesafdeling, der til daglig servicerer vores 23.000 m2 store fabrik i Vejle syd.

 

Som en af verdens førende produktionsvirksomheder inden for kompositmaterialer varetager vi den komplette udvikling, produktion og bearbejdning af vores materialer. Disse processer kræver mange forskelligartede faciliteter, og derfor kan vi tilbyde en spændende og varieret hverdag, hvor sikkerhed, kvalitet og det gode arbejdsmiljø altid er i højsædet.

 

Dine opgaver og ansvarsområder

 

Du bliver en del af vores vedligeholdelsesteam, som er ansvarlig for service, reparation og vedligehold af installationer, maskiner og produktionsanlæg.

 

Afdelingen er centralt placeret i organisationen, og du får derfor stort medansvar for at produktionen er klar til drift 24/7, ved at bidrage til en høj vedligeholdelsesstandard på vores produktionsudstyr.

 

Du vil sammen med dine kollegaer være ansvarlig for service og reparationer i vores produktion. Opgaverne udføres på egen hånd eller i samarbejde med de øvrige teknikere i vedligeholdelsesteamet eller eksterne servicepartnere.


Dine primære opgaver med at holde produktionen i kontinuerlig drift bliver:

  • Løbende service og vedligehold af vores maskinpark og installationer
  • Reparationer - enten selvstændigt eller i samarbejde med andre teknikere og eksterne håndværkere
  • Dokumentation af eget arbejde
  • Medvirken ved større installationer og projekter
  • Sikre den daglige drift på vores mange anlæg, herunder CNC-maskiner og robotter

 

Du skal udover ovenstående opgaver forvente andre mindre ad hoc-opgaver, der i fællesskab varetages af alle i afdelingen.

 

Den ledige stilling ønskes besat til daghold. Der vil dog forekomme opgaver, hvor reparation og vedligehold i weekenden kan være nødvendigt. Du vil efter endt oplæring indgå i afdelingens tilkaldeordning og lukkeordning.

 

Initiativrig og kvalitetsbevidst med praktisk erfaring


Vi forventer at du har en baggrund som elektriker eller lignende faglig baggrund. Hertil er det en stor fordel, hvis du har tidligere erfaring fra arbejde i en industrivirksomhed og dermed kendskab til almindeligt industrimateriel og installationer. Som fagperson er din tekniske forståelse rigtig god, og du løser dine opgaver struktureret med fokus på både sikkerhed, kvalitet og overholdelse af deadlines.

 

Da vi i vores produktion varetager mange forskellige processer, er hver enkelt afdeling og derved også hver enkelt maskine oftest afhængige af hinanden. Som en del af vores vedligeholdelsesafdeling får du derfor en central rolle, hvor du er med til at sikre, at alle disse processer altid kan holdes i gang. Derfor er det vigtigt du kan arbejde systematisk med flere opgaver på én gang, og kan holde hovedet koldt, samt bevare overblikket, når det brænder på.

 

Herudover er du selvfølgelig kvalitetsbevidst og omhyggelig, og du sætter en ære i at kunne stå 100 % inde for måden, du har løst dine opgaver på. Det betyder også, at du har sans for detaljen, og forstår at arbejde struktureret – selv i en til tider ustruktureret hverdag.

 

I det daglige er du vedholdende samt initiativrig, og du arbejder målrettet med dine opgaver, indtil de er løst. Du har ligeledes en naturlig lyst til at lære nyt, og er ikke bange for at stille spørgsmål. Stillingen kræver, at du kan kommunikere på alle niveauer, og at du har en positiv og serviceorienteret indstilling.

 

Hos Elektro-Isola vægter vi arbejdsmiljø samt sikkerhed utroligt højt. Derfor forventes det, at du i forhold til dette er med til at styrke det fælles mindset på tværs af hele virksomheden. 

 

Elektro-Isola kan tilbyde dig


I vedligeholdelsesafdelingen er der altid mange spændende opgaver, hvor ikke to dage er ens, og der kan til tider være et højt tempo. Derfor tager vi som team sammen ansvar for at komme succesfuldt i mål og sikre, at vores maskiner hele tiden er klar til at producere.

 

Vi tilbyder dig et attraktivt job, hvor du selv er med til at planlægge og udføre dine daglige aktiviteter sammen med dedikerede kollegaer. Arbejdsmiljøet er præget af en god og sund kultur med åbenhed og højt til loftet. Vi måler vores succes i ugentlige KPI’er, og arbejder i fællesskab for at blive bedre - både individuelt og for hele virksomheden. Vi har en stærk teamspirit, og hjælper hinanden, så alle når i mål, og vi sammen kan fejre succesen.

 

Arbejdstiden er mandag til torsdag kl. 06:10-14:45 og fredag kl. 06:10-12:10. Du bliver ansat under Industriens Overenskomst. Hertil kommer attraktive ansættelsesforhold med blandt andet Healthcare og behandlingsgaranti.

 

Yderligere information og henvendelse

 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Aksel Uglvig Jensen, Skelmose, på tlf. 40 84 01 33.

 

CV eller LinkedIn-profil kan sendes til Aksel Uglvig Jensen her.

 

Henvendelser vil blive behandlet løbende.

 

Tiltrædelse: Hurtigst muligt, men vi venter selvfølgelig gerne på det helt rigtige match.

Om Elektro-Isola A/S


Elektro-Isola A/S har siden 1921 udviklet, fremstillet og forædlet nogle af verdens bedste elektrotekniske og mekaniske kompositmaterialer, herunder materialer til en afgørende del af maskineriet i vindmøller, hospitalsscannere, luft- og rumfartsindustrien, partikelacceleratorer og andre højteknologiske funktioner i samfundet.

 

Elektro-Isola arbejder aktivt med de 17 verdensmål, og har som en af de første 50 virksomheder i Danmark tilsluttet sig The Science Based Target initiative, hvorved de har forpligtet sig til at reducere virksomhedens CO2-udledning med min. 50 % frem mod 2030.

 

Virksomheden beskæftiger i dag ca. 150 medarbejdere.

 

 

Stilling

Elektriker


Firma

Elektro-Isola A/S


Sted

Vejle


Hjemmeside

www.elektro-isola.dk


Referencenummer

24-737


Kontakt

Aksel Uglvig Jensen

Adm. direktør og rådgiver

Tlf. +45 40 84 01 33

E-mail: auj@skelmose.eu


SØG STILLINGEN