Jobannonce business rekrutteringspartner

Business RekrutteringsPartner hos Skelmose


Drømmer du om at arbejde med rekruttering?


  • At rådgive virksomheder og udvikle deres organisation til vækst og udvikling?
  • At matche kandidater og virksomheder til gode resultater og trivsel?
  • At rådgive og få indsigt i mange virksomheder og få en afvekslende hverdag?
  • At vurdere ledere og specialister og matche dem med kundens behov og ønsker?
  • At arbejde som selvstændig i stedet for at være ansat?


Vores forretningsmodel – din selvstændighed

Vi har din nemmeste og hurtigste vej til succes som selvstændig – at blive Business RekrutteringsPartner hos os. Her har du mest fokus på at udvikle din egen forretning og indtjening. Du har fokus på at skabe relationer til virksomheder og de ledere, som er dine kunder – på salgsarbejdet. Til kandidater og search – på at løse opgaverne og levere de kandidater, som du har ordrer på.


Vi har lavet, udviklet og afprøvet alt det kedelige forarbejde for dig i vores hverdag siden 1988. Lavet website, ordreformularer, forretningsbetingelser, konceptbeskrivelser etc. Vi har udviklet en rekrutteringsproces som holder og er din produktionsproces. Vi har et CRM-system med kunder og kandidater. Vi er certificerede på personlighedstest.


Alt det får du adgang til som partner ved at betale en i branchen lav provision til fællesskabet. Du investerer og betaler med penge, som du allerede har tjent.


Vi tilbyder dig desuden

En starthjælp i form af en mentor og kolleger, som kan rådgive eller sparre med dig om alt fra det praktiske til det strategiske. Du får en indføring i vores koncepter. Du arbejder med afprøvede processer, som giver resultater og glade kunder.


Vi samles og udveksler erfaringer i et fagligt netværk. Vi arbejder solo eller i teams, når vi skal performe hos den lille kunde eller hos den store koncern. Vi har faglige specialer og talenter, som vi sætter ind, når kunden har særlige behov, som du ikke selv matcher. Et netværk, som åbner for opgaver, som du ellers vil være udelukket fra.


Er du vores nye Business RekrutteringsPartner?

De bedste forudsætninger for succes hos os er, hvis du har erfaring som rekrutteringskonsulent, eller du som leder, HR Manager eller researcher har erfaring med rekruttering. At du har en faglighed for at rådgive og løse opgaverne.


Trives du med at arbejde med mennesker? Både ved at skabe relationer og kontakte kunder i dit personlige kundenetværk – men også ved dine relationer til de mange kandidater, som du kommer i kontakt med. Du er udadvendt, tillidsskabende og arbejder projektorienteret.


Du er energisk og fleksibel og vil skabe resultater. Du arbejder, når dine kunder og kandidater har tid, som ikke altid er fra 8 – 16. Du er serviceminded, du kommunikerer – du vil dem.


Du arbejder, hvor du bor. Business RekrutteringsPartner i Århus-Aalborg området samt på Fyn, Sjælland eller København vil bedst opfylde vores strategi om at være landsdækkende.


Få en snak med Aksel Uglvig Jensen på tlf. 4084 0133 eller auj@skelmose.eu for at høre mere om dine muligheder for at blive en af os.


Stilling

Business RekrutteringsPartner


Firma

Skelmose ApS


Arbejdssted

Hele Danmark


Hjemmeside

www.skelmose.eu


Referencenummer

-


Kontakt

Aksel Uglvig Jensen

Adm. direktør og rådgiver

Tlf. +45 40 84 01 33

E-mail: auj@skelmose.eu


SØG STILLINGEN