Profil Palle Isaksen

Palle Isaksen

SeniorPartner og HR-rådgiver

Assens


Tlf. +45 40 17 48 10

Tlf. +45 64 71 44 00

E-mail: pi@skelmose.eu


Se Palles LinkedIn-profilPalles specialer:

- Bestyrelse – Advisory Board

- Ledelse og organisation

- Outplacement – mentor

- Karriererådgivning

- 360° Virksomhedsanalyse

- Facilitator netværksgrupper

- Iværksætterrådgivning

- Financial AdvisorPalle Isaksen


Karriererådgiver, HR-mentor, iværksætter, rådgiver, bestyrelsesmedlem


Palle har siden 1990 været ejerleder som professionel rekrutteringskonsulent og siden 2012 partner i Skelmose. Hans omfattende rekrutteringserfaring til danske og udenlandske virksomheder og ledelseserfaring som økonomichef, HR Manager samt cand. merc. giver ham et stærkt fundament som rådgiver og coach.


Rekruttering

Palle løser som SeniorPartner udvalgte rekrutteringsopgaver – f. eks. af nye partnere til Skelmose. Han supporterer internt som coach og mentor for kollegerne i deres opgaveløsninger eller i kontakten med kunder.


Rådgivning & sparring

Erfaringerne fra ca. 1.000 rekrutteringsopgaver og dialogen med måske 10.000 kandidater, rådgivning om karriereudvikling eller outplacementforløb bruges nu til rådgivningsopgaver samt udvikling af Skelmoses koncepter. 


Bestyrelseserfaring, dialog med mange kunder i et stort netværk, analyser og oplæg vedrørende organisations- og ledelsesstruktur, 360° analyser samt opgaver som ekstern HR-partner eller External Financial Advisor inkl. iværksætterrådgivning, er fundamentet for de opgaver som Palle i dag varetager.


Han har opbygget og faciliteret flere netværksgrupper i nogle år i offshoresektoren. Er forfatter til HR Guide og skriver fortsat faglige artikler for Skelmose og har også udarbejdet Skemoses privatlivspolitik efter GDPR-rammerne.


Som person er Palle udadvendt, fremtids- og udviklingsorienteret med fokus på mulighederne for at øge ambitionerne og hæve overliggeren. Helhedsorienteret og målrettet udvikling af sine kunders forretning og bedre resultater. Formår at skabe mål og strategi og eksekvere det i praksis med fokus på handling, synlighed og kommunikation i ledelsen.


Basis på Fyn

Palle bor ved Assens - centralt i Danmark og med hurtig adgang til møder hos kunderne i hele Danmark – og benytter ofte kontoret i Kolding.


Palles faglighed

Som ejerleder, økonom, med en bankuddannelse og cand. merc. i organisation har Palle stor indsigt og erfaring med at være samarbejdspartner inden for ledelse, strategi og forretningsudvikling i projekter hos SMV’ere og iværksættere.


Mere om Palle

Følg ham på LinkedIn

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv ajour med faglige artikler og nye ledige stillinger.


Kontakt gerne Palle og få en snak og et godt råd om dine aktuelle behov.

Copyright @ All Rights Reserved

Faglighed - Grundighed - Tryghed

Skelmose ApS