Profil Finn Iversen

Finn H. Iversen

HR-partner og rådgiver

Esbjerg / Bramming


Tlf. +45 40 14 51 00

E-mail: fhi@skelmose.eu


Se Finns LinkedIn-profilFinns specialer:

- Relocation advisor

- HR-rådgiver

- Pre- og onboarding

- Coach, mentor

- HR-events

- HR-kommunikation
Finn H. Iversen


Coach & mentor, HR-rådgiver, onboarding, relocation og outplacement


Finn har i flere omgange været tilknyttet Skelmose og aktiviteter i SkelmoseGruppen. Han har i mange år løst såvel strategiske som praktiske HR-opgaver. Med sin humor, kommunikationstalent og sit sociale engagement er han en dygtig HR-konsulent, der rådgiver og underviser eller laver events, som giver resultater og ny energi.


Rekruttering

Finn har med sine mange år inden for HR også gennemført rekrutteringsopgaver, men tiltrækkes af de mere proces- og individudviklende HR-opgaver. Hans rekrutteringserfaring har ofte været inden for den offentlige sektor som skoler, sygehuse, kommuner og i sundhedssektoren.


HR-rådgiver - relocation & pre- og onboarding

Finn er vores relocation-specialist. Velkomsten og transformationen af en medarbejder fra udlandet eller fra Danmark og welcome-on-board aktiviteter har hans store engagement. Succesen ved ansættelsen af medarbejdere, som også flytter hele sin familie med til et nyt land eller egn, kræver også integration af familien for at sikre dennes trivsel.


Som HR-rådgiver har Finn mange og alsidige erfaringer med fra det offentlige og det private erhvervsliv, fra det strategiske HR-arbejde til praktiske løsninger i hverdagen mm. Altid med omhu og individuel fokus på om mennesket og persontypen ser positivt på processen og er motiveret.


Finn er kommunikerende med en oprigtig interesse for sine medmennesker og samler på gode relationer og udvider sit netværk, som han gerne hjælper.


Rådgivning & sparring - coach eller mentor - uddannelse & events - karriererådgivning

Læreruddannelsen og lederrollen som viceinspektør viser hans faglige kompetencer, hvor læring og undervisning er hans tilbud. Om det er i et kursus eller som coach eller mentor, står Finn klar til at øse af sine erfaringer.


Projekter og aktiviteter, som udvikler mennesker og åbner for nye tanker og motivation til at vokse, tiltrækker Finn. Rollen som leder/ inspirator, der skaber den forskel, som opleves synlig og mærkbar for deltageren.


Han tilbyder karriererådgivning eller anden form for rådgivning, hvor han som coach eller mentor løfter et menneske fra at være i en kritisk situation med faldende selvværd/-selvtillid til at se positivt på fremtiden og turde opsøge den.


Basis i Esbjerg

Finn er tilknyttet kontoret i Bramming eller hjemmekontoret i Esbjerg. Han bidrager med faglige artikler og kommunikation til vores kunder, synliggørelse i netværk og fokus på work-life-balance.


Finns faglighed

Finn har uddannelse og erfaring fra bl.a. bank, slagteri, som lærer, skoleleder og HR-konsulent. Hans fokus er især omkring individet, at motivere og engagere medarbejderen og at sikre en positiv udvikling både af og for medarbejdere samt organisationen. Mennesket er vejen til målet.   


Mere om Finn

Følg ham på LinkedIn. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev med faglige artikler og nye ledige stillinger.


Kontakt gerne Finn og få en snak og et godt råd om dine aktuelle behov.