Jobannonce teknisk chef Atria

Teknisk chef til Atria i Horsens

Er du selvkørende, handlekraftig og går gerne forrest?

 

Den danske fødevareproducent Atria Danmark, som står bag de kendte pålægsbrands ’3-stjernet’ og ’Aalbæk Specialiteter’, er klar til at tage næste skridt ind i virksomhedens fremtid.

 

Dette kan dog ikke lade sig gøre uden en kompetent, erfaren og dedikeret teknisk chef, som kan fremtidssikre produktionen gennem optimering og projekter. Atria er i gang med at flytte en del af produktionen, inkl. maskiner, fra Sverige til Horsens, og denne opgave har stor betydning for den tekniske afdeling.

 

Du får personaleansvaret for teknisk afdelings 14 medarbejdere, reference til VP Supply i Horsens og bliver en del af ledergruppen i Supply.

 

Virksomhed med sunde værdier og et godt image


Siden virksomhedens start i 1950 har kvalitetsbevidsthed og et stærkt kundefokus været de bærende søjler. Men menneskelige værdier så som hjælpsomhed, godt samarbejde og viljen til at blive ved med at udvikle og finde på nyt, har gennem alle år været drivkraften i det daglige arbejde.

 

Atria Danmark er ikke bare en succesfuld og innovativ arbejdsplads. Det er også et kollektiv af dedikerede specialister og dygtige håndværkere, som alle er uhyre miljø- og hygiejnebevidste, og som tager ansvar for det samfund, de lever i. 

 

Som ansat vil du helt uundgåeligt blive en del af dette, og vi lover, at det bliver både spændende, udfordrende og sjovt. Det er ikke tilfældigt, at virksomhedens pay-off er ”Good food – better mood.” – hos Atria elsker man nemlig god mad. Det gør du sikkert også.

 

Ansvarsopgaver

 

  • Investeringer og gennemførelse af projekter
  • Systematisk forebyggende vedligehold og optimering af maskinpark, udstyr og bygninger
  • Sikre en effektiv og rationel arbejdsgang i afdelingen
  • Personaleledelse af afdelingens medarbejdere, herunder medarbejderudvikling og nødvendige organisatoriske tiltag, med fokus på et velfungerende arbejdsmiljø, produktkvalitet, effektivitet og leveringssikkerhed
  • Ansætte og afskedige medarbejdere
  • Overholdelse af det fastsatte budget for afdelingen
  • Bistå medarbejderne i den daglige prioritering af ressourcer og opgaver efter behov, og deltage i problemløsningen ved særlige udfordringer

 

Personprofil

 

Du har 3-5 års erfaring fra en lignende stilling som teknisk chef i en produktionsvirksomhed inden for fødevareindustrien og en uddannelse som maskinmester eller lignende.

 

Du er en synlig leder med gode lederegenskaber og forståelse for vigtigheden af samarbejde på tværs. Du er beslutningsdygtig, og tager gerne den svære samtale og har forståelse for den økonomiske sammenhæng i afdelingen. Desuden er du en dygtig projektleder.

 

Som person er du desuden resultatorienteret, selvkørende og handlekraftig, og evner at se det store billede og sammenhæng, og derfra træffe den rette beslutning. Du er god til at holde fokus, også med mange bolde i luften, og udstråler energi og lederskab, viser retning og går forrest.

 

Atria Danmark tilbyder

 

Ansættelse i en fagligt stærk teknisk afdeling med gode udviklingsmuligheder. Din løn vil afspejle dine kvalifikationer og erfaring, og personalegoderne omfatter pension og sundhedsforsikring, smartphone, notebook og internetopkobling. 

 

Yderligere oplysninger / ansøgning

 

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Aksel Uglvig Jensen, Skelmose, på tlf. 4084 0133. CV med relevante bilag kan sendes til Aksel Uglvig Jensen her.

 

Ansøgninger vil blive behandlet løbende.

 

Tiltrædelse: hurtigst muligt

 

Om Atria

 

Atria er en af Europas førende fødevareproducenter. Atria Danmark varetager både produktion, markedsføring og salg til dagligvarehandlen, foodservice samt industrikunder og eksportmarkeder. Atria Danmark er blandt Danmarks største producenter af pålæg med velkendte varemærker som 3-Stjernet og Aalbæk Specialiteter.

 

I Atria Danmark er der 160 medarbejdere, og man indgår i den børsnoterede finske koncern Atria Group med omkring 4500 ansatte og en omsætning på 1.479 mio. Euro.

 

 

Stilling

Teknisk chef


Firma

Atria Danmark A/S 


Sted

Horsens


Hjemmeside

www.atria.dk


Referencenummer

22-584


Kontakt

Aksel Uglvig Jensen

Adm. direktør og rådgiver

Tlf. +45 40 84 01 33

E-mail: auj@skelmose.eu


SØG STILLINGEN