Jobannonce slagtermester butikschef

Slagtermester / Butikschef

Slagtermester/Butikschef der brænder for den gode service, mad og mennesker

 

Aalbæk Specialiteter er grundlagt i 1920 og har siden 1956 haft slagterbutik på Anlægsvej i Farre.

I butikken findes der et bredt udvalg af slagtervarer og delikatesser med kvalitet og ordentlighed i centrum.

 

Vi tilbyder vore kunder en god snak med kyndig vejledning og inspiration til god og spændende mad til både hverdag, arrangementer og til fest – vi søger at give vore kunder en virkelig autentisk oplevelse og kvalitet, der er værd at køre efter.

 

Kvalitet er en holdning. En urokkelig holdning til, at vores specialiteter aldrig må være resultatet af et kompromis. Kvalitet og kompromis er nemlig ikke gode venner. Så enten gør vi det ordentligt. Eller også gør vi det slet ikke.” siger Peter Aalbæk.

 

Vort personale er en vigtig del heri, og vi søger derfor en erfaren leder, som kan gå forrest og stå i spidsen for produktionen samt vort salgsteam i butikken, i alt 10-12 medarbejdere.

 

Den rigtige person for os:

 

  • Smittende begejstring for faget og passion for kundeservice samt salg

 

Vore kunders ønsker og oplevelse skal være i centrum

 

  • Entusiastisk, initiativrig og super kunderådgiver som kan gå forrest

 

Vores mål er altid den gode smag

Vi vil mere end blot gøre vore kunder mætte

 

  • Fagprofessionel der som os har kvalitet for øjet og som en grundholdning, mestrer det klassisk gode håndværk og ser de kulinariske muligheder

 

Vores specialiteter skal være en oplevelse ud over det sædvanlige

 

  • Åben, imødekommende og samarbejdende personlighed med et godt humør og lederskab, der kan indgå blandt gode kollegaer i en til tider hektisk hverdag

 

Aalbæk Specialiteter tilbyder


Som Butikschef/Slagtermester kommer du til at stå i spidsen for et godt fagligt og specialiseret gourmet-team med mange spændende kunder. Hos Aalbæk Specialiteter er der gode personlige udviklingsmuligheder, din løn vil afspejle dine kvalifikationer samt erfaring og der tilbydes naturligvis en pensionsordning.

 

Yderligere oplysninger / ansøgning

 

På vores hjemmeside; https://aalbaekspecialiteter.dk/; kan du læse lidt nærmere om butikken og os.

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Aksel Uglvig Jensen, Skelmose, på tlf. 4084 0133. Ansøgning med relevante bilag kan sendes til Aksel Uglvig Jensen her.

 

Ansøgninger vil blive behandlet løbende.

 

Tiltrædelse: hurtigst muligt.

 

Om Aalbæk Specialiteter

 

Aalbæk Specialiteter blev grundlagt i 1920 – vores fokus var dengang og er stadig det samme: ”Vores specialiteter skal være en oplevelse ud over det sædvanlige; god mad og livskvalitet er sammenhængende og vi anvender derfor udelukkende rene uspolerede råvarer, som naturen har skabt den. Vores mål er altid den gode smag, og når den kan opnås med økologiske råvarer, uden tilsætningsstoffer og med respekt for dyrevelfærd, så vælger vi den bæredygtige vej.”

Aalbæk Specialiteter i dag er en af Danmarks største producenter af økologisk pålæg. Vi er i lokale kredse kendt for, siden 1956, at have drevet slagterbutik i Farre - et tilløbsstykke for alle, der gerne vil spise godt.

 

 

 

 

 

 

 

 

Stilling

Slagtermester / butikschef


Firma

Aalbæk Speciliteter


Sted

Farre v. Give


Hjemmeside

www.aalbaekspecialiteter.dk


Referencenummer

21-493


Kontakt

Aksel Uglvig Jensen

Adm. direktør og rådgiver

Tlf. +45 40 84 01 33

E-mail: auj@skelmose.eu


SØG STILLINGEN