Jobannonce Senior Specialist Mechanics

Senior Specialist - Mechanics søges til projekter indenfor recycling

Tør du tage ansvaret og er god til at se mekaniske løsninger?

 

Anker Andersen A/S er den førende globale leverandør af industrielle højhastighedsoptællingsmaskiner (HLZ) til genbrugsindustrien, der sikrer en effektiv og pålidelig optælling og sortering af brugte drikkevareemballager af PET, glas eller metal.

 

Anker Andersen A/S søger en fremtidsorienteret specialist, som vil med på en spændende og udfordrende vækstrejse – en person der brænder for tekniske produkter indenfor grøn omstilling og som gerne vil bidrage til opfyldelsen af en ambitiøs vækstplan. 

 

“At Anker Andersen, we want to use our knowledge, competences and experience to develop systems for counting and sorting of used beverage containers for the benefit of consumers, businesses and ultimately the environment.

We want to continue our growth and role as innovative pioneers within our business line – both with regard to patented high-performance technology and products as well as advice and consultancy when it comes to designing and implementing Deposit Return Schemes (DRS) globally. Recyclability is a global vision and is ultimately for the benefit of the entire world, nature and humanity.” 

 

Ansvar og jobprofil

 

Der er tale om en central og meget alsidig stilling i vores udviklingsafdeling, med store krav til dine kvalifikationer og erfaring. Du får det konstruktionsmæssige ansvar på mekanik-området, og skal desuden tage ansvar for de andre i teamet og sikre holdånden.

 

  • Ansvar for udvikling af nye teknologier, konstruktioner og kompetencer inden for vores forretningsområde
  • Lede udviklingsprojekter og sikre leverancer til produktionen
  • Medvirke til tekniske afklaringer i kundeprojekter
  • Sikre dokumentation og overholdelse af teknisk lovgivning
  • Sparring og procesoptimering med produktionen
  • Ansvarlig for opbygning af struktur og kompetencer i CAD/PDM-systemer
  • Ansvarlig for retning og kompetencer omkring modularisering af produktportefølje
  • Support både internt i virksomheden og eksternt til kunder

 

Personprofil

 

Du har kompetencer indenfor konstruktion af løsninger til procesindustrien. Du har en relevant uddannelse som for eksempel maskiningeniør eller lignende. Du har desuden gode kommunikationsevner på dansk og engelsk og et godt kendskab til Office-pakken, CAD-systemer, og gerne Business Central eller lignende.

 

Som person er du imødekommende og søger nye løsninger, du arbejder struktureret og selvstændigt, tager ansvar og har et godt overblik – også under tidspres. Og så er du en god holdspiller.

 

Virksomheden tilbyder

 

Løn og ansættelsesvilkår forhandles afhængig af erfaring og kvalifikationer. Personalegoderne omfatter mobil, pension og sundhedsforsikring.

  

Ansøgning / yderligere oplysninger

 

Hvis du sammen med Anker Andersen A/S vil være med til at gøre en forskel på det grønne område samt realisere et ambitiøst vækstmål, kan du kontakte Aksel Uglvig Jensen, Skelmose for videre informationer på tlf. 4084 0133.

 

Ansøgning med relevante bilag kan sendes til Aksel Uglvig Jensen her.

 

Ansøgninger vil blive behandlet løbende.

 

Tiltrædelse: hurtigst muligt.

 

Om Anker Andersen A/S

 

Anker Andersen A/S er den førende globale leverandør af industrielle højhastighedsoptællingsmaskiner (HLZ) til genbrugsindustrien, der sikrer en effektiv og pålidelig optælling og sortering af brugte drikkevareemballager af PET, glas eller metal.

 

Læs mere om Anker Andersen

 

 

Stilling

Senior Specialist - Mechanics


Firma

Anker Andersen A/S


Sted

Tørring


Hjemmeside

www.anker-andersen.dk


Referencenummer

22-572


Kontakt

Aksel Uglvig Jensen

Adm. direktør og rådgiver

Tlf. +45 40 84 01 33

E-mail: auj@skelmose.eu


SØG STILLINGEN