Jobannonce projektleder AFRY

Projektleder med erfaring fra fødevareindustrien til AFRY i Aarhus, Herning eller Kolding

 

Tid til noget nyt? Så bliv en del af AFRY. Netop nu er vi på udkig efter en projektleder der sammen med os tør, vil og vover at hæve barren inden for fremtidens fødevare- og bioscience industri.

 

Du skal være med til at udvikle en nyt projektteam inden for vores Industry Buildings-område og bliver en del af en konsulentgruppe, der rådgiver vores kunder i fødevare- og bioscience-industrien både i Danmark såvel som i resten af Europa – primært Skandinavien.

 

Hvem er AFRY?

 

AFRY er en international ingeniør-, design- og rådgivningsvirksomhed med over 19.000 dedikerede eksperter inden for infrastruktur, industri, energi og digitalisering. I Danmark er vi omkring 750 kolleger, der arbejder med food, life science, procesindustri, byggeri, transport, automation, energi, arkitektur, akustik og lysdesign.  

 

Vi har en fælles mission: at sætte skub i den grønne omstilling mod et bæredygtigt samfund. Vores vision er Making Future, og det forpligter, så det batter.

 

Hvem er mine kommende kolleger?

 

Du slutter dig til vores team i Aarhus, Herning eller Kolding og bliver en del af vores nyoprettede og hurtigt voksende projektgruppe.

 

Vi er i AFRY Industry Buildings specialister i processer, automation af systemer og løsninger til fødevarer, drikkevarer, fødevareingredienser samt bio-science både hvad angår håndtering af råvarer og færdige produkter. Vi leverer projekter og tjenester, der hjælper vores kunder med at øge produktiviteten, forbedre produktkvaliteten og reducere produktionsomkostningerne.

 

I AFRY Industry Buildings bliver du en del af et dygtigt og dynamisk team, som gør en dyd ud af at yde en forskel for de kunder, vi rådgiver. Vi keder os aldrig og udvikler os i kraft af vores tværfaglige samarbejde med kollegaer i andre afdelinger, fortæller Torben Lund Madsen, Projektchef.

 

Hvad er opgaven?

 

Som projektleder er du ansvarlig for den daglig ledelse og eksekvering af ét eller flere af vores spændende og tværlige CAPEX-projekter. Du vil få rollen som delprojektleder på vores store CAPEX-projekter der går på tværs af AFRY’s divisioner. Ligeledes vil du medvirke til udarbejdelse af Masterplaner og Conceptual Design sammen med kollegaer og kunder.

 

Vi er på udkig efter dig der:

 

 • Trives med direkte kundekontakt og er god til at skabe relationer
 • Har erfaring fra projekter i fødevareindustrien
 • Bidrage med dit kendskab til området qua din baggrund som ingeniør, maskinmester eller lignende
 • Medvirker til samarbejde og vidensdeling både internt og eksternt, herunder mellem kollegaer, kunder og leverandører
 • Er ansvarsfuld og besidder evnen til at planlægge, organisere og skabe overblik for dig selv og andre
 • Er vant til at skabe sammenhæng der involverer flere fagområder
 • Kan kommunikere professionelt på Dansk såvel som Engelsk

 

Du må forvente ca. 20-30 rejsedage

 

Hvad skal jeg kunne i forvejen?

 

 • Du har minimum 2-3 års erfaring fra en lignende stilling
 • Du har god erfaring med projektledelse, der involverer multidisciplinære projekter
 • Du har erfaring fra fødevare- eller procesindustrien
 • Du har et kommercielt og forretningsorienteret mindset
 • Du kan kommunikere flydende på engelsk både i skrift og tale

  

Hvorfor skal jeg vælge jer?

 

AFRY er et af Nordens største ingeniørhuse. Vi sætter rammerne for en god arbejdsplads, hvor der er tid til at udvikle din faglighed gennem projekter fra A-Z. Vi samarbejder på tværs af fag og landegrænser, og det giver dig rig mulighed for at accelerere din karriere hos os. Sparring, feedback og teamwork er nøgleord i vores daglige arbejde, hvor digitalisering og bæredygtighed er strategiske pejlemærker.

 

Vi arbejder bevidst med inklusion og diversitet – hos os kan du være dig selv. Og så er vi vilde med fleksibilitet, for der skal være tid til alt det, der giver værdi. Ikke kun på kontoret, men også derhjemme hos familien og vennerne. 

 

Af andre goder kan vi nævne:

 

 • Internationale, interne udviklingsmuligheder
 • En god pensionsordning
 • En tryg sundhedsforsikring
 • En fleksibel barselspolitik
 • En lækker kantineordning
 • Aktive personaleforeninger
 • Fleksible arbejdsforhold

 

Hvordan søger jeg jobbet?

 

Vi har kun behov for dit CV, men af hensyn til Persondataloven kan du ikke sende dit CV direkte på mail til os. I stedet skal du bruge linket nedenfor, som også sikrer, at dit CV havner det rigtige sted og bliver behandlet fortroligt.

 

Tiltrædelse snarest muligt eller efter nærmere aftale, så send gerne dit CV allerede nu, da samtaler afholdes løbende.

 

Hilsen fra dine (forhåbentlig) kommende kollegaer.

 

Jeg har et par spørgsmål …

 

Rekrutteringen varetages af Skelmose, hvorfor alle spørgsmål bedes rettet til rekrutteringskonsulent Kim Frandsen på telefon 6014 8043 eller kf@skelmose.eu.

 

CV kan sendes til Kim Frandsen her.

Ansøgninger vil blive behandlet løbende.

 

Hos AFRY går vi op i at skabe et inklusivt og mangfoldigt miljø, og vi søger aktivt efter kvalificerede kandidater uanset køn, kønsidentitet, seksuel orientering, etnicitet, religion, handicap eller alder. Du bliver en del af en global og mangfoldig virksomhed, hvor vores forskelligheder er vores styrke. Bliv en del af AFRY og hjælp os med at sætte skub i den grønne omstilling mod et bæredygtigt samfund.

 

Du kan læse mere om Afry på https://afry.com/da-dk

 

Stilling

Projektleder


Firma

AFRY Denmark A/S


Sted

Aarhus, Herning eller Kolding


Hjemmeside

www.afry.com/da-dk


Referencenummer

23-637


Kontakt

Kim Frandsen

Partner og rådgiver

Tlf. +45 60 14 80 43

E-mail: kf@skelmose.eu


SØG STILLINGEN