Jobannonce projektingeniør SUEZ Water


Projektingeniør / maskiningeniør til nationale og globale projekter indenfor vand og miljø


Vi betragter miljøteknologi og bæredygtighed som vigtige, gør du også?

 

 • Kunne du tænke dig at være en del af en global miljøvirksomhed indenfor vand og genanvendelige ressourcer?
 • Brænder du også for miljøteknologi og bæredygtighed?
 • Vil du gerne arbejde i en international projektvirksomhed og med ”entrepreneurship”, hvor du sammen med en projektleder får ansvar for projektering, indkøb og udførelse af tekniske projekter for kunder i Skandinavien, EU og Asien?

 

Så er SUEZ Water A/S måske din næste arbejdsplads!

 

Vi har travlt med mange spændende opgaver indenfor vandrensning og ressourcehåndtering og søger derfor en projektingeniør til projekt engineering, indkøb, tilsyn og planlægning.

 

Vi arbejder med avanceret vandrensning, hvor vi designer og bygger systemer til både industri og kommunale kunder.

 

Som projektingeniør/maskiningeniør bliver du en del af en mindre organisation i Danmark. Du rapporterer til en projektleder og du arbejder tæt sammen med ”Engineering & Competence Centers” i den globale organisation af SUEZ i bl.a. Frankrig, Italien og Asien.

 

Hos os vil du som projekt- / maskiningeniør typisk have følgende opgaver:

 

 • I samarbejde med projektleder at tage ansvar for leverancer, og koordinering af ”Engineering” ift. projektets konkrete behov og i tæt samarbejde med et af SUEZ’s globale ”Engineering & Competence Centers”, som er projektets interne "Engineering”-leverandør.
 • Sikre tids- og kvalitativ korrekt leverance af Engineering til projektet (som for eksempel BOQ’s, PID’s, generelle 2D- og 3D-tegninger, specifikationer, kvalitetssikring, øvrig dokumentation, CE-mærkning mv).
 • Deltage i indkøb i samarbejde med SUEZ’s indkøbsafdeling.
 • Tilsyn af underleverandører, FAT-test mm.
 • Tilsyn af montage på site.
 • Deltage i tør- og våd test og idriftsættelse samt aflevering af projekt til slutkunden.
 • Rapportering til projektleder - men du vil have store frihedsgrader til gennemførelse af projekteringen i samarbejde med dine kollegaer, underleverandører og kunden.

 

Om dig:

 

 • Vi forestiller os at du er maskiningeniør, maskinmester eller lignende og at du har minimum nogle års relevant erfaring indenfor projektering og håndtering af tilsvarende tekniske projekter.
 • Som person trives du med at have flere arbejdsopgaver i gang på samme tid og du er derfor struktureret anlagt i din arbejdstilgang.
 • Du er god til at samarbejde med dine kollegaer, også på tværs af landegrænser og kulturer.
 • Du taler og skriver engelsk og dansk.

 

Afhængig af projekternes placering og omfang, må der forventes en begrænset rejseaktivitet.

 

SUEZ Water tilbyder

 

En meget spændende stilling med gode kompetente kollegaer i Aarhus og stor international berøringsflade til dine kollegaer i en række lande. Du får stor indflydelse på egen hverdag, og får lov til at bruge din viden og erfaring til at få vores projekter succesfuldt i mål. Arbejdsmiljøet er præget af en uformel tone, hvor der altid er plads til godt humør. Løn og vilkår forhandles individuelt på et attraktivt niveau. 

 

Overordnet om SUEZ Group

 

Undrer firmanavnet? Ja det er os, der byggede Suezkanalen, så vi har en vis erfaring med store projekter.

 

SUEZ Water A/S i Aarhus er en del af franske SUEZ Group S.A.

 

Med sine 40.000 medarbejdere på fem kontinenter er SUEZ verdensledende inden for intelligent og bæredygtig ressourcehåndtering. Vi leverer infrastruktur og løsninger til vand- og ressourcegenvinding - altid med stærk fokus på miljøbeskyttelse og bæredygtighed. Den årlige omsætning i Suez-koncernen er ca. 7 mia. Euro.
Vores lokale team i Danmark leverer løsninger til vandbranchen – herunder både kommunale og industrielle kunder, der står over for udfordringer med ressource- og miljøbeskyttelse og vi har i det daglige meget tæt kontakt til vores kollegaer i Frankrig, Italien, Spanien og Asien.

 

Du kan besøge SUEZ Water’s hjemmeside her og SUEZ Group’s hjemmeside her.

 

Kontakt / ansøgning

 

Skelmose assisterer SUEZ Water i rekrutteringsprocessen. Du er velkommen til at kontakte Anders Hasager på tlf. 30 23 70 12. Ansøgning med relevante bilag kan sendes her.

 

Ansøgninger vil blive behandlet løbende.

 

 

Stilling

Projektingeniør / maskiningeniør


Firma

SUEZ Water A/S


Sted

Tranbjerg J


Hjemmeside

www.suez.com/da-dk/danmark


Referencenummer

24-767


Kontakt

Anders Hasager

Partner og rådgiver

Tlf. +45 30 23 70 12

E-mail: ahaj@skelmose.eu


SØG STILLINGEN