Jobannonce Project Engineer - Group Project Engineering

Makeen Energy - Responsible Energy Solutions

Project Engineer til Group Project Engineering

Er også du inspireret af den øgende fokus på teknologier indenfor grøn energiomstilling og kan du se dig selv involveret i teknologiudvikling og levering af procesanlæg?

 

Har du erfaring med teknologiudvikling, konstruktion og engineering, herunder visualisering af tekniske løsninger og komplette installationer i 2D/3D?

 

Kunne du tænke dig at være involveret både igennem salgs- og projektfasen og derfor i kommunikation og samarbejde med både kunder, leverandører og interne kolleger i et internationalt miljø?

 

Group Project Engineering er en global afdeling på gruppeniveau i MAKEEN Energy der ad hoc stiller ressourcer og kompetencer til rådighed for de enkelte selskaber i MAKEEN Energy koncernen.

 

Til Group Project Engineering søger vi lige nu en Project Engineer med nogle års erfaring til koncernens hovedkontor i Randers – og måske det kunne være et job for dig!

 

I Group Project Engineering bliver du en del af et passioneret team, der arbejder med udvikling og projektafvikling af energiløsninger til nogle af verdens største aktører.

 

Jobprofil

 

Du vil komme til at spille en vigtig rolle hovedsagelig i projektfasen – hvor du følger projektet fra dets ”fødsel” til den endelige overdragelsesforretning hos kunden. Størstedelen af din tid vil gå med en variation af engineering- og projektrelaterede opgaver. I tillæg vil der dog kunne forekomme opgaver til støtte i salgsfasen.

 

Du kommer til at håndtere en række forskellige opgaver, bl.a. udfærdige endelige projekttegninger i 2D/3D CAD, lave tekniske beregninger f.eks. trykfald, rørstyrke, kapacitet for sikkerhedsventil, flow/temperatur o.a., sikre myndighedsgodkendelser, udarbejde produktionsgrundlag (arbejdstegninger og styklister), sørge for dokumentation til projektet, besøge underleverandører for at afklare tekniske detaljer og deltage i den løbende kommunikation med kunden.

 

Du må forvente et antal rejser af få dages varighed, i alt op imod max. 20 dage pr. år.

 

Baggrund og kvalifikationer

 

Da det meste af din tid vil blive brugt på opgaver i projektfasen, har afdelingen brug for en kollega med sans for struktur, detaljer og kvalitet. Samtidig er dine tekniske kompetencer væsentlige og du må gerne kunne tænke ud af boksen og byde ind med idéer til udviklingen af nye konceptløsninger i salgsfasen.

 

Vores arbejdsmiljø og ledelsesstil er præget af frihed under ansvar, og det er derfor vigtigt, at du tager ejerskab for egne opgaver og kan arbejde selvstændigt. Da vi er en global virksomhed, skal du kunne kommunikere med kunder og kolleger fra hele verden med meget forskellige baggrunde og kulturer.

 

Vi forestiller os, at du:

  • Har en uddannelse som maskin/procesingeniør eller maskinkonstruktør
  • Har brugererfaring med 2D/3D CAD, f.eks. AutoCAD og Inventor
  • Er en rutineret bruger af Microsoft Office samt ERP-systemer
  • Behersker engelsk i skrift og tale
  • Har nogle års erfaring med projektarbejde/engineering og meget gerne med trykbærende procesanlæg
  • Har du forståelse for gastekniske anlæg, kryogene gasser og/eller køleteknik, vil det være et plus

 

Vi har travlt og gang i mange spændende projekter. Vi er samtidig et mindre team, så det betyder meget for os at finde en kollega, som kommer glad på arbejde og har lyst til at bidrage til fællesskabet. Da der arbejdes inden for projektverdenen, kan der visse dage være brug for, i fællesskab at give den en ekstra skalle. Der tilbydes til gengæld også stor fleksibilitet den anden vej.

  

Virksomheden tilbyder

 

Som ny kollega får du et spændende og varieret job i et uformelt arbejdsmiljø præget af godt humør og engagement. Selskabet tager godt imod nye medarbejdere og leder dem igennem et grundigt intro-forløb, så de hurtigt føler sig som en del af fællesskabet og kan bidrage fagligt til den fortsatte udvikling.

 

Som en del af MAKEEN Energy får du gode muligheder for at udvikle dig både fagligt og personligt i et internationalt miljø, og der støttes op om mulighederne for videreuddannelse. Derudover får du også adgang til en række attraktive personalegoder. Det inkluderer bl.a. pensionspakke, sundheds- og ulykkesforsikring, sund og velsmagende frokostbuffet, eget træningsrum og diverse tilbud inden for indkøb, fitness, massage o.a.

 

Yderligere oplysninger/ansøgning

 

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Anders Hasager, Skelmose, på tlf. 30 23 70 12. Ansøgning med relevante bilag kan sendes til Anders Hasager her.

 

Ansøgninger vil blive behandlet løbende.

 

Tiltrædelse: hurtigst muligt.

 

Om virksomheden

 

MAKEEN Energy er en global markedsledende aktør indenfor energiindustrien. Koncernen der spænder over en række teknologiske kompetencer, er stærkt fokuseret på at spille en aktiv rolle i en bæredygtig transformation af energimarkedet.

 

MAKEEN Energy, har hovedkvarter i Randers med nem tilkørsel fra motorvejen. I hovedkvarteret beskæftiges ca. 130 (stigende!) medarbejdere og globalt ca. 2.500 medarbejdere.

 

Stilling

Project Engineer


Firma

MAKEEN Energy


Sted

Randers


Hjemmeside

www.makeenenergy.com


Referencenummer

21-500


Kontakt

Anders Hasager

Partner og rådgiver

Tlf. +45 30 23 70 12

E-mail: aha@skelmose.eu


SØG STILLINGEN