Jobannonce produktkonsulent Bio-circle


Opsøgende produktkonsulent med hunterprofil


Har du viljen og evnen til at finde nye kunder?

 

Ønsker du, som vi, at bidrage til at gøre danske virksomheder mere ”grønne”? Brænder du for at opsøge nye kunder og har du interesse i at være med til at udbygge vores kundenet, så er det måske dig, der er Bio-Circle’s nye produktkonsulent?

 

Vi søger en medarbejder som kan indgå i tæt samarbejde med en kollega om det opsøgende salg af Bio-Circle’s kerneprodukter (rensekar og stålmaskiner) med tilknyttet serviceaftale, samt salg af en partners private-label-rensekar.

 

Bio-Circle’s produkter ligner på overfladen mange andre, men adskiller sig på en række nøglepunkter. ”Making Green Work” definerer Bio-Circle’s tilgang til produkter og kunder. Vi har altid udviklet og arbejdet med vandbaserede produkter, forsøgt at undgå anvendelsen af organiske opløsningsmidler og holder i alle sammenhænge fokus på bæredygtighed, sikkerhed og arbejdsmiljø. Samtidig skal de løsninger vi leverer bidrage til procesoptimeringer og dermed til en bedre bundlinje.

 

En flad organisation med højt til loftet

 

Bio-Circle kendetegnes ved en flad organisation, hvor døren til ejere og ledere altid står åben. Vi sætter personlig frihed og ansvar højt, samtidig med at vi skal agere som et hold. Det giver en dynamisk hverdag, hvor der er plads til - og fokus på – at vi skal være hele mennesker og ”work/life balance” skal være i orden. Vi er meget bevidste om, at vi er forskellige mennesker med forskellige kompetencer, og vi har en uformel og humoristisk tone, hvor der er højt til loftet og alles meninger og holdninger tæller.

 

Stillingen

 

Din hovedopgave bliver opsøgende salg af Bio-Circle’s kerneprodukter til nye potentielle kunder i hele Danmark – herunder får du blandt andet ansvar for at:

 

  • Identificere og kontakte potentielle kunder
  • Udføre relevante baggrundstjek på de enkelte leads
  • Kundebesøg

 

Du vil komme til at arbejde med udgangspunkt fra hjemmekontor og vil være mange timer alene på landevejen og ude ved kunderne. Arbejdstiderne kan variere en del fra uge til uge. Det passes ind med mængden af arbejde og i samråd med kollegaer og ledelse.

 

Når du har skabt den første kontakt til kunderne, videregiver du disse til kollegaer, som har en mere ”farmer”-præget profil.

 

Den ideelle kandidat

 

Du er selvdrevet og initiativrig, og drives af ”the thrill of the hunt”. Du har både viljen og evnen til at finde nye leads og samtidig finde de ”rigtige” leads.

 

Du skal være villig til at lytte og lære. Virksomheden tilbyder sidemandsoplæring, men det er vigtigt at du selvstændigt søger hjælp og sparring, når det er nødvendigt.

 

Du finder udvikling og nye produkter interessant og er samtidig i stand til at holde fokus på kerneopgaven, som er salget af virksomhedens kerneprodukter.

 

Du har gode kommunikative evner, både i forhold til kunderne og dine kollegaer. Og du er god til at lytte til kunderne og sætte dig ind i deres udfordringer, så kunderne får det rigtige produkt, som skaber værdi og løser deres udfordringer.

 

Du er udadvendt, kontaktskabende og en god kollega, der motiverer dine omgivelser med dit positive humør.

 

Du skal have et basalt kendskab til IT, herunder Office 365, og evnen til at tilegne dig viden om de IT-systemer virksomheden anvender.

 

Henvendelse og yderlige oplysninger

 

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Aksel Uglvig Jensen, Skelmose, på tlf. 40 84 01 33. CV eller LinkedIn-profil kan sendes til Aksel Uglvig Jensen her.

 

Henvendelser vil blive behandlet løbende.

 

Tiltrædelse: hurtigst muligt.

 

Virksomheden

 

Bio-Circle Surface Technology, eller i daglig tale Bio-Circle, er et brand, som over de sidste 30 år har stået for udvikling, produktion og distribution af innovative kemiske og bioteknologiske produkter til industrien: Vandbaserede rengøringsmidler med lavt eller intet VOC-indhold, afrensningsmidler til anvendelse ved lav temperatur, produkter til beskyttelse af rustfrit stål, state-of-the-art delevaskere og et bredt udvalg af tilbehør.

 

Bio-Circle Surface Technology GmbH er et internationalt firma med hovedkvarter i Gütersloh, Nordrhein-Westfalen. Firmaet blev grundlagt som et garageprojekt af de nyuddannede ingeniører Ulrich og Manfred Berens i 1985. Afdelinger og produktionsenheder er siden da blevet etableret i både Europa og andre dele af Verden. Bio-Circle har siden 2014 haft en afdeling i Ringe på Fyn, og beskæftiger ca. 15 ansatte.

 

 

Stilling

Produktkonsulent


Firma

Bio-Circle Surface Technology


Sted

Ringe


Hjemmeside

www.bio-circle.dk


Referencenummer

24-754


Kontakt

Aksel Uglvig Jensen

Adm. direktør og rådgiver

Tlf. +45 40 84 01 33

E-mail: auj@skelmose.eu


SØG STILLINGEN