Jobannonce produktionsleder Systemair

Produktionsleder søges til Systemair

Er du udadvendt, innovativ og god til at samarbejde?

 

Har du erfaring med montage og produktionsledelse? Så er du måske Systemairs nye produktionsleder.

 

Der søges en erfaren person, som får ansvaret for den daglige drift, samt udvikling og optimering af produktionen og personalet. Du får reference til Director Production, bliver en del af lederteamet og får ansvaret for 25 medarbejdere i afdelingen.

 

Jobprofil

 

  • Dagligt driftsansvar for området (bemanding, sikkerhed, kvalitet, produktionsudvikling, projekter og optimering)
  • Indgå i eller drive optimeringsprojekter, heriblandt udvikling og samarbejde omkring linjeproduktion, taktstyring og reducerede gennemløbstider
  • Finplanlægning og afvikling af produktionsplanen til tiden og med god effektivitet
  • Arbejdsledelse, personaleledelse og -udvikling
  • Ansætte og afskedige medarbejdere
  • Skabe synergi mellem afdelinger og medarbejder til bevarelse af et godt arbejdsklima

 

Personprofil

 

Du har erfaring fra en lignende stilling som f.eks. montage- eller produktionsleder fra metalindustrien. Du har en relevant faglig baggrund, teknisk baggrund som maskinmester, produktionsingeniør, produktionsteknolog eller lignende samt gerne en lederuddannelse. Du har flere års erfaring med produktionsoptimering, lean, standardisering af arbejdsprocesser og projekteksekvering, samt erfaring med kundetilpassede løsninger og ordreproduktion. Desuden er du erfaren bruger af Officepakken og kan kommunikere på dansk og engelsk i skrift og tale.

 

Du er udadvendt, har gode samarbejdsevner og er god til at kommunikere med både medarbejdere og kollegaer. Du er innovativ, nytænkende og ambitiøs med lysten til at arbejde med mennesker og udvikling. Desuden er du selvstændig, beslutningsdygtig, har gå-på-mod og en tro på at svaret ligger gemt i erfaringer men også i forandringer og nytænkning.

 

Virksomheden tilbyder

 

Gode udviklingsmuligheder. Din løn vil afspejle dine kvalifikationer og erfaring, og personalegoderne omfatter pension og sundhedsforsikring, fritvalgskonto, mobiltelefon, notebook og internetopkobling.

 

Yderligere oplysninger/ansøgning

 

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Aksel Uglvig Jensen, Skelmose, på tlf. 40 84 01 33. Ansøgning med relevante bilag kan sendes til Aksel Uglvig Jensen her.

 

Ansøgninger vil blive behandlet løbende.

 

Tiltrædelse: hurtigst muligt.

 

Om virksomheden

 

Systemair A/S udvikler, producerer og markedsfører ventilationsprodukter af høj kvalitet. Under navnet Danvent A/S, har Systemair i Danmark produceret centralaggregater siden 1977. Siden starten er produktsortimentet løbende blevet udvidet, og i dag består det af ventilationsaggregater og øvrige ventilationskomponenter som brand- og røgspjæld, brandsikringsautomatik, armaturer, emhætter, luftfordeling mm. Virksomheden ligger i Hasselager og beskæftiger i dag ca. 200 medarbejdere.

Stilling

Produktionsleder


Firma

Systemair A/S


Sted

Hasselager


Hjemmeside

www.systemair.com/da/


Referencenummer

21-477


Kontakt

Aksel Uglvig Jensen

Adm. direktør og rådgiver

Tlf. +45 40 84 01 33

E-mail: auj@skelmose.eu


SØG STILLINGEN