Jobannonce produktionsleder ferrum

Produktionsleder søges til Ferrum A/S

Tør du lade dit lederskab udfordres af stærke faglige kompetencer, vækstambitioner og meget krævende internationalt orienterede kunder?

 

Ferrum A/S i Fredericia søger en erfaren produktionsleder til produktion af maskiner og anlæg til primært førende pharma- og fødevarevirksomheder, der kan eksekvere en ambitiøs vækststrategi i hele forsyningskæden.

 

Daglige opgaver

 

  • Forestå den daglige produktion sammen med ca. 25 velkvalificerede og dedikere medarbejdere
  • Sikre levering til rette tid i rette kvalitet med forventet ressourceanvendelse
  • Kontakt til og koordinering af underleverandører
  • Disponering af primært rustfrit stål og andre materialer til produktion

 

Personprofil

 

Du er en stabil, moden og tillidsvækkende produktionsleder med erfaring fra en lignende stilling i metalindustrien med kundetilpassede og højtspecialiserede løsninger.

I din lederstil er du udfordrende og ambitiøs, men samtidigt også coachende og understøttende, så dit stærke lederskab bliver et naturligt omdrejningspunkt for dine medarbejdere og deres personlige og faglige udvikling.

Du er proaktiv, energisk og særdeles resultatorienteret og tager løbende nye initiativer for at optimere processer og ressourceforbrug, selvfølgeligt med dit blik for kvalitet og finish.

Du har en relevant faglig uddannelse som f.eks. rustfast klejnsmed suppleret med relevant efteruddannelse og du arbejder ubesværet med bl.a. IT, Lean og kvalitetssikring.

Du er en naturlig rollemodel, der udøver tydelig og synlig ledelse, du sætter retning og tydelige mål, som du evner at forfølge i tæt samarbejde og løbende dialog med dine medarbejdere.

 

Virksomheden tilbyder

 

Spændende arbejdsopgaver, stor indflydelse på egen dagligdag og gode udviklingsmuligheder såvel fagligt som personligt. Din løn vil afspejle dine kvalifikationer og erfaring, og personalegoderne omfatter pension og sundhedsforsikring, mobiltelefon, notebook og internetopkobling.

 

Yderligere oplysninger/ansøgning

 

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Bjarne Dahl, Skelmose, på tlf. 21 44 50 07. Ansøgning med relevante bilag kan sendes til Bjarne Dahl her.

 

Ansøgninger vil blive behandlet løbende.

 

Tiltrædelse: hurtigst muligt.

 

Om virksomheden

 

Ferrum A/S’ ekspertise er produktionstekniske løsninger til moderne industrivirksomheder og konstruktion af store og små stålkomponenter til en række vidt forskellige industrielle formål. Kompetencerne ligger inden for automation, turnkeyløsninger, udvikling og konstruktion, service og vedligehold, samt produktionsoptimering. Virksomheden blev etableret i 2012, ligger i Fredericia og beskæftiger ca. 35 medarbejder.

Stilling

Produktionsleder


Firma

Ferrum A/S


Sted

Fredericia


Hjemmeside

www.ferrum.as


Referencenummer

19-320


Kontakt

Bjarne Dahl

Partner og rådgiver

Tlf. +45 21 44 50 07

E-mail: bd@skelmose.eu


SØG STILLINGEN

Copyright @ All Rights Reserved

Faglighed - Grundighed - Tryghed

Skelmose ApS