Jobannonce produktionsleder Area Manager

Produktionsleder - Area Manager søges

Går du gerne forrest, er motiverende og har en holdning til hvad der er rigtigt?

 

Har du erfaring med produktionsledelse inden for fødevareindustrien? Så er du måske den nye produktionsleder – Area Manager - hos Kerry Ingredients & Flavours. Du får ansvaret for at produktionen på dagholdet gennemføres efter produktionsplanen og i overensstemmelse med sikkerhedskravene og kvalitetsstandarderne. Du bliver Area Manager for råvareområdet med 14 medarbejdere.

 

Du får reference til Operations Manager.

 

Kerry Ingredients & Flavours kører med tre skiftehold – dag, aften og nat. Medarbejderne arbejder i 3 gange 12 timers skift pr. uge, mens produktionslederen har en fast 5 dages arbejdsuge, samt tilkaldevagt i weekenden.

 

Jobprofil

 

  • Planlægning af produktionen i råvareområdet
  • Gennemførelse og optimering af produktionen (LEAN)
  • Strategier for udvikling og vækst
  • Arbejdsmiljø, miljø og sikkerhed
  • Personaleledelse i egen afdeling
  • Udvikling og uddannelse af medarbejderne
  • Implementering af HR-politikker
  • Samarbejde på tværs af organisationen

 

Personprofil

 

Du har erfaring fra en lignende stilling som produktionsleder i fødevareindustrien. Du har kendskab til sikkerheds- og miljølovgivning og erfaring med ERP-systemer (SAP), projektledelse og change management. Desuden behersker du Officepakken og kan kommunikere på dansk og engelsk i skrift og tale.

 

Som leder går du gerne forrest, er engageret, motiverende og tillidsskabende, og desuden ikke bange for både at rose medarbejderne og påtale uacceptabel adfærd.

 

Du har selvtillid og mod, samt en holdning til hvad der er rigtigt, og du tager gerne svære beslutninger om prioriteringer.

 

Som person er du ambitiøs og innovativ, beslutsom, resultat- og procesorienteret. Du er robust, pålidelig og ærlig, arbejder struktureret og er samtidig pragmatisk, fleksibel, god til at samarbejde og åben overfor ideer fra andre.

 

Virksomheden tilbyder

 

Et selvstændigt job med gode udviklingsmuligheder. Din løn vil afspejle dine kvalifikationer og erfaring, og personalegoderne omfatter pension og sundhedsforsikring, telefon, pc og internetopkobling.

 

Yderligere oplysninger/ansøgning

 

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Aksel Uglvig Jensen, Skelmose, på tlf. 40 84 01 33. Ansøgning med relevante bilag kan sendes til Aksel Uglvig Jensen her.

 

Ansøgninger vil blive behandlet løbende.

 

Tiltrædelse: hurtigst muligt.

 

Om virksomheden

 

Kerry Ingredients & Flavours Ltd er globalt ledende inden for udvikling af smags- og ernæringsløsninger til fødevare-, drikkevare- og det farmaceutiske marked. Kunderne omfatter globale, regionale og lokale producenter, detailhandlere og fødevaretjenester. Virksomheden ligger i Glamsbjerg på Fyn og beskæftiger ca. 125 medarbejdere.  

 

 

Stilling

Produktionsleder


Firma

Kerry Ingredients & Flavours 


Sted

Glamsbjerg


Hjemmeside

www.kerrygroup.com


Referencenummer

21-489


Kontakt

Aksel Uglvig Jensen

Adm. direktør og rådgiver

Tlf. +45 40 84 01 33

E-mail: auj@skelmose.eu


SØG STILLINGEN