Jobannonce produktionsleder AKA-Danbox


Produktionsleder til AKA-Danbox


Er du en selvkørende og hands-on teamplayer?

 

AKA-Danbox er en velkonsolideret virksomhed, der med et solidt fundament i deres værdier Optimering, Kundefokus og Godt Håndværk, er dedikerede til at udvikle løsninger, der kan opfylde kundernes behov for opbevaring på forskellige former for køretøjer.

 

De er i gang med at vækste og søger derfor en produktionsleder til afdelingen for finérbokse.

 

Danbox Finérbokse produceres som individuelt kundetilpassede bokse og kan indrettes med hylder, skuffer og anden specialindretning til mange forskellige formål, f.eks. værktøjskasser eller opbevaring af andet udstyr, så chaufførens arbejde gøres mere effektivt, nemt og hurtigt.

 

Der er tale om et meget bredt job i en flad organisation, hvor du både får ansvaret for produktionen, teknik, vedligehold og indkøb, samt en flok engagerede medarbejdere, der er specialister inden for hver deres område.

 

Du får reference til COO og får personaleansvaret for ca. 20 medarbejdere.

 

Ansvarsopgaver

 

  • Produktionsplanlægning og kommunikation med kunderne i forbindelse med leverancer
  • Kvalitetssikring af produktionen i henhold til ISO 9001
  • Kommunikation og samarbejde med intern salg
  • Ansvar for lager og forsendelser
  • I samarbejde med COO foretage indkøb
  • Løbende optimering og digitalisering af produktionen
  • Ansvar for anskaffelse og vedligehold af maskiner, udstyr og bygninger
  • Personaleledelse inkl. ansættelser, afskedigelser og MUS-samtaler

 

Personprofil

 

Du har erfaring fra en lignende stilling som leder i en ordreproducerende virksomhed inden for f.eks. træ- eller metalindustrien, og gerne erfaring med kvalitetsstyring (ISO 9001) og digitalisering af produktionen.

Du kan med fordel være faglært og have en uddannelse som f.eks. produktionsteknolog og/eller en lederuddannelse. Desuden har du flair for IT og kan kommunikere på dansk i skrift og tale, samt tale engelsk og læse tysk.

 

Du er en teamplayer med god situationsfornemmelse. Du er en menneskekender, er omgængelig og behandler andre med respekt. Og du har forståelse for vigtigheden af god kommunikation og samarbejde på tværs i virksomheden. Du ser udviklingspotentialet i medarbejderne og er god til at giver konstruktiv feedback, samt engagere og motivere medarbejderne.

 

Som person er du systematisk, selvkørende og hands-on. Du er kvalitetsbevidst og åben for udvikling og nye idéer, samt god til at holde fokus.

 

Virksomheden tilbyder

 

Gode udviklingsmuligheder. Din løn vil afspejle dine kvalifikationer og erfaring, og personalegoderne omfatter pension, sundhedsforsikring og smartphone.

 

Yderligere oplysninger / henvendelse

 

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Aksel Uglvig Jensen, Skelmose, på tlf. 4084 0133. CV eller LinkedIn-profil kan sendes her.

 

Henvendelser vil blive behandlet løbende.

 

Tiltrædelse: hurtigst muligt 

 

Om virksomheden

 

AKA-DanBox er en ejerledet virksomhed, der udvikler og producerer individuelt formede boks-, tank-, og afdækningsløsninger til et utal af anvendelsesområder og brancher som bl.a. lastbiler, specialkøretøjer, varevogne, trailere samt landbrug- og entreprenørmaskiner. Alle områder og brancher, der har behov for at udnytte pladsen optimalt.

 

AKA-Danbox ligger i Skovlund mellem Grindsted og Varde og beskæftiger ca. 45 medarbejdere.

 

Læs mere om AKA-Danbox her: www.aka-danbox.dk

 

 

Stilling

Produktionnsleder


Firma

AKA-Danbox A/S


Sted

Skovlund


Hjemmeside

www.aka-danbox.dk


Referencenummer

24-743


Kontakt

Aksel Uglvig Jensen

Adm. direktør og rådgiver

Tlf. +45 40 84 01 33

E-mail: auj@skelmose.eu


SØG STILLINGEN