Jobannonce produktionschef

Produktionschef søges til Airlaid A/S

Er du proaktiv, motiverende og går synligt forrest når problemer skal løses?

 

Har du erfaring med produktion af plastfolie og emballage? Så er du måske Airlaid’s nye produktionschef.

 

Airlaid er en vækstvirksomhed, der er automatiseret, er i gang med en digitalisering og med store fremtidsperspektiver. Du får et bredt ansvarsområde indenfor optimering og videreudvikling af produktionen.

 

Du får et ansvaret for den daglige produktionsdrift, produktionsanlægget, personaleledelse, indkøb af råvarer og udstyr, kvalitet, vedligehold, sikkerhed og arbejdsmiljø. Du indgår i ledergruppen og refererer til den adm. direktør.

 

Jobprofil

 

  • Være en synlig, fair og respekteret lederprofil med fokus på organisering og udvikling af egen organisation, herunder klare målsætninger, daglig målstyring og udvikling af de ansatte
  • Lede og understøtte produktionsplanlægning og medvirke aktivt til en konstruktiv planlægnings- og forecast-proces med den kommercielle del af virksomheden
  • Professionel, proaktiv og målrettet holdspiller på tværs af både ledergruppen og organisationen
  • Sikre løbende intern information og kommunikation
  • Synligt tage ejerskab for ”sin fabrik” – være tilgængelig når medarbejderne har brug for det
  • Motivation af medarbejderne – går synligt forrest når problemer skal løses
  • Medvirke ved udarbejdelse af strategi, handleplaner og budgetter
  • Løbende identificere nye muligheder for optimeringer og investeringer
  • Er selv projektleder på udvalgte forbedringsprojekter
  • Deltage i IT-implementering i produktionen – tids- og materialeregistrering

 

Personprofil

 

Du har erfaring fra en lignende stilling som produktionschef eller driftsleder fra en ordreproducerende virksomhed inden for procesindustrien med produktion af plastfolie og emballage, samt med skifteholdsdrift. Du har en uddannelse som f.eks. maskinmester, produktionsteknolog, produktions- eller maskiningeniør, gerne med en faglig baggrund som klejnsmed eller industrielektriker. Desuden behersker du Officepakken og kan kommunikere på dansk og engelsk i skrift og tale. Tysk kan være en fordel.

 

Som person er du empatisk, udadvendt og motiverende. Du er struktureret, ansvarsbevidst og kan bevare overblikket. Du har gennemslagskraft og er engageret, innovativ og proaktiv. Samtidig er du fleksibel og god til at samarbejde.

 

Virksomheden tilbyder

 

Gode udviklingsmuligheder. Din løn vil afspejle dine kvalifikationer og erfaring, og personalegoderne omfatter pension og sundhedsforsikring, mobiltelefon, notebook og internetopkobling.

 

Yderligere oplysninger/ansøgning

 

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Aksel Uglvig Jensen, Skelmose, på tlf. 40 84 01 33. Ansøgning med relevante bilag kan sendes til Aksel Uglvig Jensen her.

 

Ansøgninger vil blive behandlet løbende.

 

Tiltrædelse: hurtigst muligt.

 

Om virksomheden

 

Airlaid A/S er en dansk produktionsvirksomhed inden for absorptionsindustrien. Airlaid A/S udvikler og producerer en lang række produkter, hvoraf størstedelen er halvfabrikata, som skal matche kundernes produktionslinjer. Virksomheden ligger i Hammel og beskæftiger 10 produktionsmedarbejdere fordelt på 4 skiftehold (dag, aften, nat og weekend).

 

 

Stilling

Produktionschef


Firma

Airlaid A/S 


Sted

Hammel


Hjemmeside

www.airlaid.dk


Referencenummer

21-487


Kontakt

Aksel Uglvig Jensen

Adm. direktør og rådgiver

Tlf. +45 40 84 01 33

E-mail: auj@skelmose.eu


SØG STILLINGEN