Jobannonce ordrebehandler

NORD Gear søger ny kollega til ordrebehandling

Er du serviceminded og kan du lide at have mange bolde i luften?

 

Vi søger en alsidig ordrebehandler. Du bliver en del af et velfungerende internt salgsteam, som sætter stor ære i til hver en tid at servicere kunderne.

 

Du bliver medansvarlig for aktiviteter vedrørende kundeordrerne. Det indebærer at give kunderne høj service, og ofte er du kundens første kontakt. Du arbejder til dagligt i et mindre team på 3 personer, hvor I er fælles ansvarlige for svar og opfølgning til kunderne. Jeres fælles mål er at give kunderne den service der efterspørges, og være med til at vedligeholde og opdatere ordrer for at sikre høj kundeservice og have en god dialog med kunderne, hvis afvigelser opstår.

 

Arbejdsopgaver:

 

  • Kundebetjening pr. telefon og mail
  • Ordremodtagelse og indtastning af ordrer
  • Afklaring af tekniske og prismæssige forhold på indkommende ordrer før ordreoprettelse
  • Følge op på ordrer ved afvigelser

 

Vi forventer, at du:

 

  • Har flair for kundeservice og ordrebehandling
  • Er stærk og rutineret bruger i Microsoft Office og gerne SAP og CRM
  • Er dygtig til tal og regning
  • Har en glad stemme i telefonen
  • Behersker engelsk eller tysk i skrift og tale

 

Personprofil:  

 

Du er måske kontoruddannet og har opnået erfaring fra en teknisk virksomhed. Eller du har en teknisk uddannelse og efterfølgende opnået erfaring med ordrebehandling.

 

Som person er du en udadvendt og kontaktskabende teamplayer, der trives i et uformelt miljø. Du er nysgerrig, engageret og serviceminded. I dit arbejde er du pligtopfyldende, struktureret og trives med mange bolde i luften.

 

Virksomheden tilbyder:

 

Der er gode personlige udviklings- og karrieremuligheder. Din løn vil afspejle dine kvalifikationer og erfaringer, og personalegoderne omfatter pension og forsikring, kaffe- og frugtordning.

 

Yderligere oplysninger/ansøgning:

 

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Aksel Uglvig Jensen, Skelmose, tlf. 40 84 01 33. Send ansøgning med relevante bilag til Aksel Uglvig Jensen her.

 

Ansøgninger vil blive behandlet løbende.

 

Tiltrædelse: Hurtigst muligt

 

Om virksomheden:

 

NORD Gear er en del af den tyske koncern NORD Drivesystems. NORD Som er en af markedslederne indenfor fremstilling og salg af gearmotorer og frekvensomformere. Koncernen har været repræsenteret i Danmark siden 1989 med salg og rådgivning. Virksomheden ligger i Kliplev ved Aabenraa og beskæftiger i dag 17 medarbejdere.

 

 

Stilling

Ordrebehandler


Firma

NORD Gear Danmark A/S 


Sted

Kliplev v. Aabenraa


Hjemmeside

www.nord.com


Referencenummer

21-515


Kontakt

Aksel Uglvig Jensen

Adm. direktør og rådgiver

Tlf. +45 40 84 01 33

E-mail: auj@skelmose.eu


SØG STILLINGEN