Jobannonce Mechanical Lead Engineer

ENABL -  Solutions for the Global Wind Energy Industry

Mechanical Lead Engineer til rådgivende opgaver

Fascineres du af de anvendte teknologier i vindindustrien og inspireres du af at arbejde med og identificere løsninger på komplekse tekniske udfordringer?

 

ENABL er en nyrealiseret fusion af fire danske selskaber, der hver på sin måde har sat et aftryk som leverandør af højt specialiserede produkter og ydelser til den globale vindindustri. ENABL’s produktportefølje indbefatter således leverancer af både produktions- og håndteringsudstyr, transport og løfteudstyr såvel som en række service- og konsulentydelser. 

 

Kunne du tænke dig at arbejde med rådgivende engineering-projekter for og i samarbejde med ENABL’s kunder, der indbefatter nogle af de største og mest anerkendte vindvirksomheder?

 

Nikker du til ovenstående, så er her muligheden for at blive en del af ENABL-familien og virkelig tilvejebringe værdi igennem din indsats på forskelligartede projekter af stor betydning for vores kunder.

 

Som Lead Mechanical Engineer får du ansvar for at lede ENABL’s indsats på diverse aktuelle engineering-projekter og hermed bidrage til udvikling af den maskintekniske platform hos ENABL’s kunder. Du har end-to-end teknisk ansvar for dine egne opgaver og koordinerer indsatsen med dit team og dine kolleger. Du vil samarbejde med en bred vifte af interessenter, herunder kunder, projektledere og ingeniører med base i Danmark og i udlandet.

  

Jobprofil

 

Efter aftaleindgåelse med kunden vil du som Lead Mechanical Engineer påtage dig opgaveejerskabet for gennemførelse af leverancen.

 

Dette inkluderer bl.a.:

 • Idé og konceptudvikling af system hhv. design af maskintekniske konstruktioner
 • Bidrage til at omfanget af opgaven specificeres og fremdriften kontinuerligt afstemmes i tæt dialog med kunden herunder i forhold til tids- og kvalitetsparametre
 • Teknisk supervision dels af involverede ENABL core teams i f.eks. Ukraine, Bulgarien, Indien og Danmark og til tider også af kundens egne involverede medarbejdere
 • Lede dit teams optimale funktion igennem projektets faser
 • Sikre projektleverancen og lave kontinuerlig opfølgning på udført arbejde
 • Identificere og implementere innovative cost out idéer i eksisterende processer (value engineering)
 • Sørge for korrekt maskinteknisk konstruktion i henhold til kundens forventninger og god designskik
 • Efter behov deltage aktivt i konstruktionsarbejdet

 

Stillingen ønskes tiltrådt ASAP.

 

Organisatorisk vil du tilhøre ENABL’s lokation i Ikast, men givet naturen i din jobfunktion vil du komme til at samarbejde med og bevæge dig imellem forskellige lokationer – kunde-site(s), leverandører og ENABL’s kontorer primært i Ikast og Aarhus.

 

Hvorledes er selvopfattelsen?

 

Hos ENABL elsker vi at innovere og forbedre. Vi søger kontinuerligt måder at forbedre os. Vi udvikler løbende vores egne færdigheder og hjælper med at holde fingeren på pulsen i forhold til teknologiske udviklinger og tilsvarende udfordringer i de industrier / virksomheder, vi arbejder for. Vi har en løbende udveksling af ideer i en åben konstruktiv atmosfære, hvor vi hjælper hinanden med at agere med succes.

Du vil blive en del af et selskab med en ”can do” -kultur og en ”getting it done”-mentalitet! Vi finder den største tilfredshed i at levere et godt udført arbejde og levere forøget værdi til vores kunders projekter og virksomhed.

 

Din baggrund og kvalifikationer

 

 • Du er sikkert uddannet maskiningeniør, maskinmester eller lignende og meget gerne med en forudgående håndværksmæssig baggrund. Dette kombineret med mere end 5 års erfaring
 • Hertil har du muligvis en relevant tillægsuddannelse f.eks. indenfor projektledelse, teamledelse eller andet der understøtter funktionsområdet
 • Du har erfaring fra vindindustrien og/eller et nært beslægtet teknologisk område. Har du ligeledes erfaring som rådgivende ingeniør vil det være befordrende
 • Erfaring med design af maskiner og udstyr. Igennem din karriere har du opnået indsigt i håndtering af forskellige maskintekniske komponenter
 • Kendskab til design og beregning af stålkonstruktioner og svejste konstruktioner. Generelt har du opbygget et omfattende teknologikendskab. Erfaring kombineret med dyb viden gør dig i stand til at arbejde kreativt og iderigt i designfasen, men sikrer også træfsikkerhed i de valgte løsninger
 • Du er fortrolig med konstruktion og 3D-designsoftware som fx SolidWorks, NX eller Creo
 • Du har erfaring med at koordinere dit teams indsats og sikre at samarbejdet fungerer optimalt
 • Du behersker flydende dansk og engelsk i skrift og tale
 • Du anvender naturligt og erfarent diverse relevant IT i dit arbejde og kommunikation
 • Erfaring i samarbejde med folk fra andre kulturer vil være et plus

 

Følgende kendetegn / kvalifikationer indgår sikkert i din personlige profil

 

 • En vis pondus
 • Analytisk og teknisk pragmatisk
 • Samarbejdsorienteret
 • Udpræget struktureret i din arbejdstilgang
 • Proaktiv
 • Skaber overblik, transparens, gejst og motivation i din kommunikation/ledelse
 • Afbalanceret


ENABL A/S

 

Fra 1. marts 2021 er de fire højt specialiserede ingeniør- og vidensvirksomheder SONNE A/S, BIIR A/S, Blaaholm A/S og Eltronic Wind Solutions A/S gået sammen under navnet ENABL A/S og bliver dermed en stærk, global aktør inden for vindindustrien. Fusionen er et resultat af en ambition om at imødekomme den stærke vækst på markedet, som i stigende grad kræver aktører, der kan udvikle, planlægge og gennemføre store projekter samt tilbyde konsulenter og outsourcing. En global virksomhed – en leverandør af totalløsninger bliver konsolideret under Consulting & Outsourcing, Equipment & Global Service. Ved at samle alt know how kan vores kunder nu outsource større forretningsprojekter og områder til ENABL, på samme måde som større udviklingsprojekter kan udføres globalt. ENABL beskæftiger p.t. flere end 450 medarbejdere, på 11 lokationer over hele verden, og der er flere på vej.

 

Yderligere oplysninger / ansøgning

 

Vil du vide mere om stillingen som Mechanical Lead Engineer hos ENABL, er du velkommen til at kontakte Anders Hasager hos Skelmose, på telefon 30 23 70 12. Ansøgning med relevante bilag kan sendes her.

 

Ansøgninger vil blive behandlet løbende.

 

 

 

 

Stilling

Mechanical Lead Engineer


Firma

ENABL A/S


Sted

Ikast


Hjemmeside

www.enabl-wind.com


Referencenummer

21-496


Kontakt

Anders Hasager

Partner og rådgiver

Tlf. +45 30 23 70 12

E-mail: aha@skelmose.eu


SØG STILLINGEN