Jobannonce logstikchef Omnicon

Ny logistikchef bliver central del af moderne ledelsesteam

Omnicon A/S har taget hul på et helt nyt kapitel i virksomhedens historie. Nye fabriks- og produktionsbygninger er på vej, og inden længe også en ny administration og moderne laboratoriefaciliteter. Med nybyggeriet følger også en nyudvikling af ledelsesteamet, hvorfor direktionen nu leder efter en logistikchef, der er stærk på strategisk indkøb.

 

Miljøet er en vigtig prioritet hos Omnicon. Det gælder både arbejdsmiljøet i virksomheden og miljøet omkring den. De nye bygninger kommer til at leve op til alle miljømæssige standarder og bliver udstyret med solpaneler, mens opsamlet regn- og overfladevand bl.a. vil blive brugt i produktionen.

 

Omnicon har siden 1995 været leverandør til betonindustrien, og er i dag en ledende spiller på det Nordeuropæiske marked med filialer i flere lande. Virksomheden har haft en stabil organisk vækst igennem årene, og for at sikre, at man også fremover kan fastholde nærheden mellem direktion og produktionsgulv, skal der oprustes med gode kræfter i ledelsesteamet.

 

Mere end bare ’chef’ – vi skal bruge en leder!

 

Her ønsker Omnicon at styrke teamet med en ny logistikchef, som bliver et helt centralt brohoved mellem direktion og logistikafdelingen. Logistikchefen får ledelsesansvaret for vareflowet fra leverandør til kunde og det personlige ansvar for strategisk indkøb.

 

Men vigtigere endnu er, at den nye logistikchef forstår og anerkender værdien af god kommunikation – både med topledelsen, med medarbejderne i afdelingen og med de øvrige kolleger i organisationen. Den nye logistikchef skal kort og godt være en moderne ledertype, der ser mennesker førend systemer og leverandører.

 

Er du Omnicon’s nye logistikchef?

 

Vi leder efter dig, hvis du har mindst 5 års erfaring som logistikchef i en mellemstor produktionsvirksomhed, solid erfaring med strategisk indkøb og en videregående uddannelse inden for fagområdet. Vi ser gerne du er vant til at indkøbe kemiske produkter og råvarer. Desuden har du gode dansk- og engelskkundskaber, samt grundlæggende kendskab til tysk.

 

Du kommer til at referere til CEO og skal – sammen med det øvrige ledelsesteam – være klar til at gå forrest, som et godt eksempel.

 

Mere praktisk får du ansvaret for:

  • Organisering og ledelse
  • Kommunikation på tværs af virksomheden
  • Medarbejdertrivsel og -arbejdsforhold
  • Kundeservice og ordrebehandling
  • Indkøb – strategisk, taktisk og operationelt
  • Produktionsplanlægning
  • Lagerstyring
  • Forsendelse
  • Omkostningsoptimering i afdelingen

 

Praktiske forhold omkring den nye logistikchef

 

Med et lederjob hos Omnicon følger et stort ansvar. Men stillingen som logistikchef indeholder også en høj grad af frihed og et væld af muligheder for at påvirke virksomhedens fremtid.

 

Den helt rigtige person til jobbet forholder sig åbent og nysgerrigt til løsning af såvel opgaver som udfordringer – store som små. Derfor vil vi særdeles gerne høre fra kandidater, der med god energi og højt humør går til nye projekter, som er en god ”købmand”, er hurtig til at forstå flow og processer i en produktionsvirksomhed og ikke er bange for at udvikle nye procedurer. Her vil en holistisk tænkende menneskekender have en stor fordel.

 

Din løn vil afspejle dine kvalifikationer og erfaring, og personalegoderne omfatter pension, smartphone, notebook og internetopkobling.

 

Yderligere oplysninger/ansøgning

 

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Aksel Uglvig Jensen, Skelmose, på tlf. 40 84 01 33. CV med relevante bilag kan sendes til Aksel Uglvig Jensen her.

 

Ansøgninger vil blive behandlet løbende.

 

Tiltrædelse: hurtigst muligt.

 

Om Omnicon A/S

Omnicon blev grundlagt i 1995 og fremstillede dengang produkter til indfarvning af beton. På det tidspunkt var der fem medarbejdere. Siden da er virksomheden vokset til en succesfuld gruppe af virksomheder (Omnicon Group) og er en af de førende leverandører til betonindustrien i hele Europa.

 

Produktsortimentet er siden udvidet betragteligt og omfatter i dag farvepigmenter til beton, både flydende og pulver, samt tilsætningsstoffer, overfladebeskyttelse og kvalitetstestudstyr. Omnicon tilbyder også ydelser inden for receptoptimering, proces- og påføringsteknologi samt kontraktfremstilling af pastaer, belægninger og overfladebeskyttelse.

 

Omnicon A/S holder til i Sønderborg, hvor cirka 20 medarbejdere har sin daglige gang.

Stilling

Logistikchef


Firma

Omnicon A/S


Sted

Sønderborg


Hjemmeside

www.omnicon.com


Referencenummer

22-636


Kontakt

Aksel Uglvig Jensen

Adm. direktør og rådgiver

Tlf. +45 40 84 01 33

E-mail: auj@skelmose.eu


SØG STILLINGEN