Jobannonce kommerciel direktør

Kommerciel direktør søges til Val Controls

Kan du styre skuden og lægge en strategi med fokus på optimering, salg og udvikling?

 

Val Controls søger en kommerciel direktør, som ved siden af driften får en hovedrolle i at sikre kontinuerlig vækst og udvikling af forretningen. Der er store muligheder for selv at udvikle jobbet sammen med den adm. direktør.

 

Val Controls er i dag leverandør af:

  • Standard- og speciallavede elektroniske overvågnings- og testenheder til hydrauliske og pneumatiske aktuatorer
  • Standard- og specialfremstillede positionerer til hydrauliske aktuatorer
  • Elektroniske testudstyr til ventilsystemer til brug på ventil automationscentre

 

Vores enheder installeres hovedsageligt hos slutkunder i Mellemøsten, hvor de største markeder er Saudi Arabien og Abu Dhabi. Derudover er vi i gang i hele Europa, Rusland, Kina og Malaysia. Vi har god kontakt gennem alle led i salgskæden: aktuator-fabrikanter, ventilfabrikanter, ingeniørhuse, værfter og slutbrugere.

 

Jobprofil

 

Ved siden af driften får du en hovedrolle i at sikre kontinuerlig vækst og udvikling af forretningen. I samarbejde med vores adm. direktør kommer du til at lave handleplaner og sætte strategien med fokus på optimering, salg og udvikling af kundebasen.

 

Vores kunder er nogle af de største olieselskaber i verden – primært i Mellemøsten – og vi ser masser af potentiale for at tage fat på andre markeder. 

 

Du får lov til at styre skuden fremad i en virksomhed, hvor vi sætter pris på en fri struktur og giver plads til, at du kan afprøve dine idéer. Du bliver derfor også en vigtig rådgiver for bestyrelsen og har i den grad indflydelse på vores fremtidige succes.

 

Personprofil

 

Du er procesorienteret med blik for forretning og for optimeringer af arbejdsgange. Du forstår, hvad det vil sige at arbejde i en konservativ branche og er opmærksom på kulturelle forskelle. Derudover lægger du vægt på en god arbejdskultur, så vi fortsat tager hånd om hinanden – både personligt og fagligt.

 

Endelig forestiller vi os, at du:

 

  • Har relevant erfaring – måske sidder du med mindre ansvar i dag og vil et skridt op ad karrierestigen, eller måske kommer du fra en lignende stilling
  • Har lederkompetencer – hvis du ikke har erfaring, så trives du med at gå forrest og træffe beslutninger baseret på viden
  • Kan engelsk på forhandlingsniveau, da al vores kundekontakt foregår på engelsk
  • Med fordel har erfaring fra olie-, gas- eller marinesektoren – men vi er klar til at sætte dig godt ind i branchen
  • Med fordel har en salgsbaggrund

 

Virksomheden tilbyder

 

Gode udviklingsmuligheder. Din løn vil afspejle dine kvalifikationer og erfaring.

 

Yderligere oplysninger/ansøgning

 

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Aksel Uglvig Jensen, Skelmose, på tlf. 40 84 01 33. Ansøgning med relevante bilag kan sendes til Aksel Uglvig Jensen her.

 

Ansøgninger vil blive behandlet løbende.

 

Tiltrædelse: hurtigst muligt.

 

Om virksomheden

 

Val Controls blev grundlagt i 1994 og er en ledende producent af intelligente elektroniske styreenheder til ventiler. Vi udvikler og sælger både standard- og skræddersyede produkter, der bliver brugt af nogle af verdens førende olie-, gas-, industri- og marineselskaber.

 

Stilling

Kommerciel direktør


Firma

Val Controls A/S 


Sted

Esbjerg


Hjemmeside

www.valcontrols.com


Referencenummer

21-507


Kontakt

Aksel Uglvig Jensen

Adm. direktør og rådgiver

Tlf. +45 40 84 01 33

E-mail: auj@skelmose.eu


SØG STILLINGEN