Jobannonce Key Account Manager NORD Drivesystems

NORD Drivesystems søger Key Account Manager

Teknisk velfunderet Key Account Manager skal styrke relationer til nøglekunder i Danmark

 

Grundighed, kvalitetsprodukter og god kundeservice giver os til stadighed mere travlhed hos NORD. Det er et kæmpe privilegium, som vi nyder til fulde. Men da vi ikke ønsker at gå på kompromis med noget af det, skal vi bruge en Key Account Manager, som kan hjælpe med at fastholde det høje niveau, servicere eksisterende nøglekunder, styrke salget hos de større industrikunder, og som kan skabe nye relationer til kommende nøglekunder i hele Danmark.

 

Arbejd på farten, hjemme eller i HQ


Der er tale om en nøglerolle, hvor du kommer til at arbejde tæt sammen med NORDs salgsdirektør, og det øvrige team i Danmark. Det betyder dog ikke, at du behøver at køre til hovedkontoret i Kliplev hver dag. Med base i hjemmekontoret kan du fint servicere dine Key Accounts. Du skal påregne ca. 15 rejsedage med overnatning årligt

 

Tag ansvar og brug teamet af eksperter


Udover en række særdeles kompetente og gode kolleger i Danmark, har du også mulighed for at trække på specialister i det tyske hovedkontor for råd, hjælp og specialviden – både når du planlægger, og når du skal ud hos kunder.

 

Omvendt stoler dine kolleger på, at du selv tager ansvar og arbejder pro-aktivt – om du skal udarbejde tilbud alene eller lave løsningsforslag i samarbejde med produktspecialister og den interne salgsafdeling. Du får selvstændigt budgetansvar og kommer også til at stå for promovering og implementering af NORDs online business tool ude hos kunderne.

 

Tag din tekniske viden med på job


Du har klart størst chance for at få succes i dette job, hvis du har solid erfaring med relationsskabende teknisk salg samt projekt- og/eller løsningssalg B2B. Vi tænker, at du har en relevant teknisk uddannelse. Som person er det i hvert fald vigtigt, at du:

 

  • Er udadvendt, kontaktskabende og trives i uformelle omgivelser
  • Er ordholdende, vedholdende og oprigtigt engageret i kundernes behov
  • Arbejder struktureret og kan omstille dig, hvis en uventet udfordring opstår
  • Trives med at være på farten eller arbejde fra hjemmekontoret
  • Er livsglad optimist og har let til smil

 

Du vil herudover være rigtig godt på vej, hvis du har et godt kendskab til ERP-systemer, Microsoft Office og CRM-systemer og i øvrigt behersker dansk og engelsk i skrift og tale.

 

Få et spændende job med god support


NORDs styrke er kombinationen mellem de solide løsninger, det høje serviceniveau og de fantastiske kolleger. Udover den pakke, vil

du som ny KAM også kunne nyde godt af en pensionsordning og sundhedsforsikring. Der følger desuden også firmabil, telefon, notebook og betalt internet med, ligesom du naturligvis får adgang til vores bonusordning. Lønnen forhandler vi i forhold til dine kvalifikationer og erfaring.

 

Tag med på rejsen i dag


Vi er mere end klar, så lyder jobbet og NORD som noget for dig, så send dit CV med relevante bilag til Aksel Uglvig Jensen, Skelmose, her.

Har du brug for mere information om jobbet, så kontakt ham på telefon: 40 84 01 33.

 

NB: Ansøgninger vil blive behandlet løbende.

 

Om NORD Drivesystem A/S


NORD har været repræsenteret i Danmark siden 1989 med salg og rådgivning inden for transmissionsteknik - gear og gearmotorer samt elektroniske produkter til regulering og styring heraf. Virksomheden ligger i Kliplev ved Aabenraa og beskæftiger i dag 18 medarbejdere.

NORD Drivesystem A/S er del af NORD DRIVESYSTEMS Group, der både nationalt og internationalt er en af de førende producenter af drevteknologi til mekaniske og elektroniske løsninger. Sortimentet omfatter gearmotorer, motorer, industrigear, frekvensomformere samt salg af komplette drevløsninger.

 

NORD DRIVESYSTEMS Group beskæftiger mere end 4700 medarbejdere globalt og har datterselskaber i 38 lande, samt produktion i Tyskland, Polen, Italien USA og Kina.

 

 

  

Stilling

Key Account Manager


Firma

NORD Drivesystems


Sted

Kliplev


Hjemmeside

www.nord.com


Referencenummer

22-601


Kontakt

Aksel Uglvig Jensen

Adm. direktør og rådgiver

Tlf. +45 40 84 01 33

E-mail: auj@skelmose.eu


SØG STILLINGEN