Jobannonce engineering manager

Engineering manager til PE-Redskaber A/S


Tør du tage procesansvaret og har flair for ledelse?

 

Kan du lede større projekter, samt drive forandrings- og mekaniske konstruktionsprocesser? Ønsker du at blive en del af en sund international virksomhed i vækst? Trives du i en handlings- og teamorienteret kultur? Så er du måske den engineering manager, som PE-Redskaber søger.

 

Som led i PE-Redskabers fortsatte udvikling søges en erfaren engineering manager, der kan skabe forståelse i organisationen for nye idéer og nye metoder til at udvikle produkter og tilrettelægge produktionen, samt være drivkraften i forandringsledelse og procesoptimering.

 

Med reference til virksomhedens direktør får du ansvaret for 2 personer i konstruktionsafdelingen og bliver en del af ledergruppen. Du får en nøgleposition i virksomheden og det bliver dit ansvar at styrke samarbejdet mellem salg, indkøb, produktion og konstruktion, samt understøtte virksomhedens ønske om øget digitalisering.

 

Jobprofil

 

  • Daglig teamledelse af ansatte i konstruktionsafdelingen (2 personer) inkl. prioritering af opgaver
  • Sikre korrekt produktionsgrundlag – tegninger, styklister, ruter rettidigt til produktion internt som eksternt, samt sikre overlevering af opgaver fra konstruktion til produktion og indkøb
  • Ansvarlig for dokumentation i form af brugervejledning, CE-mærkning og godkendelser
  • Projektansvarlig for springgravsprojekter efter salgsafdelingen har indgået en kontrakt
  • Projektledelse og prioritering af produktudviklingsopgaver i konstruktionsafdelingen
  • Supply Chain Management, identificere ikke rentable produkter, optimere processer og/eller finde nye leverandører
  • Projektledelse í forbindelse med udvælgelse og implementering af ny teknologi i produktionen
  • Sikre teknisk sparring ift. salg, produktion og internt i afdelingen

 

Personprofil

 

Du har erfaring fra et lignende job med udarbejdelse af kundespecifikke projekter og har en baggrund som ingeniør, produktionsteknolog eller lignende, gerne med en håndværksmæssig baggrund inden for jern og metal. Du har erfaring med projekt- og forandringsledelse og evner at lede, samt indgå i arbejdet i en teknisk afdeling. Du har erfaring med optimering af forretningsgange, processer og struktur, samt med selv at konstruere og deraf følgende høj faglighed. Desuden har du erfaring med Inventor eller et andet 3D CAD-program.

 

Som person er du viljestærk og robust og på samme tid en konsekvent og synlig leder - en naturlig rollemodel for dine medarbejdere. Du er fokuseret på målet og løsningen, men også processen og kvaliteten. Du er empatisk, åben og omgængelig, samt team- og udviklingsorienteret. Du arbejder struktureret og systematisk og er fokuseret på både dine kunder og medarbejdere. Desuden er du en god kommunikator på alle niveauer.

 

Virksomheden tilbyder

 

En attraktiv chefstilling i en mindre ejervirksomhed, som er inde i en spændende udvikling. Du får, som central nøgleperson, stor indflydelse på den fremtidige udvikling af virksomheden. Du bliver en del af en flad og uformel organisation med store kontaktflader og korte beslutningsgange. Du får arbejdssted i Fole ved Gram, syd for Vejen.

 

Yderligere oplysninger/ansøgning

 

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Aksel Uglvig Jensen, Skelmose, på tlf. 40 84 01 33. Ansøgning med relevante bilag kan sendes til Aksel Uglvig Jensen her.

 

Ansøgninger vil blive behandlet løbende.

 

Tiltrædelse: hurtigst muligt

 

Om virksomheden

 

PE-Redskaber A/S udvikler, producerer og sælger gymnastikredskaber samt haludstyr af høj kvalitet og er Danmarks største leverandør af gymnastikredskaber. PE-Redskaber er en innovativ virksomhed med et digitalt fokus på IOT og service koncepter.

Stilling

Engineering manager


Firma

PE-Redskaber A/S


Sted

Gram


Hjemmeside

www.trampolin.dk


Referencenummer

19-312


Kontakt

Aksel Uglvig Jensen

Adm. direktør og rådgiver

Tlf. +45 40 84 01 33

E-mail: auj@skelmose.eu


SØG STILLINGEN

Copyright @ All Rights Reserved

Faglighed - Grundighed - Tryghed

Skelmose ApS