Jobannonce_EHS-specialist

Fertin Pharma søger EHS-specialist


Er du naturligt nysgerrig og innovativ?

 

Har du lyst til at være en del af et engageret teknisk team, hvor du får stor indflydelse på agendaen for det fremtidige EHS-arbejde hos Fertin Pharma?

 

Vi søger en EHS-specialist, der kan sikre den fortsatte fokus på H&S og miljø. Du skal være med til at bringe Fertin Pharma videre med en effektiv og sikker dagsorden – både inden for sikkerheds- og miljøområdet. Desuden deltager du aktivt i arbejdsmiljøorganisationen, og er støtte og rådgiver for ledelsen og organisationen inden for arbejdsmiljø, sikkerhed og miljø.

 

Jobprofil

 

  • Bidrage til en stærk sikkerhedskultur, hvor systemerne forstås, efterleves og overholdes på alle niveauer i organisationen
  • Support til Arbejdsmiljøorganisationen, vedligeholdelse og udvikling af EHS-ledelsessystemerne intern auditor, undersøgelse af hændelser og risikovurderinger
  • Bidrage til vurdering af projekter og ændringer i forhold til gældende lovgivning
  • Opfølgning på og implementering af ny/ændret lovgivning
  • Udføre sagsbehandling og rådgivning inden for miljø- og arbejdsmiljøområdet, herunder kontakt til og forhandling med relevante myndigheder
  • Drive og udvikle politikker og ledelsessystemer inden for arbejdsmiljø og miljø

 

Personprofil

 

Du er uddannet ingeniør inden for f.eks. miljø eller kemi, som du supplerer med en naturlig interesse for arbejdsmiljøet generelt. Alternativt har du en anden teknisk baggrund og mindst et par års erfaring med EHS og meget gerne også med LEAN-værktøjer.

 

Du er naturligt nysgerrig og innovativ, og du ønsker at udvikle dine professionelle evner og tilfredsstille dine personlige ambitioner inden for EHS. Desuden er du parat til at lægge dig i selen for at forvandle ambitioner til solide resultater.

 

Du er meget udadvendt og imødekommende over for dine kolleger, og dit engagement i jobbet motiverer andre til at præstere deres ypperste. Du har solide kommunikationsevner og gør et naturligt indtryk på andre. Desuden er du en kyndig bruger af Word, Excel og PowerPoint, og du kommunikerer ubesværet på dansk og engelsk både i skrift og tale.

 

Virksomheden tilbyder

 

En spændende, selvstændig og alsidig stilling med store muligheder for selv at påvirke jobbet og skabe resultaterne. En arbejdsplads med stor viden inden for nikotintyggegummi og derfor et meningsfyldt arbejde, hvor du hjælper folk til en sundere livsstil. Et socialt og fagligt funderet arbejdsmiljø, hvor vi møder hinanden med stor tillid og giver ansvar fra dag ét. Din lønpakke vil afspejle dine kvalifikationer og erfaring.

 

Yderligere oplysninger/ansøgning

 

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Aksel Uglvig Jensen, Skelmose, på tlf. 40 84 01 33. Ansøgning med relevante bilag kan sendes til Aksel Uglvig Jensen her.

 

Ansøgninger vil blive behandlet løbende.

 

Tiltrædelse: hurtigst muligt.

 

Om virksomheden

 

Fertin Pharma is the world's leading B2B supplier of nicotine replacement therapy (NRT) chewing gum and specializes in developing and producing nicotine chewing gum. Furthermore, Fertin Pharma have an expanding business within oral care products. With an innovative and global profile, Fertin Pharma engages in successful partnerships with leading pharmaceutical companies. Fertin Pharma is a private equity and family owned pharmaceutical company based in Vejle. The company has grown for many years and reached sales of EUR 115.7 million in 2017 with 650 employees in Denmark and India. More information can be found on www.fertin.com.

Stilling

EHS-specialist


Firma

Fertin Pharma A/S


Sted

Vejle


Hjemmeside

www.fertin.com


Referencenummer

20-354


Kontakt

Aksel Uglvig Jensen

Adm. direktør og rådgiver

Tlf. +45 40 84 01 33

E-mail: auj@skelmose.eu


SØG STILLINGEN

Copyright @ All Rights Reserved

Faglighed - Grundighed - Tryghed

Skelmose ApS