Jobannonce automationstekniker

Automationsingeniør/tekniker søges til Etcas A/S

Tør du lade din faglighed udfordres af spændende projekter? Kan du understøtte en vækstrejse og er du klar til krævende danske såvel som internationale kunder? Så er det måske lige dig vi søger!

 

Til Etcas’ vækstrejse søges en automationstekniker med baggrund som automationsingeniør, industrielektriker, automationstekniker, automationsteknolog, maskinmester el.lign. Vigtigst er det, at du brænder for at medvirke til at automatisere processer i industrien i Danmark såvel som på eksportmarkedet.

 

Du vil indgå i et mindre men absolut kompetent team, der varetager opgaver for en lang række af kunder primært inden for industrien.

 

Daglige opgaver

 

 • I samarbejde med kunder, udvikle og optimere små og store opgavespecifikke automationsløsninger
 • Udførende på programmeringsopgaver, selvstændigt og i projektgrupper
 • Udarbejde specifikationer og teknisk dokumentation
 • Deltage i indkøring og tests i DK og udland
 • Rapportering / opfølgning på specifikke projekter
 • Proaktiv kommunikation internt og eksternt

 

Baggrund og erfaring

 

Det går stærkt hos Etcas, og dine opgaver kan i vid udstrækning tilpasses din baggrund og erfaring. Det er først og fremmest vigtigt, at du har viljen til at gøre en forskel, samt at du har et helt grundlæggende kendskab til industriens opgaver og udfordringer, og deraf følgende løsninger indenfor automation.

 

Herudover vil det være en fordel hvis du:

 • Har en el-teknisk baggrund og kendskab til styring mm.
 • Har erfaring med PLC/HMI/SCADA-programmering, gerne Siemens TIA, Allan Bradley
 • Har lyst til at lære nye teknologier og systemer
 • Har erfaring med specifikationer og teknisk dokumentation
 • Har erfaring med indkøring og fejlfinding
 • Har kendskab til lean og kvalitetssikring

 

Personprofil

 

Som person går du til opgaverne med stor selvstændighed og et betydeligt drive. Som kollega lægger du vægt på et godt teamsamarbejde, hvor vidensdeling, en positiv indstilling, en hjælpende hånd og fleksibilitet er nogle af nøgleordene.
Du arbejder med en høj grad af struktur og kvalitetsbevidsthed, har øje for detaljen, men har også overblik nok til at sikre at opgaverne bliver løst til tiden og inden for budget.

Du trives i en mindre organisation, hvor der er gode muligheder for indflydelse og frihed under ansvar.

 

Virksomheden tilbyder

 

Spændende arbejdsopgaver, stor indflydelse på egen dagligdag og gode udviklingsmuligheder såvel fagligt som personligt. Din løn vil afspejle dine kvalifikationer og erfaring, og personalegoderne omfatter bl.a. pension, mobiltelefon mm.

 

Yderligere oplysninger/ansøgning

 

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Bjarne Dahl, Skelmose, på tlf. 2144 5007. Ansøgning med relevante bilag kan sendes til Bjarne Dahl her.

 

Ansøgninger vil blive behandlet løbende.

 

Tiltrædelse: hurtigst muligt. 

 

Om virksomheden

 

Etcas A/S er en ejerledet virksomhed, etableret i 2017 som en fusion af de 2 ejeres oprindelige selskaber, der blev etableret i midt-90érne. I dag fremstår Etcas som en mindre vækstorienteret virksomhed, der gennem faglig dygtighed og kompetent rådgivning er den naturlige samarbejdspartner og leverandør af kvalificerede og konkurrencedygtige løsninger inden for styring og automatiseringsprojekter til industrien.

Virksomheden drives fra velindrettede lokaler i Fredericia tæt ved motorvejen, hvor knapt 20 medarbejdere arbejder målrettet med at opfylde kundernes behov.

 

 

 

Stilling

Automationsingeniør/tekniker


Firma

Etcas A/S


Sted

Fredericia


Hjemmeside

www.etcas.dk


Referencenummer

21-537


Kontakt

Bjarne Dahl

Partner og rådgiver

Tlf. +45 21 44 50 07

E-mail: bd@skelmose.eu


SØG STILLINGEN