Jobannonce Area Sales Manager Nordjylland

Area Sales Manager for emballage og beklædning til Nordjylland

Er du selvstartende og vedholdende?

 

Bor du i Nordjylland og har du erfaring med BtB-salg af emballage og beklædning til fødevareindustrien? Så er du måske LogiCon Nordics Area Sales Manager i Nord- & Nordvestjylland.

 

Med reference til salgschefen får du ansvaret for at videreudvikle dit eget distrikt, med fokus på både nye og eksisterende kunder.

 

Jobprofil

 

  • Videreudvikle eksisterende kunder
  • Identificere, opsøge og opbygge nye kunder
  • Udarbejdelse af tilbud i samarbejde med produktchef og -gruppe
  • Præsentation af løsningsforslag
  • Deltage i produkt- og salgsmøder
  • Primær fokus på fødevareindustri

 

Personprofil

 

Du har erfaring fra en lignende stilling som sælger eller Area Sales Manager. Du har BtB-salgserfaring til fødevareindustrien og erfaring med salg af emballage til industrikunder. Du er vant til at have et selvstændigt kundeansvar og erfaring med at udvikle et distrikt. Du er sandsynligvis bosat i Aalborg-området, behersker Office-pakken og kan kommunikere på dansk og engelsk i skrift og tale.

 

Som person er du en selvstarter med et stort drive. Du er vedholdende, også når salgsprocessen kan strække sig over flere måneder. Du evner at have mange igangværende projekter samtidig og du er vant til at være selvkørende med det ansvar og den selvdisciplin, der ligger heri og med struktur nok til seriøs opfølgning af igangværende projekter. Samtidig er du serviceminded og har gode kommunikations- og samarbejdsevner.

 

Virksomheden tilbyder

 

Løn og ansættelsesvilkår forhandles afhængig af erfaring og kvalifikationer. Personalegoderne omfatter pension, sundheds- og ulykkesforsikring, fri bil, mobiltelefon og bærbar pc.

 

Yderligere oplysninger/ansøgning

 

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Aksel Uglvig Jensen, Skelmose, på tlf. 40 84 01 33. Ansøgning med relevante bilag kan sendes til Aksel Uglvig Jensen her.

 

Ansøgninger vil blive behandlet løbende.

 

Tiltrædelse: hurtigst muligt.

 

Om virksomheden

 

LogiCon Nordic er førende leverandør af emballage, beklædning, håndværktøj og hygiejneprodukter til fødevareindustrien, og leverer derudover til en række andre industrier og institutioner. Virksomheden arbejder primært som distributør - suppleret med en mindre egenproduktion. Sortimentet omfatter såvel kundespecifikke som standardiserede produkter.

 

LogiCon Nordic har rødder helt tilbage fra 1931, hvor det daværende Slagteriernes Fællesindkøb (SFK) startede som grossist til fødevareindustrien. I 2006 fik virksomheden sin nuværende form som LogiCon Nordic. Virksomheden ligger i Kolding og beskæftiger i dag 35 medarbejdere.

 

 

Stilling

Area Sales Manager


Firma

LogiCon Nordic A/S 


Sted

Kolding


Hjemmeside

www.logicon-nordic.dk


Referencenummer

21-520


Kontakt

Aksel Uglvig Jensen

Adm. direktør og rådgiver

Tlf. +45 40 84 01 33

E-mail: auj@skelmose.eu


SØG STILLINGEN