Ledige stillinger

Ledige stillinger


Skelmose finder den virksomhed, der matcher dig

Direktører, ledere og specialister

Skelmose hjælper industri-, bygge- og handelsvirksomheder. med at rekruttere og headhunte direktører, ledere og specialister.


Her på siden kan du finde ledige stillinger inden for:

- Direktører

- Ledelse

- Specialister


Du har også mulighed for at blive optaget i Skelmoses kandidatdatabase, så kontakter vi dig, når vi finder en stilling, der matcher dine kompetencer.


  Lederstillinger:


Økonomichef med god energi til Pro Montage

Er du frisk, har overblik og er en dygtig profil med erfaring inden for projektorienteret virksomhed? Du får selvstændigt ansvar for at samle trådene og sikre styr på økonomien i en professionel entreprenørvirksomhed.


Se jobannoncen


Forretningsorienteret økonomichef

Esbjerg Farve- & Lakfabrik søger ny økonomichef. Har du ”hands on” og evner at skabe respekt om din person via høj faglighed? Evner du at gå forrest og interesserer dig for opgaver på alle niveauer inden for dit ansvarsområde? 


Se jobannoncen


Fabrikschef Syddanmark

Du får ansvaret for produktion, logistik, kvalitet mv. Du får reference til CEO og er med i ledergruppen. Vor kunde er en vækstvirksomhed med en stærk økonomi.


Kontakt Aksel Uglvig Jensen for mere information.


Salgschef / Key Account Manager til B2B

Har du drive, empati og erfaring fra fødevarebranchen? Har du minimum 5 års erfaring? Vi søger en dygtig og ambitiøs salgschef eller Key Account Manager til B2B-salg hos en førende fødevarevirksomhed i Vestjylland.


Se jobannoncen


Projektchef søges til MUFFBYG i Esbjerg

Er du en konstruktiv problemløser med et godt overblik? Har du erfaring med byggeprojekter og -entrepriser? Så er du måske MuffBygs nye projektchef, der får overordnet ansvar for byggeprojekter i Jylland og på Fyn.


Se jobannoncen


  Specialister:


Har du styr på tallene?

Succes fordrer, at der er styr på tallene. Derfor har Danhaus en vigtig – og ledig – stilling som bogholder til dig, hvis du har kompetencerne i orden og er erfaren, selvstændig og stabil.


Se jobannoncen


Projektleder til byggevirksomhed

Har du erfaring med projektledelse og en uddannelse som tømrer? Byggevirksomhed i Midtjylland søger projektleder til opgaver på Sjælland. Arbejdsopgaverne er fordelt mellem projektledelse og byggeopgaver. 


Kontakt Aksel Uglvig Jensen for mere information.


Intern projektleder søges til Danhaus

Succes fordrer at der er styr på processer og projekter, så har du de rette kompetencer, en god solid erfaring, er selvstændig og samtidig lidt stædig og en god afslutter, så er du måske Danhaus' nye interne projektleder.


Se jobannoncen


Projektleder søges til rækkehusprojekter

Har du en god solid erfaring, er du selvstændig og samtidig lidt stædig, ja så er du måske Danhaus' nye projektleder til opførelse af nye bæredygtige rækkehusprojekter - primært på Sjælland.


Se jobannoncen


Tekniker til Lammhults Biblioteksdesign

Er du innovativ og selvstændig med en solid teknisk forståelse og et bredt materialekendskab? Du får ansvar for konstruktion og dokumentation og kommer til at arbejde med både standardprodukter og specialløsninger.


Se jobannoncen


Intern teknisk salgsingeniør

NORD Drivesystems søger en alsidig intern teknisk salgsingeniør, der i samarbejde med den øvrige salgsorganisation skal afdække og udnytte markedspotentialet hos nuværende og potentielle kunder.


Se jobannoncen


  Specialister:


Tavlebygger til Esbjerg

CS electric har travlt i produktionen og ønsker at styrke teamet i forbindelse med produktion af styretavler. De søger derfor en erfaren tavlebygger, der skal opbygge specialdesignede styretavler på eget værksted i Esbjerg.


Se jobannoncen


Senior Hardware Engineer

CS electric søger en erfaren Senior Hardware Engineer med en el-teknisk baggrund. Du skal primært arbejde med automationsløsninger og vil bl.a. komme til at arbejde med tegning og konstruktion i Caddy++ og/eller PCSchematic.


Se jobannoncen


Frontend-udvikler til København

Frontend-udvikler med PHP-erfaring søges til webbureau i det indre København.


Kontakt Kim Frandsen for mere information.
Sales Manager - robotic

Kan du levere værdi til CS electrics kunder igennem skræddersyede teknologiløsninger, så er du den Sales Manager, vi søger. Du bliver ansvarlig for planlægning og eksekvering af salgsaktiviteter inden for robotteknologi.


Se jobannoncen


Business RekrutteringsPartner hos Skelmose

Drømmer du om at arbejde med rekruttering? At rådgive virksomheder og udvikle deres organisation til vækst og udvikling? At matche kandidater og virksomheder til gode resultater og trivsel? 


Se jobannoncen

Copyright @ All Rights Reserved

Faglighed - Grundighed - Tryghed

Skelmose ApS