Ledige stillinger

Ledige stillinger


Skelmose finder den virksomhed, der matcher dig

Direktører, ledere og specialister

Skelmose hjælper industri-, bygge- og handelsvirksomheder. med at rekruttere og headhunte direktører, ledere og specialister.


Her på siden kan du finde ledige stillinger inden for:

- Direktører

- Ledelse

- Specialister


Du har også mulighed for at blive optaget i Skelmoses kandidatdatabase, så kontakter vi dig, når vi finder en stilling, der matcher dine kompetencer.


  Lederstillinger:


Engineering manager til PE-Redskaber A/S

Tør du tage procesansvaret og har flair for ledelse? Kan du lede større projekter, samt drive forandrings- og mekaniske konstruktionsprocesser? Så er du måske den engineering manager, som PE-Redskaber søger.


Se jobannoncen


Økonomichef med god energi til Pro Montage

Er du frisk, har overblik og er en dygtig profil med erfaring inden for projektorienteret virksomhed? Du får selvstændigt ansvar for at samle trådene og sikre styr på økonomien i en professionel entreprenørvirksomhed.


Se jobannoncen


Quality Manager til Flensborg

Har du en teknisk uddannelse og erfaring med kvalitetsledelse? Schur Star Systems i Flensborg søger en Quality Manager, som kan lede planlægningen og implementeringen af firmaets kvalitetspolitik.


Se jobannoncen


Schur Flexibles Denmark søger fabrikschef

Tager du ejerskab og går gerne forrest? Så er her en attraktiv mulighed for en dygtig person der vil videreudvikle sig! Du får ansvaret for produktionen samt planlægning, råvaremodtagelse, lagre og forsendelse.


Se jobannoncen


Projektdirektør til Danhaus

Bygger du på ambitioner om en spændende lederstilling og har erfaring som tilsvarende fra det udførende led? Er du også god til at samarbejde med andre?  Så er du måske den nye projektdirektør hos Danhaus i Esbjerg.


Se jobannoncen


Produktionsleder til Ferrum A/S

Tør du lade dit lederskab udfordres af stærke faglige kompetencer, vækstambitioner og meget krævende internationalt orienterede kunder? Ferrum A/S søger en erfaren produktionsleder.


Se jobannoncen


Økonomichef til CB Auto Ribe

Har du styr på tallene og kan se hvor skoen trykker? CB Auto Ribe søger en dygtig økonomichef, som kan styre økonomifunktionen og tage del i den daglige ledelse. Du får ansvaret for økonomifunktionen og IT.


Se jobannoncen


Fabrikschef

Fabrikschef søges til Østjylland.

Hold øje med hjemmesiden. Mere information følger.


Kontakt Aksel Uglvig Jensen for mere information.


  Specialister:


Finance Assistant

Meget erfaren kreditorbogholder søges til entreprenørvirksomhed med ca. 150 medarbejdere. Virksomheden er placeret centralt i Sønderjylland.


Kontakt Kim Frandsen for mere information.


Tekniker til Lammhults Biblioteksdesign

Er du innovativ og selvstændig med en solid teknisk forståelse og et bredt materialekendskab? Du får ansvar for konstruktion og dokumentation og kommer til at arbejde med både standardprodukter og specialløsninger.


Se jobannoncen


LogiCon Nordic søger Sales Coordinator

Har du smil i stemmen og et stort overblik? LogiCon Nordic søger en Sales Coordinator, der sammen med 8 kollegaer har kontakten til større kunder og supporterer salgsafdelingens eksterne sælgere.


Se jobannoncen


Produktchef søges til Preben Z. Jensen

Er du udadvendt, god til sprog og har styr på detaljerne? Har du erfaring med salg og salgsbackup af maskiner og reservedele? Så er du måske Preben Z. Jensens nye produktchef.


Se jobannoncen


R&D engineer til Østjylland

R&D engnineer søges til større virksomhed i Østjylland.


Kontakt Aksel Uglvig Jensen for mere information.


Key Account Manager til RPC Kolding

Er dit speciale relations- og kundepleje, er du strategisk tænkende og en god sælger med en stor viden om B2B-salg af emballage til industrikunder? Så er du måske RPC Koldings nye Key Account Manager.


Se jobannoncen


Area Sales Manager til RPC Kolding

Brænder du for og er du en super, opsøgende B2B-sælger af plastemballage? Så er du måske RPC Koldings nye Area Sales Manager, som skal sælge plastflasker og -dunke til små og mellemstore industrikunder.


Se jobannoncen


Senior lønbogholder

Meget erfaren lønbogholder søges til entreprenørvirksomhed med ca. 150 medarbejdere. Virksomheden er placeret centralt i den sydlige del af Jylland.


Kontakt Kim Frandsen for mere information.


HR & marketingmedarbejder

CS electric A/S søger en Business Developer med stærke kompetencer inden for HR, marketing og kommunikation. Du kommer til at spille en central rolle i forhold til at udvikle og styrke virksomheden.


Se jobannoncen


  Specialister:


Sælger af velfærdsteknologi

Har du gåpåmod og kendskab til offentlige virksomheder? Har du erfaring med salg inden for helseområdet eller it-branchen? Så er du måske Medema’s nye sælger af velfærdsteknologi.


Se jobannoncen


Tavlebygger til Esbjerg

CS electric har travlt i produktionen og ønsker at styrke teamet i forbindelse med produktion af styretavler. De søger derfor en erfaren tavlebygger, der skal opbygge specialdesignede styretavler på eget værksted i Esbjerg.


Se jobannoncen


Senior Hardware Engineer

CS electric søger en erfaren Senior Hardware Engineer med en el-teknisk baggrund. Du skal primært arbejde med automationsløsninger og vil bl.a. komme til at arbejde med tegning og konstruktion i Caddy++ og/eller PCSchematic.


Se jobannoncen


Frontend-udvikler til København

Frontend-udvikler med PHP-erfaring søges til webbureau i det indre København.


Kontakt Kim Frandsen for mere information.
Sales Manager - robotic

Kan du levere værdi til CS electrics kunder igennem skræddersyede teknologiløsninger, så er du den Sales Manager, vi søger. Du bliver ansvarlig for planlægning og eksekvering af salgsaktiviteter inden for robotteknologi.


Se jobannoncen


Junge Byg søger byggeledere

Har du overblik, ordenssans og er god til at koordinere? Og har du erfaring fra en lignende stilling som bygge- eller entrepriseleder fra byggebranchen? Junge Byg søger to byggeledere til totalentrepriser.


Kontakt Aksel Uglvig Jensen for mere information.


Trading Engineer til CS electric

Kan du rådgive om el-tekniske løsninger? Så er du måske den Trading Engineer, CS electric søger. Du kommer til at arbejde inden for marine, industri og energisektoren, og rådgive kunderne om den bedste løsning for netop dem.


Se jobannoncen


Intern teknisk salgsingeniør

NORD Drivesystems søger en alsidig intern teknisk salgsingeniør, der i samarbejde med den øvrige salgsorganisation skal afdække og udnytte markedspotentialet hos nuværende og potentielle kunder.


Se jobannoncen


Business RekrutteringsPartner hos Skelmose

Drømmer du om at arbejde med rekruttering? At rådgive virksomheder og udvikle deres organisation til vækst og udvikling? At matche kandidater og virksomheder til gode resultater og trivsel? 


Se jobannoncen

Copyright @ All Rights Reserved

Faglighed - Grundighed - Tryghed

Skelmose ApS