Ledige stillinger

Ledige stillinger


Skelmose finder den virksomhed, der matcher dig

Direktører, ledere og specialister

Skelmose hjælper industri-, bygge- og handelsvirksomheder. med at rekruttere og headhunte direktører, ledere og specialister.


Her på siden kan du finde ledige stillinger inden for:

- Direktører

- Ledelse

- Specialister


Du har også mulighed for at blive optaget i Skelmoses kandidatdatabase, så kontakter vi dig, når vi finder en stilling, der matcher dine kompetencer.


  Lederstillinger:


Teamleder til teknisk afdeling

Unik karrieremulighed hos Danmarks førende pålægsproducent. Atria Danmark i Horsens søger en teamleder til teknisk afdeling. Du vil få ansvaret for den daglige vedligeholdelse af bygninger og installationer.


Se jobannoncen


Projektchef søges til MUFFBYG i Esbjerg

Er du en konstruktiv problemløser med et godt overblik? Har du erfaring med byggeprojekter og -entrepriser? Så er du måske MuffBygs nye projektchef, der får overordnet ansvar for byggeprojekter i Jylland og på Fyn.


Se jobannoncen


Engineering manager til PE-Redskaber A/S

Tør du tage procesansvaret og har flair for ledelse? Kan du lede større projekter, samt drive forandrings- og mekaniske konstruktionsprocesser? Så er du måske den engineering manager, som PE-Redskaber søger.


Se jobannoncen


Økonomichef med god energi til Pro Montage

Er du frisk, har overblik og er en dygtig profil med erfaring inden for projektorienteret virksomhed? Du får selvstændigt ansvar for at samle trådene og sikre styr på økonomien i en professionel entreprenørvirksomhed.


Se jobannoncen


Quality Manager til Flensborg

Har du en teknisk uddannelse og erfaring med kvalitetsledelse? Schur Star Systems i Flensborg søger en Quality Manager, som kan lede planlægningen og implementeringen af firmaets kvalitetspolitik.


Se jobannoncen


Produktionsleder til Ferrum A/S

Tør du lade dit lederskab udfordres af stærke faglige kompetencer, vækstambitioner og meget krævende internationalt orienterede kunder? Ferrum A/S søger en erfaren produktionsleder.


Se jobannoncen


  Specialister:


Sales backup søges til Torring A/S

Er du serviceminded og kan læse en teknisk tegning? Torring A/S søger lige nu en struktureret og serviceminded teknisk salgssupporter/BackOffice, der kan hjælpe med en bred vifte af salgs- og indkøbsopgaver. 


Se jobannoncen


Projektleder søges til rækkehusprojekter

Har du en god solid erfaring, er du selvstændig og samtidig lidt stædig, ja så er du måske Danhaus' nye projektleder til opførelse af nye bæredygtige rækkehusprojekter - primært på Sjælland.


Se jobannoncen


Nordisk salgskoordinator søges

Lammhults Biblioteksdesign søger en engageret salgskoordinator til deres salgsteam i Holsted. Du får ansvar for bl.a. tilbuds- og ordreregistrering, projektkoordinering og udfærdigelse af salgsdokumenter.


Se jobannoncen


Produktchef søges til papemballage

Er du serviceminded og handlekraftig? Har du erfaring med papemballage? Så er du måske LogiCon Nordics nye produktchef, som får ansvaret for den fortsatte udvikling af produktgruppen pap og transportmateriel.


Se jobannonce


Fertin Pharma søger EHS-specialist

Er du naturligt nysgerrig og innovativ? Fertin Pharma søger en EHS-specialist, der kan sikre den fortsatte fokus på H&S og miljø. Du får stor indflydelse på agendaen for det fremtidige EHS-arbejde hos Fertin Pharma.


Se jobannoncen


Tekniker til Lammhults Biblioteksdesign

Er du innovativ og selvstændig med en solid teknisk forståelse og et bredt materialekendskab? Du får ansvar for konstruktion og dokumentation og kommer til at arbejde med både standardprodukter og specialløsninger.


Se jobannoncen


LogiCon Nordic søger Sales Coordinator

Har du smil i stemmen og et stort overblik? LogiCon Nordic søger en Sales Coordinator, der sammen med 8 kollegaer har kontakten til større kunder og supporterer salgsafdelingens eksterne sælgere.


Se jobannoncen


Produktchef søges til Preben Z. Jensen

Er du udadvendt, god til sprog og har styr på detaljerne? Har du erfaring med salg og salgsbackup af maskiner og reservedele? Så er du måske Preben Z. Jensens nye produktchef.


Se jobannoncen


  Specialister:


Sælger af velfærdsteknologi

Er du systematisk, har gåpåmod og kendskab til offentlige virksomheder? Har du erfaring med salg inden for helseområdet eller teknologi-branchen? Så er du måske Medema’s nye sælger af velfærdsteknologi.


Se jobannoncen


Tavlebygger til Esbjerg

CS electric har travlt i produktionen og ønsker at styrke teamet i forbindelse med produktion af styretavler. De søger derfor en erfaren tavlebygger, der skal opbygge specialdesignede styretavler på eget værksted i Esbjerg.


Se jobannoncen


Senior Hardware Engineer

CS electric søger en erfaren Senior Hardware Engineer med en el-teknisk baggrund. Du skal primært arbejde med automationsløsninger og vil bl.a. komme til at arbejde med tegning og konstruktion i Caddy++ og/eller PCSchematic.


Se jobannoncen


Frontend-udvikler til København

Frontend-udvikler med PHP-erfaring søges til webbureau i det indre København.


Kontakt Kim Frandsen for mere information.
Sales Manager - robotic

Kan du levere værdi til CS electrics kunder igennem skræddersyede teknologiløsninger, så er du den Sales Manager, vi søger. Du bliver ansvarlig for planlægning og eksekvering af salgsaktiviteter inden for robotteknologi.


Se jobannoncen


Intern teknisk salgsingeniør

NORD Drivesystems søger en alsidig intern teknisk salgsingeniør, der i samarbejde med den øvrige salgsorganisation skal afdække og udnytte markedspotentialet hos nuværende og potentielle kunder.


Se jobannoncen


R&D engineer til Østjylland

R&D engnineer søges til større virksomhed i Østjylland.


Kontakt Aksel Uglvig Jensen for mere information.


Business RekrutteringsPartner hos Skelmose

Drømmer du om at arbejde med rekruttering? At rådgive virksomheder og udvikle deres organisation til vækst og udvikling? At matche kandidater og virksomheder til gode resultater og trivsel? 


Se jobannoncen

Copyright @ All Rights Reserved

Faglighed - Grundighed - Tryghed

Skelmose ApS