Ny stærk holdspiller


Ny stærk holdspiller på Skelmose-teamet


Teamplayer med særlig fokus på salg og salgsledelse


Skelmose har fået endnu en spændende og meget kompetent partner og rådgiver – Tommy Andreasen.

 

Pr. 01.05.21 starter Tommy som partner og rådgiver hos Skelmose. Tommy medbringer en lang række kompetencer og erfaringer, som vi er overbeviste om kan være med til at bibringe vore kunder stor værdi på især salgsområdet.

 

Baggrund

Tommy har i mere end 40 år beskæftiget sig med salg gennem blandt andet en stilling som salgsdirektør samt som ejerleder – og har med baggrund i det en meget bred erfaring med ledelse, rekruttering og udvikling af salgspersonale m.v. Udover de praktiske erfaringer har Tommy blandt andet en BA indenfor idræt og psykologi fra Adams State University, Colorado, USA.

 

Med afsæt i dette og som tidligere eliteidrætsudøver ved Tommy, hvad der kræves for at være med helt fremme samt at have klare mål; samlede erfaringer som han gerne vil inddrage til gavn for såvel virksomheder samt deres nye medarbejder.

 

Tommy udtaler: 

”Jeg har i mit mangeårige virke indenfor salgsområdet i stor grad haft glæde af min uddannelse fra blandt andet USA – en viden som kombineret med min erhvervserfaring, eksempelvis sammen med mine erfaringer fra arbejdet med DISK-profiler, betyder, at jeg ved, hvordan de forskellige personprofilers styrker og svagheder bedst kan bruges indenfor salgsområdet til styrkelse af kommunikationen mellem kunder og en virksomheds frontpersonale m.m.

Dette har jeg blandt andet brugt i forbindelse med rekrutteringen og uddannelse af sælgere til at virke som ”jægersoldater” for andre virksomheder – udlejning af sælgere til at sælge og markedsføre andre virksomheder produkter i en kortere og længere periode indenfor både det private og offentlige … og jeg glæder mig over nu at kunne tilbyde min hjælp her gennem Skelmose”

 

Sikring af din konkurrenceevne gennem optimale salgskræfter

De mange års beskæftigelse med salg både ledelsesmæssigt, strategisk og direkte hands on både nationalt og internationalt betyder, at Tommy kan levere rekrutteringsydelser indenfor hele salgsområdet til de fleste typer virksomheder uanset størrelse. Så hvis man som virksomhed mangler kvalificerede personer til stillinger som

 

  • CSO
  • KAM, ASM & AM
  • Customer Service
  • Sales support
  • Purchasing Manager & Productspecialists
  • mv.

 

stiller Tommy gerne sine erfaringer og faglige kompetencer til rådighed gennem situationstilpassede og fleksible ydelser.

 

Med udgangspunkt fra Esbjerg er Tommy klar til at løse opgaver for såvel nuværende som nye kunder overalt i Danmark – Tommy kommer gerne forbi til et uforpligtende kaffemøde for nærmere præsentation.

 

Hvis du er interesseret i at vide mere om, hvad Tommy kan tilbyde, er du meget velkommen til at kontakt ham direkte pr. telefon allerede nu: +45 6037 8684 eller pr. mail: toa@skelmose.eu


Skelmose, april 2021
Læs også:


Tillid, ærlighed og nærvær

NORD Gear oplever en klart stigende efterspørgsel efter intelligente løsninger og dem de ansætter skal kunne meget.


Læs hele artiklen


Har I et uforløst potentiale?

Mange virksomheder har en tendens til kun at levere service og reservedele, når behovet opstår hos deres kunder.


Læs hele artiklen


Sommerhilsen fra Skelmose

I modsætning til forrige sommer, buldrer arbejdsmarkedet nu derudaf - noget vi absolut også kan mærke her i Skelmose


Læs hele artiklen


Stigende efterspørgsel efter arbejdskraft

Efter genoplukningen er der stor efterspørgsel efter kvalificerede medarbejdere indenfor flere fagområder. Men kan disse findes? 


Læs hele artiklen


Nye medarbejdere med hjemmearbejde

Hvad gør man, når man står over for at skulle ansætte en ny medarbejder, der skal arbejde hjemmefra og vil sikre en god arbejdsstart?


Læs hele artiklen


Læs øvrige fokusartikler