Jobannonce servicetekniker5

Servicetekniker søges til MENY kaffe i Odense

Er du serviceminded og har teknisk snilde?

 

Tør du tage ansvaret for at bevare den gode stemning, og hurtigst mulig få genetableret kundernes adgang til velsmagende kaffe? Kan du bevare overblikket når kaffetørsten er stor, og kan du møde kunden med et smil og en sjov bemærkning, samtidigt med at du får løst opgaven?


Hvis du i tillæg hertil har teknisk snilde og indsigt, så er du måske MENY kaffes nye servicetekniker på Fyn.

 

Der søges en udadvendt og serviceminded person, der kan betjene kunderne på Fyn.

 

Serviceteknikeren har som udgangspunkt kundernes adresse og bilen som sit primære arbejdsområde, men må også forvente lejlighedsvist at have opgaver på værkstedet.

 

Jobprofil

 

  • Installere og servicere/reparere MENY kaffes maskiner
  • Færdigmontering og klargøring af nye maskiner
  • I mindre omfang varetage distributionsopgaver

 

Personprofil

 

Du har teknisk snilde og interesse, måske endda erfaring fra en lignende stilling som servicetekniker og er god til at finde fejl og rette dem. En relevant teknisk uddannelse vil være en fordel, men nysgerrighed, kundetække og udpræget flair for IT er vigtigere.

 

Som person er du selvstændig, udadvendt, humørfyldt og serviceminded. Og du er tillidsskabende og god til at tale med kunderne.

 

Virksomheden tilbyder

 

Et humørfyldt og engageret arbejdsklima, hvor du har gode udviklingsmuligheder, såvel personligt som fagligt. Din løn vil afspejle dine kvalifikationer og erfaring.

 

Yderligere oplysninger/ansøgning

 

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Bjarne Dahl, Skelmose, på tlf. 21 44 50 07. Ansøgning med relevante bilag kan sendes til Bjarne Dahl her.

 

Ansøgninger vil blive behandlet løbende.

 

Tiltrædelse: hurtigst muligt.

 

Om virksomheden

 

MENY kaffe leverer en ekstraordinær kvalitet og service til danske virksomheder – store som små. Kaffe har altid været MENY kaffes speciale, men for at imødekomme kundernes behov for en lettere hverdag, har de igennem de sidste 10 år udvidet deres sortiment til også at omfatte et bredt udvalg inden for søde sager, te og andre varme drikke, kolde drikke, maskinløsninger, engangsartikler, alt til borddækning, samt hygiejne- og rengøringsartikler.

 

MENY kaffe Odense leverer til de fynske virksomheder og produktsortimentet omfatter over 2.500 varenumre, hvor kvaliteten altid er i højsædet.Stilling

Servicetekniker


Firma

MENY kaffe


Sted

Odense


Hjemmeside

www.menykaffe.dk


Referencenummer

19-337


Kontakt

Bjarne Dahl

Partner og rådgiver

Tlf. +45 21 44 50 07

E-mail: bd@skelmose.eu


SØG STILLINGEN

Copyright @ All Rights Reserved

Faglighed - Grundighed - Tryghed

Skelmose ApS