Jobannonce konstruktionschef

Konstruktionschef til PE-Redskaber A/S


Er du ”spillende træner” - en maskiningeniør med flair for ledelse?

 

Kan du lede større projekter, herunder drive udviklings- og mekaniske konstruktionsprocesser? Ønsker du at blive en del af en sund international virksomhed i vækst? Trives du i en handlings- og teamorienteret kultur? Så er du måske den konstruktionschef, som PE-Redskaber søger.

 

Som led i PE-Redskabers fortsatte udvikling søges en erfaren konstruktionschef. Med reference til virksomhedens direktør får du ansvaret for 2 personer i konstruktionsafdelingen. Du får en nøgleposition i virksomheden og dit ansvar bliver at sikre, afdelingen fremstår effektiv og velstruktureret.

 

Afdelingen indgår i et løsningsorienteret samarbejde med kunder og de øvrige funktioner i virksomheden. Du skal sikre reducerede gennemløbstider og veldokumenterede arbejdsgange, så der ikke gås på kompromis med kvalitet i opgaveløsningen - samtidig med, at det kalkulerede timeforbrug overholdes. En vigtig opgave bliver desuden at sikre, at afdelingen leverer de rette løsninger og står som garant for en sikker og effektiv projektgennemførelse.

 

Jobprofil

 

  • Projektdokumentation, dvs. tegninger, styklister, ruter, CE-mærkning, godkendelser osv.
  • Prioritering af opgaver i afdelingen
  • Optimeringsopgaver sammen med produktionen
  • Projektledelse af kundeprojekter og produktudviklingsopgaver
  • Teknisk sparring ift. salg, produktion og internt i afdelingen
  • Implementering af processer og procedurer
  • Sikre reducerede gennemløbstider og veldokumenterede arbejdsgange i teknisk afdeling
  • Produktoptimering

 

Personprofil

 

Du har erfaring fra et lignende job med udarbejdelse af kundespecifikke projekter og har en baggrund som maskiningeniør, produktionsteknolog eller lignende, gerne med en håndværksmæssig baggrund inden for jern og metal. Du har erfaring med projektledelse og selvstændigt projektansvar og evner at lede, samt indgå i arbejdet i en teknisk afdeling. Du har erfaring med optimering af forretningsgange, processer og struktur, samt med selv at konstruere og deraf følgende høj faglighed. Desuden har du erfaring med Inventor eller et andet 3D CAD-program.

 

Som person er du viljestærk og robust og på samme tid en konsekvent og synlig leder - en naturlig rollemodel for dine medarbejdere. Du er fokuseret på målet og løsningen, men også processen og kvaliteten. Du er empatisk, åben og omgængelig, samt team- og udviklingsorienteret. Du arbejder struktureret og systematisk og er fokuseret på både dine kunder og medarbejdere. Desuden er du en god kommunikator på alle niveauer.

 

Virksomheden tilbyder

 

En attraktiv chefstilling i en mindre ejervirksomhed, som er inde i en spændende udvikling. Du får, som central nøgleperson, stor indflydelse på den fremtidige udvikling af virksomheden. Du bliver en del af en flad og uformel organisation med store kontaktflader og korte beslutningsgange. Du får arbejdssted i Fole ved Gram, syd for Vejen.

 

Yderligere oplysninger/ansøgning

 

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Aksel Uglvig Jensen, Skelmose, på tlf. 40 84 01 33. Ansøgning med relevante bilag kan sendes til Aksel Uglvig Jensen her.

 

Ansøgninger vil blive behandlet løbende.

 

Tiltrædelse: 1. oktober.

 

Om virksomheden

 

PE-Redskaber A/S udvikler, producerer og sælger gymnastikredskaber samt haludstyr af høj kvalitet og er Danmarks største leverandør af gymnastikredskaber. Virksomheden ligger i Fole ved Gram syd for Vejen.Stilling

Konstruktionschef


Firma

PE-Redskaber A/S


Sted

Gram


Hjemmeside

www.trampolin.dk


Referencenummer

19-312


Kontakt

Aksel Uglvig Jensen

Adm. direktør og rådgiver

Tlf. +45 40 84 01 33

E-mail: auj@skelmose.eu


SØG STILLINGEN

Copyright @ All Rights Reserved

Faglighed - Grundighed - Tryghed

Skelmose ApS