Jobannonce COO

Haugaard Company søger COO med potentiale til CEO


Erfaren produktions-/fabrikschef med strategisk overblik

 

Haugaard Company tilbyder en stilling som COO med et bredt ansvarsområde og gode muligheder for både personlig og faglig udvikling i takt med at strategi og vækstmål indfries. Du kommer til at indgå i en organisation præget af udvikling, og med en ambitiøs vækststrategi.

 

Med reference til CEO/ejer får du det overordnede ansvar for hele værdikæden ved Haugaard Company.

 

Din vigtigste rolle bliver at øge effektiviteten i hele værdikæden, samt skabe fremdrift og vækst. I samarbejde med dine ledere og den øvrige organisation udarbejder, implementerer og sørger du for, at der bliver eksekveret på strategien inden for dine ansvarsområder.

 

Jobprofil

 

  • Salg – udvikle eksisterende kunder og opsøge og udvikle nye kunder
  • Kundeservice – tilbud og ordrebehandling
  • Kvalitet og miljø
  • Produktudvikling, konstruktion og dokumentation
  • Produktion – indkøb, PTA, teknik, vedligeholdelse, lager og forsendelse
  • Medvirke ved udarbejdelse af strategi, handleplaner og budgetter
  • Løbende identificere nye muligheder for optimeringer
  • Sikre at medarbejderne har de nødvendige uddannelser og kvalifikationer
  • Ansætte, afskedige og gennemføre lønforhandlinger med medarbejdere i ansvarsområdet
  • 10-20 rejsedage om året må påregnes

 

Personprofil

 

Du kommer fra en lignende stilling som COO, produktions- eller fabrikschef fra stål- eller maskinindustrien og har erfaring med underleverandører og kundetilpassede løsninger. Du medbringer en solid og dokumenteret erfaring med ledelse af ledere, brug af ERP-systemer, samt optimering af processer og arbejdsgange. Du er uddannet M/P-ingeniør, maskinmester, produktionsteknolog eller lignende, gerne suppleret med projektledelse samt LEAN-erfaring. Desuden behersker du Officepakken og kan kommunikere på dansk og engelsk i skrift og tale.

 

Som person er du energisk, proaktiv og resultatorienteret i din arbejdsstil. Du kan lede, strukturere og eksekvere på optimering af værdikæden. Du forstår vigtigheden af et stærkt lederskab – evner at samle organisationen og blive et naturligt omdrejningspunkt for dine medarbejdere. Du skal samtidig have lyst til at være en del af en flad organisationsstruktur, hvor der ikke er langt fra ord til handling.

 

Virksomheden tilbyder

 

Gode udviklingsmuligheder. Din løn vil afspejle dine kvalifikationer og erfaring, og personalegoderne omfatter bonus, pension og sundhedsforsikring, mobiltelefon, notebook og internetopkobling.

 

Yderligere oplysninger/ansøgning

 

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Aksel Uglvig Jensen, Skelmose, på tlf. 40 84 01 33. Ansøgning med relevante bilag kan sendes til Aksel Uglvig Jensen her.

 

Ansøgninger vil blive behandlet løbende.

 

Tiltrædelse: hurtigst muligt.

 

Om virksomheden

 

Haugaard Company A/S er en af Danmarks førende virksomheder indenfor rørbukning. I tæt og strategisk samarbejde med deres kunder udvikler og producerer de produkter i stålrør. Haugaard har specialiseret sig inden for møbel- og designbranchen med en fabrik i Letland, der producerer emner hertil, samt udfører montage og pakning. Fabrikken i Letland beskæftiger 60 medarbejdere. I Danmark produceres emner til industrisektoren, hvor rørbukning i høj kvalitet ligeledes er et must. Produktudvikling til begge segmenter foregår på fabrikken i Danmark. Virksomheden ligger i Otterup og beskæftiger 25 medarbejdere.
Stilling

COO


Firma

Haugaard Company A/S


Sted

Otterup


Hjemmeside

www.haugaard.dk


Referencenummer

19-318


Kontakt

Aksel Uglvig Jensen

Adm. direktør og rådgiver

Tlf. +45 40 84 01 33

E-mail: auj@skelmose.eu


SØG STILLINGEN

Copyright @ All Rights Reserved

Faglighed - Grundighed - Tryghed

Skelmose ApS